Arama sonuçları: *

1. E

İnternet Güçlendirici

kaablo çekemezmiş izin vermemiş pederi sanırım bende söyledim de onun yerie bu internet güçlendirici falan olur dedi
  2. E

İnternet Güçlendirici

https://www.amazon.com.tr/PX-AC1200-Realtek-1200Mbps-Adaptör-Wireless/dp/B0B5926MH1/ref=asc_df_B0B5926MH1?mcid=d599ea0a93433c8093b98f38ccf81e04&tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710198765433&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=12882490379819804612&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvloc...
  3. E

İnternet Güçlendirici

Arkadaşımın interneti leş modemi 2 kat aşağıda komşuyla beraber kullanıyorlarmış internet güçlendirici alsak işe yarar mı yararsa ne yarar önerebilir misiniz ben 1 tane buldum aşağıya koydum linki
  4. E

Klavye Öneri Yardım!!

Merhaba genel olarak küçük klavye kullanan birisiyim %60 veya %75 kullanıyorum o tarzda önerirseniz sevinirim genel olarak aşşağiya atacağım tarzda klavyeler seviyorum benzer önerileriniz varsa açığım bütçe sonsuz...
  5. E

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

yarışmacı arkadaşlara başarılar inşallah al satcılara değilde ihtiyacı olanlara nasip olur
  6. E

Metin2 Server Önerisi

güzel gidiyor online falan gayet yerinde temiz sunucu yayına girerim 1 saate göz gezdirmek istersen beklerim kickte açıyorum aynı nick
  7. E

Metin2 Server Önerisi

Aktif olarak metin2 de yayın yapıyorum şuan oynanabilir güzel takılmalık zagor2 var ultrahard emek farkını at kasıl legale oynayacaksan oyna
  8. E

Kartımdan habersiz çekilen para

banka mı iade etmişti
  9. E

garantiyi aradım ama işlem hakkında bilgileri yok kart bloke koyucaz vs bişiler anlattılar migrospay müşreti hizmeti yardımcı olur mu acaba yoksa saçma mı düşünüyorum
  10. E

yok kart bilgim kimse de yok abonelik sistemiyle alakalı bir şeyde değil daha önce migros ile alakalı hiç bir şey indirmedim acaba müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı 1777773667 tüm her yerde sms onayı istemesinin lazım oalcağı bi önlem açabiliyor muyum acaba garanti kullanıyorum
  11. E

bugün kartımdan migrospaydan para çekilde ne bir sms ne başka bir şey geldi 250 tl çekmiş totalde fazla bir para değil ama korkuttu bir tık internet alışverişi kapadım karttan ama bu nasıl oluyor bilen var mı daha önce böyle bir şey yaşayan birisi varsa yardımcı olursa sevinirim
  12. E

Yardım TitanSeat Throne alınır mı??

tam bende bu aralar koltuk araştırıyordum denk geldim senin mesajına
  13. E

Oyuncu koltuğu öneri

eyw sağolun beyler bakarım o zaman titana ve xdrive hangisi hoş güzelse alırım o zaman
  14. E

Oyuncu koltuğu öneri

TİTAN iyi mi? ilk defa duydum 1776387413 aşırı abartı değilse güzel bel konusunda ağrı falan ypaıyor mu rahatsız ediyor mu kral
  15. E

Oyuncu koltuğu öneri

Merhaba oyuncu koltuğu bakıyorum ofis koltuğu kullanıyorum uzun zamandan beri ama bir kere de oyuncu koltuğu kullanayım dedim aklımda şu modeller var bütçem 10000 ama çok güzel bi koltuk var derseniz 12k ya kadar da çıkarım...
  16. E

Ethernet kablom bağlıyken internetim kesiliyor

bende olmadı bir sıkıntı aynı değerleri alıyorum
  17. E

Ethernet kablom bağlıyken internetim kesiliyor

aynısını pc de yaşadım bende ağ bağdaştırıcısını yeniden başlat diyince düzeliyordu ya da kabloyu tak çıkar yapınca düzeliyordu bütün yöntemleri denedim hiçbiri işe yaramadı en son çözümü usb ethernet dönüştürücü de buldum usb kısmıan ethernet dönüşütürücüsünü ona da kablonu bağlıyorsun çözülüyor
  18. E

Bilgisayarda Ethernet Sorunu

Merhaba yaklaşık 3 aydır bu pislik ile cebelleşiyorum başlarda 1000mb kullanıorken hiç bir sorun yaşamıyordum internetimde sonra bir anda kopmalar yaşanmaya başlandı ağ bağdaştırıcısını baştan başlatınca düzeliyordu sonra interneti ayarlardan 100mb sabitledim bu şekilde sıkıntı çıkarmadan...
  19. E

Ethernet kopma sorunu!

kral aynısı bende var ne yaptıysam olmadı çözümünü bulursan söyler misin
  20. E

İnternetim kendi kendine kapanıyor yardım

Merhaba şuan ki yaşadığım sorunu yaklaşık 1 aydır yaşıyorum çoğu çözümü denedim masaüstü bilgisayar kullanıyorum durduk yere bir anda ethernet kendi bağlantısını kesiyor ya genelde bir anda bilgisayarda internete yüklendiğinde kesiyor ya da Discord dizi film izlerken bir anda kendini kesiyor 2...
Geri