Arama sonuçları: *

1. 3

Nothing 3a Pro mu Yoksa Samsung A56 mı?

Ben S25FE düşünüyorum bu aralar biraz sıkışığım ilk fırsatta alıcam fiyatı 31-32 arası indirim kodu denk getirirsen 30a çözersin
  2. 3

Kazanılan Parayı Nasıl Değerlendirmeli?

Altın yatırım hesabı ayarla bi süre ortalık yatısana kadar bekle yavaş yavaş yükseltirsin arabanı farkettirmeden birden alırsan nanay
  3. 3

Mühendislik için laptop

Knk hangi mühendislik tasarım programları kullanacaksan harici grafik kartlı bi model seni daha memnun eder analiz hesap kitap uygulamalarını kullanacaksan bu yeterli işini görür
  4. 3

En hızlı şekilde fiber getirme taktiği nedir

sokakta fiber var yan bina aktif kullanıyor 1 yıldır bizim eve bağlayamadılar hala bekliyorum ilçe müdürlüğüne kadar gittim cimere defalarca yazdım yok yok yok
  5. 3

Turbo Benzin Araç Tavsiyesi

şu sıralar ilgimi çeken arabalar 1.3 tce megane 140 bg 1.4 tsi leon 150 bg 1.4 guiletta 170 bg
  6. 3

800K ya kadar araç önerisi

800 bine kadar değişensiz boyası az düşük km anca 1.4 egea kovalarsın biraz esnek olursan 1.0 tce yada 1.5 dci clio 1.2 tsi yada 1.4 tdi polo 1.3 egea bakılabilir ama dediğim gibi esnek olman lazım
  7. 3

Millenicom Pismanlıktır

Geçen sene bişeyler oldu 15 gün internet kullanamadım o ay tam ücret istediler müşteri hizmetlerine ulaştım zaten ayın yarısında internet yoktu niye tam para ödeyecem diye bişeylere baktı kontrol etti internet kullanmısım sıstemde gozukuyormus internet yokkende sıkıntıdan hergün arıza kaydı...
  8. 3

1.6 Milyon civarı suv ve sedan araba tavsiyesi (Yaş 22)

Ailecek binecekseniz suv tercih et sportage öneririm 1.6 dizel yada qashqaı 1.3 yada 1.5 güzel seçenekler Kendin bineceksen ayrıyetten aile aracınız varsa hiç düşünme civic
  9. 3

Kia cerato coupe alınır mı ilk araba ?

Kaporta şekil ama tavsiye etmem bulaşma
  10. 3

Yardım Manuel Araç Yokuşta Hangi Viteste Bırakılır?

Tekerlekleri kaldırıma doğru çeviriyorsun nasıl istersen öyle bırak kafa rahat
  11. 3

1m-1.2m araba önerisi ?

Bende eş değer özelliklerde araç arayışındayım 1.3 megane ve 1.5 corolla arasında kaldım
  12. 3

Peugeot 106 kullancıları bakarsa sevinirim

Dostum kendine güzel gözüken bela arıyorsun, diğer arkadaşlarda söylemiş o bütçelere güzel symbol bulunur, sakin kullanıyorsan benzinlisini al dizele göre aynı fiyata daha yeni model daha düşük km alabilirsin yada biraz daha yıpranmıs dizelini tercih edebilirsin binmek istediğin arabaların yaşı...
  13. 3

Yardım Renault Duster 1.3 tce edc kullanıcılarına

aracı zorlamazsan bakımlarını aksatmazsan uzun süre sıkıntı yasamadan binersin bu motor kronik sıkıntılı olsa renault hala bu motoru kullanmaya devam edebilir mi performansından gaza gelip abanıyorlar bi arkadaş 1.3 tce megane 0 km bayiden çıkardı sürekli dip gaz abandı araba sürekli patinaj...
  14. 3

Yardım Renault Duster 1.3 tce edc kullanıcılarına

edc'den memnun kalırsın kolay kolay arıza vermez konforuda tatmin eder 1.3 tce'nin performansından çok memnun kalırsın, sürekli performanslı kullanırsan birazcık yakar çokta abartmaz ama işte bu motorun sıkıntısı rektefiye olmuyor, piyasada ortalama 200.000 km ömrü oluyor sonra at çöpe sandık...
  15. 3

En son ne satın aldınız

tam ekmek tavuk döner + küçük ayran
  16. 3

BU ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE ALINIR MI

Yoğun araştırmalar ve kullanıcı tavsiyesi sonucu 2 hafta önce Philips XB9125/07 aldık. Bi problem yok memnunuz.
  17. 3

İlk defa oyuncu koltuğu alacağım lütfen öneride bulunun

Tamamen kendi şahsi fikrim Buna bu parayı vereceğime hawk fab v4 7bin tl Kendi kullandığım xdrive 15li yide tavsiye ederim şuan 7,700 - 8bin civarı ama indirim yakalarsan 7yi zorlarsın belki
  18. 3

Öneri Max 1M civarı araç önerisi

Herkesin tarzı beklentisi farklıdır bana cazip gelen başkasına saçma gelebilir ben olsam 1.4T astra 1.6 megane 1.33 corolla
  19. 3

Yeni lastik aldım arabadan uğultu geliyor.

önceki lastikler yazlık mıydı 4 mevsim miydi
  20. 3

Kontağı kapattıktan sonra 2ye aldım

1 yada geri
Geri