Arama sonuçları: *

1. C

Bu Gerçekmi Dolandırıyolarmı Yoksa

Konuyu gördükten sonra keşfetime çıkması...
  2. C

Bu Gerçekmi Dolandırıyolarmı Yoksa

2. el olduğu için normal geldi
  3. C

Yardım 2tb M2 SSD Önerisi Lazım

Bence 2tb oyun oynayan için gereksiz bende 2 tane 2tb almıştım şimdi satıp 1tbye düşürücem
  4. C

kioxia pro dan daha iyi
  5. C

6. C

bu ssd fiyatlarının saçmalığı iyice arttı idare etmek için 1tb bir şey al daha iyi olur
  7. C

İkinci Elden Satılan Cihaz Sonrasında Oluşan Sorun

komple klavyeyi değiştirmeden tamir eden yerlerde var tuşlar arasında ki bağlantıyı düzeltip
  8. C

İkinci Elden Satılan Cihaz Sonrasında Oluşan Sorun

3 tuş için 4500tl istemiş hmm bence senden para koparmaya çalışıyor bir şey çıkmaz kargo kutusunu açarken video çekseymiş
  9. C

Yardım Xprime Koltuk Alınır mı

destek olarak da kötüler 3 haftada gıcırdamaya başladı kolçaklar bağımsızlığını ilan etti hiç rahat değil 2 saatte uyuşmaya başlıyor eksik parça gönderdiler yenilerinin gelmesini bekle vs. derken ürün defolu çıktı iade içinde kargo şubesine götürün dediler araç yok neyle taşıyıp götüreceğim o...
  10. C

Sessiz Vantilatör Önerisi

Yatakla aranda ki mesafeye göre o kadar fazla olmaz
  11. C

2000rpm de dönen mjolnir visionun sesini bastırıyor öyle söyleyeyim 1784546081 bilgisayar açılırken başta fanlar son hız çalışıyor onunla eşit 1. seviyesi
  12. C

Yardım Xprime Koltuk Alınır mı

alınmaz rezil ötesi kullanıyorum aldığım güne lanet ediyorum her gün
  13. C

bütçe çıkarsa bunu kullanıyorum 1. modunda bile iyi soğutuyor ama sesli https://www.n11.com/urun/kumtel-ktf-345-siyah-18-ayakli-vantilator-60-w-5-pervaneli-3-kademeli-132-cm-126129866?magaza=kumtelturkiye
  14. C

Sistem Sizce İyimi Biraz Kötü Dediler

23kya iyisinden 32gb ram alırsın işleri güçleri adam dürtmek
  15. C

Öneri 2tb SSD Önerisi Lazım

Konuyu görünce baktımda bu 2tb ssdlerin fiyatı ne böyle saçma derece de uçtu
  16. C

Lenovo Loq 15arp9 Vs Asus Tuf F16

taksit avantajlı 5060lı al 2. elde aynı ram(ramaxel 12gb) 3500tlye var 24gb ramli yaparsın...
  17. C

Ramler Test Ediliyor Mu?

sıfır kapalı kutu olarak gönderiliyor test etmiyorlar bana ve bir çok kişiye bozuk ram gelmişti satıcıya dikkat et
  18. C

❌İndirim Bitti! Rampage Radıant V1 1.548 TL

biraz araştırdım tesis falan yok eski pclerden sökülen işlemcileri temizleyip 0 diye bunlara satıyorlar bunlarda ürünümüz sıfır diyor
  19. C

❌İndirim Bitti! Rampage Radıant V1 1.548 TL

aaa adam kendisi itiraf etti çakma ürün kullanıyoruz diye sabah sabah mahalleyi inlettim
  20. 2tb Kioxia exceria pro dramli ssd

Satılık 2tb Kioxia exceria pro dramli ssd

10,000.00 TRY
Geri