Etkisi tabi ki var daha az ısınan kc3000 80 dereceye ulaşıp kendisini kapatıyordu ona da aynısı taktım 55 dereceyi geçmedi bu 63 derecelerde dolaşıyor yük altında
1766751755
https://amzn.eu/d/2vnWNKS
aklımda ki oyunlar
cs2, lol, valorant, rdr2, dying light 2, the beast, risk of rain 2, ark survival, Doom Eternal, ETS 2, kingdoms reborn, ready or not, RE village, MK1, Dead Island 2, cyberpunk 2077
Kupon olmasa 1100tlye gelecek 8gb laptop ramleri 2. Elde 1kya bulunabiliyor toplam 2x8 3100tlye geliyor 2. El en ucuz ddr5 16gb ram 5.5k elimde laptoptan çıkma fazladan ramler olduğu için denemekten zarar gelmez dedim bu videoyu buldum biostan ayar yapmayı gerektiriyor cs2 gibi online fps...
Malum yeni zamlardan sonra elimde laptoptan kalma fazladan ramler vardı piyasa durulana kadar kullanmak için çözüm ararken karşıma çıktı temu da ve aliexpress de var aynı satıcılar bende kupon olduğu için aliexpress den 530tlye temu da kalan kredimle de bedavaya aldım elime ulaştığında...
benim şahsi olarak eksik gördüğüm kablolu kablosuz modları arası geçiş caps tuşunun altından oluyor başka alüminyumlarda bu özellikler ön tarafta daha ulaşılabilir aynı şekil dongleyi koyacak yer olmaması da benim için bir sorun