Arama sonuçları: *

1. J

🔥İndirim 🔥🔥ANKER Q11İ 999TL🔥🔥 🔥🔥ANKER Q30 1999TL🔥🔥

Kullanan arkadaşlardan bir yardıma ihtiyacım olacak. Normalde hiç kulaklık kullanan biri değilim ilk defa kulaklık kullanacağım. Benim sorum PC de kullanılıyor mu. Bazen arkadaşlarla teamspeak ten arkadaşımla konuşma ihtiyacı oluyor. bu iş görür mü. mikrofon olayı var mı ses karşıya anlaşılır...
  2. Dell S2721DGFA 2K 165 HZ nano IPS
    Satılmış

Satılık Dell S2721DGFA 2K 165 HZ nano IPS

Monitörüm çok temiz durumdadır. Laptop da vakit geçirdiğimden dolayı monitör fazla kullanılmamıştır. Faturası bulunmaktadır. Ayaklığını HYPER X ARMADA ile değiştirdim bu şekilde verilecektir. Kutusu taşındığımdan dolayı bulunmamaktadır. Monitörün garantisi devam etmektedir. Garantisi...
    11,000.00 TRY
  3. J

Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Ben bu tarz insanları hakikaten anlamıyorum. Tamam inanmıyor olabilirsin hadi israilide destekleyebilirsin ona da eyvallah. Bunu milletin gözüne soka soka da konuşmazsın be kardeşim. Yaptı da ne oldu bu olay kendisine kara leke olarak kaldı. İstediği kadar ağzında kuşta tutsa daha dikiş tutmaz...
  4. J

Lenovo Lecoo Gk304 red switch klavye 600 tl

Arkadaşlar makrosu yok diyorlar. Alacak arkadaşlar bunu bilerek alsın.
  5. J

Lenovo Lecoo Gk304 red switch klavye 600 tl

bu klavyenın nasıl makrosu yok acaba. biraz araştırıp almak lazım ozaman
  6. J

Çözüldü✓ Asus Rog Strix B650-A Gaming Wifi anakart geç açılma problemi

Biraz konu eski ama arkadaşlar size çözüm yöntemini ekliyorum. İlk başlarda anakart açılış sürem 35 sn filandı lakin biostan bir kaç ayar var ekran görüntüsünü ekliyorum bu ayarları yaparsanız pc açılış süresi en kötü 12 sn filan düşüyor. Bios versiyonum şuan 14.06
  7. J

AM5 anakart önerisi hk.

Ryzen 7600X yanına önerebileceğiniz bir anakart var mı arkadaşlar. Şimdi anakart seçmede etken nedir? PC de kullanacağım 1 tane M.2 SSD ve 1 adet te normal SSD alıp sistemi tamamlamak istiyorum anlayamadığım nokta ROG STRIX B650-A anakartı( 7720 TL ) ile MSI Pro B650-P Wi-Fi (4900 TL) arasında...
Geri