Arama sonuçları: *

1. D

Gpu cpu fan vb değerleri ayarlama ve kontrol etmek için program ihtiyacı

Deneyeceğim teşekkür ederim
  2. D

Teşekkür ederim hocam işlemci boşta sıcak gibi geldi sadece o yüzden gerildim
  3. D

Merhaba arkadaşlar sistemi 1 ay önce topladım, tüm ürünleri kendim seçtim ve uygun olduklarını düşündüm bağlantıyıda kendim yaptım bazen fanlar gereksiz açılıyor gibi hissediyorum ve acaba en iyi halinde kullanıyor muyum parçaları emin değilim, sistem parçalarını yazacağım tecrübelerinize göre...
  4. D

Oyuncu koltuğu önerisi 10k bütçe ile

O zaman bunu değerlendireceğim teşekkürler :D
  5. D

Önerilenleri dikkate alacağım hocam sizlerede hayırlı ramazanlar 1741891907 o marka hakkında çok şikayet okudum müşteri hizmetleri çok kötü diye okudum biraz çekimser kaldım ne kadardır kullanıyorsunuz
  6. D

Hemen bakacağım çok teşekkür ederim
  7. D

Merhaba arkadaşlar 10k bütçem var hiç tecrübem yok oyuncu koltuğu konusunda herkes farklı bir şey söylüyor her markayı övende gömende çok bana yardım ederseniz çok sevinirim.
  8. D

Merhaba arkadaşlar sisteme bir bakabilir misiniz?

teşekkürler hocam
  9. D

Aldım artık ya sistemi kurdum şansıma kasa hiç açılmadı onunla uğraşacağım yarın
  10. D

Anladım hocam araştıracağım bu ürünleri teşekkür ederim
  11. D

akvaryum kasa istiyorum hocam çok şık duruyor bu sıvı soğutucu sanırım benim istediğim kasa modeline uymaz ama anakarta bakacağım msi daha önce kullandığım için güvendiğim bir marka diye onu seçmiştim hala kullanıyorum z390 ve gtx 1060 ikiside yıllardır bana hiç sorun çıkarmadı diye aynı...
  12. D

5080 fiyatı çok pahalı geldi hocam ona uygun bütçem yok ve çok sorunlu oldukları için çekiniyorum asrock iyi bir markamı çok dandik hissi veriyor sistemi kurduğumda 5-6 sene çok değiştirmek istemiyorum sıvı soğutucuyu kullandınız mı tecrübeniz var mı bir de bulunduğum bölgede ankarada yaşıyorum...
  13. D

Kendi bilgilerime ve araştırmalarıma göre bir sistem buildi yaptım fakat ne gibi sorunlar ve ya uyumsuzluklar çıkar emin değilim bilgili ve tecrübeli birileri bana yardım ederse çok sevinirim yakın fiyatlarda ve ya daha ucuza daha iyi ürünler varsa da onların önerisini duymak isterim. EKRAN...
  14. D

ACİL yardım 4070 ti süper fiyatına zotac 4080 super buldum ikinci el

kaçırdım şansızlıktan sistemi komple başkasına satmış teşekkürler yardım için
  15. D

37k ama biraz daha anlaşmaya çalışacağım
  16. D

Merhaba Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi galax rtx 4070 ti super sıfır fşyatına ikinci el zotac 4080 super Trinity Black Edition buldum sizce ikince el olması sorun yaratır mı arkadaşın dediğine göre 25 eylül 2024 te vatan bilgisayardan hazır sistem olarak alınmış vatan garantiliymiş
  17. D

Bilgisayardan anlamıyorum yardımcı olurmusunuz

siteyi attım onaylandığında görebilirsin 21k şuan sinerji assault sistemin adı
  18. D

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-assault-ryzen-5-5500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-palit-geforce-rtx-4060-infinity-2-8gb-sistem-tavsiyesi-p-39555 bu sistemdi özelleştirmelerden aynı işlemciyi eklemiştim
  19. D

bu sistemin bir benzerini 26bin liraya 2 hafta önce toplamıştım bence değmez
  20. D

İşlemci konusunda yardım eder misiniz fiyat performans

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim 20k baremlerine çıkmayı çok istemiyorum oyun ve edit özelinde uzun süre gidebilecek bir sistem kurmayı düşünüyorum başlangıç olarak 2k en yüksek ayarlar için yeterli olması ve video editlerinde bana performans sorunu yaşatmamasını istiyorum bu yüzden...
Geri