Arama sonuçları: *

1. Cesedenbaskaoyunoynamam

steam profiline VAC ban yazısı nasıl yazılır ?

arkadasıma eşek şakası yapacagım,profil sanki vac yemıs gibi göstermek ıstıyorum bunu tarayıcıdan yapan bir kac kisi gordum ama ne yaptiklarini anlamadım veya bunun ile ilgili bir site varsa o da iyi olabilir sonuc olarak nasıl yapacagım yardımcı olursanız sevınırım.
  2. Cesedenbaskaoyunoynamam

PUBG DEN BAN YEDİM KALDIRMAM LAZİM YARDIM EDİN

arkadaşlar survivor pass satın almıştım en çok ona üzülüyorum,yarıda kaldi. şöyle anlatmak gerekırse elimde bazuka varken yanlışlikla sağ tık yaptım ve arkadaşımı patlattım. ertesi gun gırdıgımde benı 3 ay uzaklaştirmişlardi .( destege ne yazmam lazim ? kesin kalkması lazim...
  3. Cesedenbaskaoyunoynamam

spor yapmak mi yoksa sigara içmek mi ?

tesekkur edıyorum arkadaslar cevaplarınız ıcın ama oyunuzu akp ye basmasanız daha iyi olurdu
  4. Cesedenbaskaoyunoynamam

spor yapmak mi yoksa sigara içmek mi ?

kilo vermek istiyorum,hedefım sadece zayıf olmak cunku obezim.Sporla bu sürecin daha hizli olucagını biliyorum ama sigara da içiyorum sigara içtiğim zaman spor yapamıyorum nefesım cabuk daralıyor yarıda kesmek zorunda kaliyorum.Spor yaptigim zaman da sadece spor yapmam gerekiyor cunku sigara...
  5. Cesedenbaskaoyunoynamam

biraz acil yardım lazım a4 kağıdına nası düz yazcam

google a kalın çizgili kağıt yazıyorsun,yazıcıdan çikartiyorsun ve a4 kağıdının altına koyuyorsun.
  6. Cesedenbaskaoyunoynamam

70 yasındaki birine nasıl bilgisayar alınır ?

20bin,yazmıştım aslında ama. 1672161872 20bin
  7. Cesedenbaskaoyunoynamam

bilmiyorum,kendisi istediği zaman emekliye ayrılabilir ancak,istemedi,özel personel olarak devam ediyor.Cogunlukla evde masabaşi iş yapiyor zaten. 1672048999 20bine kadar alabileriz. 1672049058 evet,laptop bakiyoruz. 1672049731 evet evde fişe takılı kullanacak,masabaşi çalişiyor evde. o...
  8. Cesedenbaskaoyunoynamam

bilmem,cok uzun yıllardır eski bilgisayar kullanıyor,iyi bir sey olsun ısterım en azından
  9. Cesedenbaskaoyunoynamam

cok pardon i7 ve ustu yazacaktım,bu arada sizi her yerde goruyorum ya.
  10. Cesedenbaskaoyunoynamam

Kendisi 12 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyor,bilgisayar kullanılmayacak hale gelmesine ragmen hala yenısını almadi,neyse en sonunda ikna ettik ama iş bilgisayarlarının hic birini begenmedi cok inceymiş.acaba oyuncu bilgisayarımı alsam ? varsa önerileriniz alabilir miyim ? cogunlukla wordde yazı...
  11. Cesedenbaskaoyunoynamam

Mert hoca mı SML matematik mi?

daha onceden konuları bilmiyosan alt yapın yoksa mert hocayla baslama,matematigi yapamayan ve sevmeyen biri olarak mert hoca 2023 kampında baya bir zorladı beni,hele konunun sonundaki efişinado testleri,sınavdaki soruları yapamayacagım dusuncesine kapılmama neden oldu, kitapta ösym nin bile...
  12. Cesedenbaskaoyunoynamam

Gezegen kozmetik orijinal mi

evet,fiyatların ucuklugundan da anlayabilirsiniz.
  13. Cesedenbaskaoyunoynamam

csgo ak47 asiimov için isim önerisi

bicagımın adını 69 koymuştum,69 kafidir.
  14. Cesedenbaskaoyunoynamam

Steam kış indirimlerinde hangi oyunları almak mantıklı?

indirimsiz fiyatları cok pahalı olan oyunlar alınmali battlefield 5 ve god of war mesela
  15. Cesedenbaskaoyunoynamam

Az once gmailden mesaj geldi

Shipledim gitti
  16. Cesedenbaskaoyunoynamam

CS:GO Düşük fps sorunu

Ekran kartınızı güncellemeyi deneyin,ya da belki de kasanızin içi tozlanmiştir,benim laptobum vardi,böyle birden fps düşünce temizlenme vaktinin geldiğini anliyordum,belki masaüstünde de öyledir.Onun dışında bilmiyorum umarım düzeltirsiniz. 1671964393 Görmedim,özür dilerim.
  17. Cesedenbaskaoyunoynamam

Sizce geç kaldım mı ? (yks)

Hangi başarı sıralamasını istiyorsunuz ?
  18. Cesedenbaskaoyunoynamam

CS:GO Düşük fps sorunu

Laptop mu kullanıyorsunuz.
  19. Cesedenbaskaoyunoynamam

Bunların doğruluğu nedir ?

Zayıflayacağiz diye de farklı şeyler sokturtmayalım kafamıza.
Geri