Arama sonuçları: *

1. B

S23 one uı arka planda 3 saat calisiyor

Telefon kapalıyken 2 saatte %3-%4 şarj gidiyor arka planda one uı 3 saat calışmış pil koruması açıktı kapattım. Sistem uı de 2 saat civarında kullanıyor Sebebi nedir
  2. B

3060 - 12100F GTA 5 ONLİNE DÜŞÜK FPS

öncelikle merhabalar gta 5 de grafik ayarlarıyla oynamama rağmen fullde olsa ortada olsa onlineda yer yer fps 50 lere düşüyor bi anda sorun ne olabilir max95 falan oluyor r
  3. B

Razer kraken v3X kafa bandını bulamıyorum

Merhaba razer krakenv3X kullanıyorum kafa bandı soyulmaya başladı internette bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. B

Çözüldü✓ Hangi kule tipi daha performanslı

Teşekkür ederim 1729102750 Teşekkür ederim.
  5. B

Çözüldü✓ Hangi kule tipi daha performanslı

Şu 2 kule tipinden birinu almayı düşünüyorum hangisini almam daha doğru olur https://www.gaming.gen.tr/urun/384744/thermalright-assassin-x-120-refined-se-argb-tl-c12c-s-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ VS...
  6. B

Çözüldü✓ Nvidia driver guncellemesinde eski suruculeri kendi temizliyormu?

Her hangi bir şey yapmama gerek vrmi yoksa devammi edeyim
  7. B

Çözüldü✓ Nvidia driver guncellemesinde eski suruculeri kendi temizliyormu?

Dostlar nvidia friver guncellemelerinde hızlı kurulum olarak kurup güncelliyorum 1 seneden beri bu şekilde eski suruculeri kendi temizliyormudur yoksa benimmi silmem gerek
  8. B

CS 2 BENDE GOZUKMUYOR AMA VARDI

BEYLER CS 2 LOBİDE VARDI BENDE GUNCELLE DEDİM İNTERNET SIKINTILIYDI İPTAL ETTİM SİMDİ NASIL YUKLERİM CS 2 Yİ BULAMADIM 1693771743 CIKMIYOR LOBİDE
  9. B

Çözüldü✓ razer synepse deathader v2 mini bulamıyorum

beyler bende deathader v2 mini ve razer kraken x3 x kulaklık ve mouse var bunların driverları karısık oluyo razer sitelerinde bulamadım normalde takınca ekrana cıkması lazım fakat cıkmadı pc yi demin formatladım yardımcı olurmusunuz
  10. B

Pc acikken kendi kendine ekran kapanip aciliyor

Interne baktim bulamadım maalesef kabloyu tak cikar yapınca belki gecer simdi
  11. B

Dp kablosu var bi kontrol ettim sorun yoktu elimde baska kablo yok maalesef 1689532661 Ne w kadar sürdü
  12. B

Pc acik dururken kendi kendine ekran acilip kapaniyor belli aralikla yapmıyor değişiyor surekli anlamadım nedenini ne olabilir
  13. B

gta 5 grafik ayarları nasıl olmalı 3060 12100f

denerim tesekkurler
  14. B

1920-1080
  15. B

full ama msaa 8x falan yapınca yesillik alanlarda 50 60 a kadar dusus yasıyorum fps de
  16. B

beyler 12100f 3060 kart var 12 gb gta 5 ayarları nasıl olmalı uzaktakı binalar yuklenirken goruyorum pixelleri ayarları nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  17. B

gta 5 de dokular ilerideki araclar sonradan yukleniyor

4 saat 58 dakikada adamdada aynısı oluyor belirgin
  18. B

gta 5 de dokular ilerideki araclar sonradan yukleniyor

gta da giderken bina golgeleri agac calılar vb. ya da uzaktan gelen araclar sonradan render oluyor bunun ayarı falan varmı sorunu cozemedim 12100f i3 3060
  19. B

Bu klavye alınır mı??

gamegaraj kendi yapıyor garajonline dan 217 tl ye alabilirsin ben kullanıyorum youtubde dan izle bak blue switch 1683370722 417 pardon
Geri