Arama sonuçları: *

1. U

Hangi Wraith mouseu almalyıım

farkli bir secenek olan IPI Float 8k oneririm hocam agustostan beri kullaniyorum asiri iyi
  2. U

Yardım Klavyeye harici Knob eklenir mi

Ayrı ve tuşlarla birlikte satılan knob işimi görecek o zaman, teşekkür ediyorum hocam
  3. U

Yardım Klavyeye harici Knob eklenir mi

Alacağım klavyede knob tuşu yok ve knob tuşuna çok alışmışım. Klavyeye herhangi bir yoldan knob tuşu ekleme olasılığı var mı?
  4. U

Çözüldü✓ North Bayou NB F80 Alınır mı?

Hayırlı olsun hocam ben de aldım muhtemelen pazartesi gelir
  5. U

Yardım Klassegear Dot Skatez

Hocam ben de yeşil renkli olanı Onyx var. Site güvenilir. Xraypad obsidian ile arasında kalmıştım. %70 Speed %30 Control hafif pürüzlü bir mouse pad ile kullanıyorum. IPI Float 8k ile 4 lü kullanımda 1.5 ay gitti sonra yenisini taktım. 40 lı gelmesi güzel bir artı. Xraypad çok fazla öneriliyor...
  6. U

🔥İndirim Vodafone Yanımda Yılbaşı Hediyesi Veriyor

H&M 3000 e 500TL indirim kodu isteyene paylasabilirim
  7. U

Ram Krizinde Yaşadığım Kriz

Sirf adamlardan bisey satin alip 5 yildiz veresim var 🫡
  8. U

HyperX Cloud 3S Wireless için EQ ayarı

500hz-2000hz Mid 2000hz-4000hz Üst Mid
  9. U

Bilgisayar çok geç açılıyor

Merhaba arkadaşlar, Bir türlü anlamadığım bir problemim var. Bilgisayarı ilk açtığımda ekrana görüntü gelmiyor ve ilk açılıştaki bip sesi gelmiyor. Daha sonra arkadan Power Supply'in dügmesini kapatıyorum, açıyorum ve bilgisayarı gerçekten çok uzun süre kendi halinde bırakıyorum. Ardından...
  10. U

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

cloud 3 çektim bende kuponla 1986 ya geldi. Geldiği zaman nasıl ince ayrıntısına kadar test edeceğim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
  11. U

🔥İndirim 4299 TL GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz

https://www.itopya.com/msi-mag-242f-238-200hz-05ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u29762?srsltid=AfmBOopR3-xFJqAp6OThdYyFvAyWXdTM5IxwfP6LOLVGIBxwt16YeDpb hangisi alinir bu mu sizin attiginiz mi
  12. U

🔥İndirim 4299 TL GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz

Alinir mi monitore ihtiyacim var
  13. U

❌İndirim Bitti! Adidas F50 Club Krampon 42 No. 1650₺

Cristiano gibi 2 numara küçük mü alsam giysem:p:D
  14. U

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap)

Fotoyu kaldır hocam bütün bilgilerin var
  15. U

❌İndirim Bitti! Linsoul BFCM İndirimleri!!!

Iki farkli urun aldigim zaman iki ayri pakette, iki ayri fatura mi kestireyim yoksa tek paket tek fatura mi kestireyim? bilgisi olan yardimci olabilir mi?
  16. U

Odeme kisminda bildigin gibi doldurup [email protected] mail adresine Hello, Due to recent changes in tax regulations in my country, I would like to ask for your help on a few issues. Please mark the package as a gift to minimize customs duties. I would also appreciate it if you could...
  17. U

6 defa Customs Clearance In Progress demis normal mi 1764339352 Yazar yazmaz gümrükten çıktı. Konu sahibine teşekkür ederim :peepokalp:
  18. U

Kac saatte gecti. Benim durum soyle
  19. U

o civarda dawn pro 2 disinda alma bence. Butceyi arttirabilirim diyorsan kesinlikle $109 Shanling Onix XI1 oneririm.
Geri