Arama sonuçları: *

1. Z

Discord artık açılıyor arkadaşlar :)

Discord artık güvenli internetle bile açılıyor arkadaşlar haberiniz olsun :)
  2. Z

Discord açılmıyor!!!!

bende de biliyor muydun ekranında kalıyor :( güvenli internet de kapalı.
  3. Z

Discord VPNsiz açılmıyor?

bu yeni icatları mı ? yıllardır sorunsuz kullanıyorum. ortak ağ var bende nasıl kapatacağım ve kapatmazsam düzelmez mi ?
  4. Z

Discord VPNsiz açılmıyor?

aynı sorun bende de var. dünden beri açılmıyor bende.
  5. Z

Yardım Discord açılış ekranında kalıyor

inşallah. düzelsin artık ts ye geçerim bak discord yetkilileri görsün bun :D
  6. Z

güvenli interneti nasıl kapatacağıım ki ben ortak ağ kullanıyorum 1 senedir böyle bir sıkıntı yoktu.
  7. Z

bende de böyle şuan. vpn ile giriliyor ama vpn siz açılmıyor. saçmalık.
  8. Z

Yardım Discord açılmıyor bunu biliyor musun ekranında kalıyor

bende de aynı sorun var. arkadaşlarım giriyo dc ye ama bende açılmıyor. bu ekranda kalıyor. çözen olursa yazarsa çok sevinirim
  9. Z

1000 TL YE KADAR GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

uzun vadede sorun çıkarmayacak hissiyatı güzel bi mouse önerilerinizi bekliyorum
  10. Z

r5 3600x ve rtx 2060 Pubg Low ayarlarda 160 fps den 80 e düşüyor.

1672230822 bende de o civarlarda olması lazım ama maalesef fps düşük sebebini bi türlü anlayamadım.
  11. Z

r5 3600x ve rtx 2060 Pubg Low ayarlarda 160 fps den 80 e düşüyor.

Pc setup : Ryzen 5 3600x RTX 2060 6 GB 192 BİT XPG 2X8 16 GB 3000 MHZ RAM 650W 80 PLUS BRONZE PSU GİGABYTE B450 M S2H ANAKART. BU sistem de ekran kartım 50 60 kullanılıyor işlemcim 40 larda. darboğaz söz konusu değil. Fps drop yiyorum. sebebi ne olabilir ?
  12. Z

Ryzen 5 3600x işlemcim rtx 2060 ekran kartım ve 16 gb 3000 mhz ram fps sorunu

başlıkta da belirttiğim gibi bu sistemle pubg de anlık 70 fps lere düşüş yaşıyorum, emsalleri 140 160 fps alırken ben max 120 fps alıyorum ve bu değer düşüyor sebebi nedir ? windows 10 Pro kullanıyorum crackli işlemciyi ve ekran kartını 1 hafta önce değiştirdim. 650 w 80 plus bronze power...
Geri