😂😂😂😂 Ne yalanı daha geçen gün ceza almadın mı sen ? Kısa atmışlar sana cezayı. Model belirtmiyorum genel kartdan bahsediyorum. Fake hesap demiş ismin yazmıyor utanmadan carlıyorsun utanmıyorsunda. Neyse sana ay başlarında yazmamalı arkadaşlar Açmaya devam et konularını sen. Engelliyorum.
Sıcak Fırsatları gerçekten boş meşgul ediyorsun. Ürün 20+ gündür zaten bu fiyatlarda takılıyor. Burada takılan adamlar zaten taksit seçeneklerine de hakim akakçe üzerinde. Giriyorum senin konularını görüyorum sadece Fırsat denen bir şey yok zaten. Engellesem konularını görmememi sağlar mı acaba
Ya birader hali hazırda fiyatlara paraf kampanyası var diyerek flood konu açıyorsun. Çok da bir espirisi yok. 11.11 de her sene olduğu gibi yine inecek zaten eski fiyatına olmasada aşşağı yönlü.
Sistem o şekilde olabilir. Ben daha önce gördüğüm talep ve sonuçlara göre kolay olmayacağını söyledim. Düşünüyorum kelimesini bundan dolayı kullandım. Tabii ki arkadaşın işini sorunsuz çözülmesini bende istiyorum.
2. Ele düşecek bir kusura sahip değilse iade alması gerekiyor . 5 müşteriden 4 ü uğraşmıyor thh ile bundan kaynaklı belki ret edebilir. THH çok müşteri taraflı karar veriyor. 3 yıllık cihazı bile aldığımız oluyor. İade et gitsin. Ha tabi piyasasını öldürüp 6k ya düşüren satıcı veya pazaryerine...
Her mağaza mağazada açmana izin vermez.
1789049882
Evet gerçekten öyle ama insanın keyfi kaçmıyor değil. Bir de orada onun olduğunu bildiğin için hep gözün kayıyor. Bir çok monitör aldım hiç çıkmadı şansıma valla.
İstanbulun göbeğinde E5 de giderken internet kesiliyordu Türktelekomdayken sözleşme bitiminden sonra direk Türkcelle geçtimde işte türkcell de adam ütüyor işte.