Arama sonuçları: *

1. vinsanity1525

Kurgu ve animasyon için toplama bilgisayar önerisi

bütcenin yetebildigi en iyi intel islemciyi almanı tavsiye ederim
  2. vinsanity1525

PC toplama ile ilgili bilgim sıfır yardımcı olur musunuz?

kendimden yola çıkarsam kasayı alana kadar hep laptop kullandım ama kasa aldıgımda şükür ki hic sorun cıkarmadı ama sorun cıkarsa ne yapardım bilmiyorum forumlarda sürekli sorun yasayanları görüyorum kablo bakmayı bilmen lazım işlemci anakart ekran kartı vs.. çıkarıp takmayı falan bilmek lazım...
  3. vinsanity1525

I5 12400F - RTX 3060 sistem Uprade

5070 al üstüne 16x2 ram yap bence
  4. vinsanity1525

7k bütçede telefeon

telefonda problem olursa amazon hic sorun cıkarmadan hemen hallediyo ben olsam amazondan alırım kesinlikle
  5. vinsanity1525

7k bütçede telefeon

katılıyorum ama biraz daha verip satıcısı amazon almak kesinlikle tercih sebebi bence https://www.amazon.com.tr/dp/B0FNR86H2Q?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
  6. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

bilgi icin cok saol dostum 1774637520 havaya ucusuyo ama hocam hersey
  7. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

hava püskürtme degilde elektrik süpürgesiylede tozları cekenler varmıs öyle temizlesek olurmu benim evde açık balkon yok cünkü
  8. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

nerden gelcen hocam uçak paranı indirimli günler oluyo hallederiz :D
  9. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

istanbuldayım da yapabilcek yakın eş dost falan yok maalesef 1774615128 pc burda duruyo konumu bu sıkıntı oldugunu biliyorumda aldıgımda buraya koymustum evde kedi var kablolarla ugrasmasin diye
  10. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

bu forumda bu isi yapan biri eve gelip temizlese daha makul fiyata onada okeyim hocam hem güvenilir olur benim icin
  11. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

bencede cok hocam max 1 saatlik islem sonucta
  12. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

engelli bireyim o sebeple dışarı götürmek benim icin zor bugün eve gelip temizleyecek birinden fiyat aldım 3000 tl dedi :S
  13. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

merhaba arkadaslar tam 3 yıl önce gaming gen tr den hazır sistem aldım öncesinde hep laptop kullandım bi sistem alıyım demistim neyse ben aldıgımdan beri hic icini acıp temizlemedim kasayı ellemedim bile artık LOL oynarken sıcaklık 90 derecelere cıkıp fanlar aşırı çalışıyo kasayı güvenilir kime...
  14. vinsanity1525

🔥İndirim Mousepad 30₺

7 yıllık mousepadimle simdi bakıstık
  15. vinsanity1525

🔥İndirim Samsung S25 Ultra 12/512 75.499 TL

bu fiyatlara çıktığımda iphonedan başka tercih etmem android yoruyo be
  16. vinsanity1525

Siyah Kapşonlu Çift Boyun Korumalı Elyaf Dolgulu Şişme Mont L beden 188₺

zengin olan zaten sıcak fırsatlar forumunda dolanmaz
  17. vinsanity1525

🔥İndirim BİM PROTEİN OCEAN 30 SERVİS 700 LİRA

verdiğin cevaba bak boş konuşmak istiyosan insta shit sayfalarındaki postlara boşluğunu haykırabilirsin
  18. vinsanity1525

Amazon Kitaplarda 4 al 3 öde

amazon sitesi filtreleme kategorize etme seçenekleri en igrenc site olabilir ya amazondan birseyi istedigin gibi arayamıyosun delirtir adamı
Geri