Arama sonuçları: *

1. merikeynn

7.1 Surround ses seçince kayıt sırasında masaüstü sesleri kaydedilmiyor

Aynı sorun var çıldırmak üzereyim...
  2. merikeynn

Yardım 144hz ama akıcı değil

Sorun bende sanıyordum bu sorunu yaşayan başkaları da varmış. Bazen görüntü çok smooth geliyor bazen 60hz gibi geliyor anlamıyorum sebebi nedir.
  3. merikeynn

experience ses sorunu

Merhaba Razer BlackShark V2 X aldım aldığım günden bu yana GeForce Experience kayıt alırken oyun sesleri ve arka plan sesleri (Discord Spotify vs) çok az geliyor sadece mikrofon sesini alıyor seslerin hepsinde seçili bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  4. merikeynn

oyunlarda düşük fps sorunu

Merhaba benim sorunum şu sistemimin normalde verecek olduğu FPS'i alamadığımı düşünüyorum sistem özellikleri şöyle: ASUS Prime B450M-K II. AMD Ryzen 5 2600X. MSI Gaming X 1660. Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz RAM. 256 GB M.2 SSD. Mesela Valorant'ta Max 150 FPS görüyorum ya da CS:GO oynarken Max...
  5. merikeynn

asus VG248QG mi Viewsonic XG2405-2 mi?

hocam alacağım monitör bu zaten sadece link belirtmemiştim teşekkür ederim <3
  6. merikeynn

asus VG248QG mi Viewsonic XG2405-2 mi?

merhabalar günümün çoğunu fps oyunları oynayarak geçiriyorum valo cs vs gibi arada yemek yerken video izliyorum biri ips panel 144hz biri tn panel 165hz iki monitörden birini alıcam ancak kararsız kaldım benim için ghosting olmaması önemli sizin önerebileceğiniz farklı monitör varsa önerilere...
  7. merikeynn

viewsonic XG2405 alınır mı?

1ms modunda ne kadar düşüyor görsel ekleme imkanınız var mı acaba?
  8. merikeynn

viewsonic XG2405 alınır mı?

merhabalar uzun bi araştırmadan sonra viewsonic xg2405 almayı düşünüyorum genelde fps oyunları oynayan biriyim hem fiyat bakımından hem de özellik bakımından hoşuma gitti sizin önereceğiniz monitörler varsa onları da değerlendirmek isterim bütçe max 4k link altta monitör
  9. merikeynn

F/P uygun fiyat monitör önerisi

Merhaba öncelikle. Hem uygun fiyatlı hem de iyi performans veren bir monitör arıyorum. Sürekli FPS oyunları oynuyorum 144Hz üzerinde (2. el monitör de olur) ve boyum uzun olduğu için hem yükseklik hem de açı olarak hareket ettirilebilen olursa daha iyi olur. Kullandığınız monitör önerirseniz ek...
Geri