Arama sonuçları: *

• Users: GenoX
  • Order by date
  1. G

Bir anda FPS düşüşü ??

Arkadaşlar gündüz düzgün bir şekilde oyunumu oynuyordum hiçbir sıkıntı yoktu sonra akşam bir açtım bilgisayarı sistemde hiçbirşey yok ama oyunlarda aşırı bi şekilde fps düşüşü var neden olduğunu anlamadım bilen varsa yardım etsin ekran kartı yanmışmıdır veya ne gibi ibr sorun olmuştur pc daha 8...
  2. G

MSİ CENTER SORUNU !!!

Msi center güncelleme geldi galiba anlamadım yeniden kuruldu ama sürekli yeniden başlatma istiyor yeniden başlatıyorum ama yine açılmıyor bilen varsa yardımcı olabilirmi
  3. G

Laptop'a m2 SSD önerisi

Laptopun kendi içindeki ssd den hariç dah güçlü okuma yazması daha yüksek olan bir ssd taksam herhangi bir sorun yaşarmıyım birde laptoplar için güzel bir ssd önerir misiniz?
  4. G

Yardım 5-6 Bin Arası Oyuncu Masa Ve Koltuk Öneri!

2 veya 3 ay önce hawk aldım oyuncu koltupunu aşırı rahat ve çok memnunum gün içinde çok fazla kullanıyorum ne bir ağrı nede farklı bişey hawktan şaşma derim hocam
  5. G

Alınabilecek oyun tavsiyeleri

60 kuruş saha bulabilirsen Rainbow six siege öneririm hocam 🤣
  6. G

Logitech G402 İyi midir?

Logitech G402 almayı düşünüyorum sizce iyi midir? veya bu fiyatlara daha iyi performans verebilcek mouse varmıdır
  7. G

Çözüldü✓ Logitech G300S alınır mı

Eyvallah hepinize teşekkür ederim
  8. G

700 tl mouse önerisi

700 TL'ye alınacak en iyi mouseyi önerebilir misiniz? 1677876564 Oyun oynuyorum ağırlıkla
  9. G

Çözüldü✓ Logitech G300S alınır mı

Hepsiburada dan 410 TL'ye G300s mouse aldım sizce bu paraya daha iyi bişey alınabilirmi
  10. G

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Eyw hocam
  11. G

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hepsi şuan 3 bin bandında zaten 3 bin vermişken 700 de üstüne veririz 1674547739 Hawklar 3700 şuanda
  12. G

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Karne indirimi gelmişken Xdrive mı Hawk mı alsam diye kararsız kaldım kullananlar olumlu olumsuz öneride bulunabilirmi?
  13. G

Logitech G27 alınır mı??

Hocalarım bu devirde ikinci el g27 direksiyon seti almak sizce mantıklımı fiyatlar biraz uçuk ama
  14. G

Monster Tulpar T7 alınır mı?

Hocam HP VİCTUS u tekrar düşün derim DDR5 RAM in büyük avantajı var bide monstera 28 bin tl para bağlamak bence mantıklı değil şuan MSİ KATANA GF66 var bende bunu almasam ilk alacağım laptop victus...
  15. G

Skins Monkey Trade Sitesi güvenilir mi?

Arkadaşlar bu aralar internette çok dolanıyo skins monkey trade sitesi acaba güvenilir mi? kullanan olumlu veya olumsuz sonuç alan yazabilirmi.
  16. G

Steam Oyun Önerisi !!

En fazla 100 tl bandında steam oyun önerebilir misiniz? gençler. Kış indirimi gelmişken kaçırmayalımç
  17. G

MSİ Yetkili Servis ?

Şuan temizleyetmeyeceğim tabii ki ne zaman aldığımı belirttim sadece 1672047422 Eyw
  18. G

MSİ Yetkili Servis ?

Msi katana gf66 laptop a sahibim laptop'u temizletmek istiyorum herhangi bir ücret alırmı yetkili servis garantili 3 aylık laptop
  19. G

Valorant silindi mi?

Yok normal valorantın sitesinden ama yerel diskte bi azalma olmadı hocam
  20. G

Valorant silindi mi?

Yok gözükmüyor
Geri