Arama sonuçları: *

1. EmirhanBayramFK

❌İndirim Bitti! MSI RTX 5070 Tı Shadow 66.757,13 TL 5 ve 6 Taksit Mevcut

😂😂😂😂 Ne yalanı daha geçen gün ceza almadın mı sen ? Kısa atmışlar sana cezayı. Model belirtmiyorum genel kartdan bahsediyorum. Fake hesap demiş ismin yazmıyor utanmadan carlıyorsun utanmıyorsunda. Neyse sana ay başlarında yazmamalı arkadaşlar Açmaya devam et konularını sen. Engelliyorum.
  2. EmirhanBayramFK

❌İndirim Bitti! MSI RTX 5070 Tı Shadow 66.757,13 TL 5 ve 6 Taksit Mevcut

Sıcak Fırsatları gerçekten boş meşgul ediyorsun. Ürün 20+ gündür zaten bu fiyatlarda takılıyor. Burada takılan adamlar zaten taksit seçeneklerine de hakim akakçe üzerinde. Giriyorum senin konularını görüyorum sadece Fırsat denen bir şey yok zaten. Engellesem konularını görmememi sağlar mı acaba
  3. EmirhanBayramFK

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Birader düşerse link atarlar konuyu takip ediyoruz Chatleşmeseniz bu konuda daha iyi.
  4. EmirhanBayramFK

❌İndirim Bitti! RX 9060xt 16gb 29.899,00 TL

Ya birader hali hazırda fiyatlara paraf kampanyası var diyerek flood konu açıyorsun. Çok da bir espirisi yok. 11.11 de her sene olduğu gibi yine inecek zaten eski fiyatına olmasada aşşağı yönlü.
  5. EmirhanBayramFK

A

Puanı iyi ve yeri iyi bir yerse mx4 falan yüksek gramajlı alıyorlar kullanıyorlar genelde
  6. EmirhanBayramFK

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Asrock RX 9070 XT Taichi 48.999 TL Nakit Alım Fırsatıdır🔥🔥

9070xt yi sattığıma o kadar pişmanım ki a .
  7. EmirhanBayramFK

Yardım Ekran Kartı: 9070xt Nitro+ Kırmızı Nokta Sorunu Yardım

Sistem o şekilde olabilir. Ben daha önce gördüğüm talep ve sonuçlara göre kolay olmayacağını söyledim. Düşünüyorum kelimesini bundan dolayı kullandım. Tabii ki arkadaşın işini sorunsuz çözülmesini bende istiyorum.
  8. EmirhanBayramFK

Yardım İdefix Açılmış Ürünü Daha İlk Aşamada İade Almayı Reddediyor!

2. Ele düşecek bir kusura sahip değilse iade alması gerekiyor . 5 müşteriden 4 ü uğraşmıyor thh ile bundan kaynaklı belki ret edebilir. THH çok müşteri taraflı karar veriyor. 3 yıllık cihazı bile aldığımız oluyor. İade et gitsin. Ha tabi piyasasını öldürüp 6k ya düşüren satıcı veya pazaryerine...
  9. EmirhanBayramFK

Sonucu merak ediyorum bakalım :)
  10. EmirhanBayramFK

Çok emin konuşuyorsun. Karta işlem sağlanır. Birebir değişim direk sağlanacağını düşünmüyorum.
  11. EmirhanBayramFK

❌İndirim Bitti! Lexar Nm790 2tb Gen4 7400/6500/Sn Nvme Pcıe M.2 SSD 11.709 Lira

Yerine koyamayacak koymaya değmeyecek?
  12. EmirhanBayramFK

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT 43.809 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.925)

Düşüncen doğru ama konu VatanBilgisayar. 33 olmasada yakın yapabileceğini düşünüyorum. Sonuçta kasım geliyor.
  13. EmirhanBayramFK

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT 43.809 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.925)

Tekrar gece indiriminde 33 e vs verirse alınır.
  14. EmirhanBayramFK

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

1 ay önce 31 e Sapphire 9070XT verdim :D Gerçekten piyasa saçma sapan hal aldı.
  15. EmirhanBayramFK

110 Bine Bu Sistem Tercih Edilir mi?

Birden fazla konu açmak yerine aynı konu üzerinden devam edelim.
  16. EmirhanBayramFK

İnşallah Bundada Ölü Piksel Çıkmaz Bilgisayara Küsecem

Her mağaza mağazada açmana izin vermez. 1789049882 Evet gerçekten öyle ama insanın keyfi kaçmıyor değil. Bir de orada onun olduğunu bildiğin için hep gözün kayıyor. Bir çok monitör aldım hiç çıkmadı şansıma valla.
  17. EmirhanBayramFK

Turknete Geçiçem Kod Var mı?

U3CZ0WUS0K9I
  18. EmirhanBayramFK

SSD Me Bir Soğutma Yapmışımm Üfff

Tabii ki VIP Lüks Kefen. Daha kötü geri dönüş almadık hocam.
  19. EmirhanBayramFK

Türkiye'deki Mobil Operatörlerin Fahiş Fiyatları Hk.

İstanbulun göbeğinde E5 de giderken internet kesiliyordu Türktelekomdayken sözleşme bitiminden sonra direk Türkcelle geçtimde işte türkcell de adam ütüyor işte.
Geri