Arama sonuçları: *

1. CoMeBacK

Yardım Airpods Pro 2.Nesil İçin Yardım

Airpods Pro 2.Nesil aldım Babamındı Fakat babamda Yurt Dışında Ordayken sıkıntı yoktu eve geldiğimde ise kutunun turuncu ışık yanıp söndüğünü farkettim Bağlanmıyor Sıfırlamayı denedim olmuyor yardım edinn
  2. CoMeBacK

Yardım RAZER BASİLİSK V3 MÜ DEATHADDER V2 Mİ

Arkadaşlar Razer Setup kurmayı düşünüyorum 1-) Razer basilisk v3 2-) Razer deathadder v2 GEREKENLER 1-) Oyun için hangisi daha iyi olur oyun : pubg valorant 2-) rahatlık
  3. CoMeBacK

Yardım Razer Kraken mi Arctis 3 mü?

OYUN İÇİN STEELSERİES ARCTİS 3 MÜ RAZER KRAKEN KULAKLIKMI OYUNLAR VALORANT PUBG MOBİLE
  4. CoMeBacK

Steelseries Apex Pro TKL vs Logitech g915 TKL vs Razer Huntsman v2 TKL

Kesinlikle apex pro derim ben en hızlı klavye
  5. CoMeBacK

Yardım Razer Huntsman V2 Mi̇ Steelseri̇es Apex 7 Mi̇

YENİ BİR SETUP ALACAĞIM HANGİ KLAVYE ÖNERİRSİNİZ MOUSE : DEATHADDER V2 KLAVYE : APEX 7 Mİ HUNTSMAN V2 Mİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN 1-) TUŞ HIZI 2-) DAYANIKLILIK
  6. CoMeBacK

Yardım STEELSERİES APEX 9 HAKKINDA

STEELSERİES APEX 9 HAKKINDA NEDEN HİÇ İNCELEME VİDEOLARI YOK TR DE MEDİA MARKT TAN Alınır mı?? APEX 9 MU APEX 7 Mİ?
  7. CoMeBacK

Yardım Razer Deathadder alınır mı?

Bu mouse gayet iyi
  8. CoMeBacK

Öneri ZOWİE MOUSE Mİ RAZER DEATHADDER V2 Mİ ?

Alınır ya fiyatına göre idare eder
  9. CoMeBacK

İnstagram Reels Videolarrrrrr

Sadece reels gözükür kendi paylaştığın fotoğrafları göremezler reelsi gizleyemezsin hesabın gizli olsa bile
  10. CoMeBacK

Zowie üst modeli iyi diyosun galiba hangi modeli dersin razer v2 sensörü en iyisi neden zowie dediğini anlamadım açıkarmısını zahmet olmazsa
  11. CoMeBacK

ZOWİE MOUSE Mİ RAZER DEATHADDER V2 Mİ ? OYUN İÇİN VALORANT PUBG MOBİLE GİBİ
  12. CoMeBacK

Öneri LOGİTECH G213 Mİ STEELSERİES APEX 5 Mİ OYUN İÇİN HANGİSİ TERCİH EDİLİR ?

LOGİTECH G213 Mİ STEELSERİES APEX 5 Mİ OYUN İÇİN ? BÜTÇEM İKİSİNİDE YETİYOR
Geri