Arama sonuçları: *

1. C

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

kurallar belli eğer sözlü hakaret vs. etmiş ise ceza yer ben forum kurallarında temu da aldığı ürünü iade edip ürün kendisinde kalanlar banlanır diye bir şey okumadım
  2. C

uçakta iade edenler mi varmış beni bile şaşırttılar ben en azından gelmesini bekliyordum
  3. C

vay vay sözlere bak hele
  4. C

bundan dolayı giderler temuyu yasaklarlar
  5. C

ahlak neysede diğerini ilk defa duyuyorum
  6. C

anlatıyorum zaten nitelikli dolandırıcı diyorlar bana bende daha nitelikli olamadım diyorum
  7. C

yanlış bilgi vermeyelim dolandırıcı oluyor o
  8. C

Bu da para iadesi daha eskileri gözükmüyor
  9. C

desteğe yazmıyorum ki direkt siparişler kısmından kusurlu ürünü seçip havadan sudan bahaneler yok şu yoktu içinde yok fermuarı bozuk vs.
  10. C

ne yüzsüzmüşüm la fiyat ayarlaması + iade istemişim diğer hesaptan alıp iade ettiklerimden...
  11. C

ben 2 hesapla yaptım ilk hesapta ilk 3 siparişte iade sıkıntı olmadı 4. siparişte gg oldu yeni hesapla denedim ilk 2 siparişte de iade aldılar 3. sipariş gelsin onuda iade edicem o indirim ayağına beni yatırıp ayakta harcadığı günün acısını adam adrese gelip bıçağı takana kadar çıkarmaya devam...
  12. C

arkadaşlar ürün sizde kalabilir para iadesi yaptık olayı hesap başı ilk 3 siparişte geçerli direkt sipariş kısmından iade etmeniz gerekiyor
  13. C

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

şunları söyle kupon alabilir miyim de o da kuponunuz var diyecek sende yok gözükmüyor falan de ss isteyecek boş kupon kısmı olan bir hesaptan ss al at tanımlıyor
  14. C

%20 indirim kodu alma bugu buldum galiba değersiz kuponlarınız varsa gözükmüyor diye desteğe yazın yeni hesap vs. İle kupon gözükmüyor diyin aktif kuğon bulunması gerek 1730657539 Bu temu benden ne çekti ya sahibi gelip bıçağı takacak en sonunda
  15. C

Ben konuşmayayım içimden geçerler
  16. C

4080 Super için 4K monitör alınır mı?

4080 veya 5080 takmayı düşünüyorsunuz 4k kartı bunlar 2k için 4070tis alın yeter arkadaşın demeye çalıştığı bu 4080 5080 2k için israf bu kartların hakkı 4k
  17. C

o değil 750 ye 150 lik 50 tane kupon vermesi için bir ton şey aldırdığı şey
  18. C

o kupon olayı ile beni dolandırmayacaktı
Top Bottom