Arama sonuçları: *

1. E

❌İndirim Bitti! VICHY Dercos Anti Dandruff Kuru Saçlar için 699₺

Şahsen Trendyol Vicy satıcısı dışında satanlara pek güvenmiyorum. Her zaman dediğim gibi 200 300 fazla olsun garanti olsun.
  2. E

📌 Ticaret Bakanlığı "internetten alışverişte cayma hakkı" açıklaması

THH ve Pazaryerleri tamamen müşteri odaklı çalışıyor zaten. Ama THH'ye altı dolu bir savunma yazdığında paşa paşa talebi red ediyorlar :)
  3. E

📌 Ticaret Bakanlığı "internetten alışverişte cayma hakkı" açıklaması

Keyfi cayma hakkında alıcı kargo ücretini ödemesi gerekiyor. Her bedenini sipariş edeyim bana olanını bırakır diğerlerini iade ederim mantığıyla sipariş veren terbiye yoksunu insanlar için gerekli bir önlem. Beyaz eşyalar için çoktan gelmesi gerekiyordu zaten. Samsuna dolap göndermişiz müşteri...
  4. E

12 AY TAKSİT İLE TELEFON ALABİLECEĞİMİZ BİR YER VAR MI

Verdiğin bilgiler için teşekkürler hocam sağolasın dikkat edeceğim bulursam alacağım. 1736693504 @şahin doğan 16 Pro ile max arasında tercih yapsaydın hangisini seçerdin ?
  5. E

Yakın zamanda arkadaşım makedonya'ya gitti zaten. 40K küsüre veriyorlar oradada aynı şeye denk geliyor. Gitti geldisiyle. Kapalı kutu mu aldın acaba ?
  6. E

İstanbulda olsaydın sormak isterdim. 16 Pro Yd düşünüyordum. Ama telefonculardada 3 taksit sınırı var diye biliyordum. Öğrendiğim iyi oldu.
  7. E

Nasıl yani telefoncular vesaire 3 taksit sınırını aşarak kredi kartı ödemesi alıyor mu ?
  8. E

Donanım Arşivde Kaç Kere Uyarı Aldınız

Yönetim haklı haksız ayırmaksızın iki tarafada uyarı atıyor haklı olsan bile yiyorsun uyarıyı. O yüzden çok da takmıyorum uyarıları atarsalar atsınlar
  9. E

Yardım Mediamarkt ürün iadesi

iade kararı 2 ocakdan daha önce verildiyse problem olacağını sanmıyorum.
  10. E

Piyasa fiyatını paylaşsan yeterliydi cevabını bekle bakalım.
  11. E

Tanımadığım birine arama yaptirdim

Olabilecek en uğraştırıcı şey hat sahibini ve hattı kullanan kişiyi sorgu için çağırırlar çok büyük bir olay olur ise. Başka bir şey olmaz.
  12. E

THH ye raporun ile git. Seve seve verecekler birebir aynısını veya muadilini. Ne yazıkki firma olarak aynısını bize yapıyorlar :D
  13. E

Yardım Sarı site dolandırıcılığı

Dosyanın sonuçlanması tahminimce7+ ay sürecektir ve suçlu bulunamayacaktır :D . Wp ye geçip bu şekilde ödeme yapıldıysa maalesef. Kiralanmış bir hesaba attırmıştır. Kiralanan hesabın sahibi ile biraz hasihal yaparsınız diye düşünüyorum. Eğer dolandıran adam biraz zekiyse (yöntemleri...
  14. E

TurkNet Davet kodu lazım ??

Evet eski abonelik henüz kaldırılmamış sistemde.
  15. E

TurkNet Davet kodu lazım ??

EEY55WL10NJT Buyur hocam. Başvuru oluştururken davet kodu istiyor. Telefon ile başvurursan davet kodum var dediğinde söylemeni istiyor.
  16. E

Akbank getir hediye çeki kampanyası

Eyvallah Hocam
  17. E

Eve gelen anlamsız kargo

Yanlış gönderilmiştir. Bir kaç gün bekle zaten yüksek ihtimal ile ararlar seni.
  18. E

Kartım açılmışmı ve 0 mı

X bir satıcıdan nasıl yüksek fiyatlı ürün alabiliyorsunuz anlamış değilim :)
  19. E

Çözüldü✓ Trendyol iade kabul eder mi

Hiç teslim alma ürünü uğraşma.
  20. E

Çözüldü✓ Trendyol iade kabul eder mi

Ürünü teslim almadan iade edersen otomatik para iadesi sağlanır. 1736431461
Top Bottom