Arama sonuçları: *

1. T

Instagramdan Mesaj Bildirimleri Ana Ekranıma Gelmiyor

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce telefonumda bütün bildirimleri ana ekrana düşmemesi için kapatmıştım.fakat sonradan tekrardan açtığım zaman diğer tüm bildirimler düzelmişken instagramda gelen mesajlar bir türlü ana ekranıma düşmemeye başladı.ama hikayemi beğenen insanlar takip istekleri...
  2. T

Yılbaşı Gelmeden Güncellemem Gereken Parça Önerisi

ANAKART:Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) REV1.5 DDR4 Soket AM4 mATX Anakart İŞLEMCİ:AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Tray Soğutucusuz SIVI SOĞUTMA:Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 SickleFlow RGB Led Fanlı İşlemci Sıvı Soğutma...
  3. T

Yardım 2 hafta yasal süreci geçen laptobumu iade edebilir miyim(3 hafta oldu)

anladım burda ve sahibinden.com üzerinden ilana koyucam başka bir site yok zaten sanırım değil mi
  4. T

peki sizce bu kadar fiyat verdiğim yeni bir ürünü ikinci el kategorisinde satmak beni çok fazla zarara uğratmaz mı
  5. T

ekranda siyah ekran geldiği zaman alttan sarı ışık hüzmesi geliyor ve işlemci ekran kartı sıcaklığı ise fazla yükseliyor bence çünkü işlemci 91-92 dereceyi bile gördü ve bunu valheim oyununda yaptı.sizce bunları yazarak servise göndermeli miyim iade talebi için
  6. T

merhaba 5 kasım günü hepsiburada üzerinden msi pulse 15 b13vgk laptobunu satın aldım.laptobu satın alma sebebi farklı bir şehirde yaşamamdı fakat bu hafta salı günü istanbula geri dönüş yaptım temelli olarak.bu süreçte 14 gün geçtiği için yasal süreç dışında kalmış gözüktü ve ürünü iade...
  7. T

Öneri Dark Souls 2 yükseltmeli miyim

Arkadaşlar dün Steam dolara geçeceği için dark souls 2 oyununu satın aldım fakat 119 TL olan 2014 versiyonunu.Sizce yeni halini ekstra para verip satın almam gerekiyor mu.Tüm souls sevenlere selam olsun🫡
  8. T

Yardım Elden ring ekran kartı kullanım yüzdesi

Laptop var MSI pulse 15 B13VGK ekran kartı 4070
  9. T

Kullanım 40-50 normal o zaman zorlanmadıgı için oluyor değil mi
  10. T

arkadaşlar elden ring 60 fps sabit olduğu için mi ekran kartı kullanım en fazla 60 Lara çıkıyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  11. T

İş bankası kredi kartı bilgileri göstermiyor

İş cep uygulamasında kredi kartı bilgilerine ulaşılamıyor hatası veriyor bunun sebebini bilen var mı arkadaşlar yoksa teknik bir sorun mu var uygulamada anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
  12. T

Oyunlarda bilgisayarımın ortalama kaç fps aldığını nasıl öğrenebilirim

Merhaba arkadaşlar yeni satın aldığım laptopta hangi oyunlarda indirmeden kaç fps alacağımı laptopun modelini yazarak internetten bakabileceğim bir site var mı. Elimdeki laptop:MSI PULSE 15 B13VGK-440TR Intel Core i7 13700H 32GB 1TB SSD RTX4070 Windows 11 Home 15.6" FHD 144Hz
  13. T

seçili ürünlerden hangisini almalıyım

merhaba öncellikle aşağıdaki linkini paylaştığım ürünlerden sizce hangisi hepsiburada kasım indirimleri bitmeden satın almam gereken ürün.bu fiyat aralığında eğer bunları değil şunu alman daha iyi olur derseniz çok iyi olur cevaplarınız ve incelemeleriniz için şimdiden teşekkürler...
  14. T

60.000TL limitli gaming laptop önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi maksimum 60.000TL limitli gaming laptop almak istiyorum.Çok fazla bilgim olmadığı için yardım almak için yazıyorum.En son çıkan oyunları dahi güzel ayarlarda oynayabileceğim güzel bir gaming laptop istiyorum.
  15. T

linkteki ürünü bulamıyorum

donanım arşivi youtube kanalındaki videosundaki laptopu hiç bir yerde aynısı olucak şekilde bulamıyorum satın almak istediğim zaman hep farklı olanlar çıkıyor yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim
  16. T

bütçe dostu laptop önerisi

bir limit belirlemedim fakat söylediğim gibi lolü en düşük ayarlarda 90-100 fps olarak verebilsin ve sorun yaratmasın benim için yeterli
  17. T

bütçe dostu laptop önerisi

selam arkadaşlar ben şehir değiştirdiğim için masa üstümü maalesef yanımda götüremediğim için gittiğim yerde canım sıkılmasın diye düşük sistemli sadece league of legendsta en düşük ayarlada 100fps verse bile yetecek bir laptop önerirseniz çok sevinirim
  18. T

30.000Tl Limit Gaming Laptop Arıyorum

bu veya diğer önerdiğiniz bilgisayarda söylediğim gibi elden ring ve god of war gibi oyunları iyi ayarlarda rahatça oynayabilir miyim
  19. T

30.000Tl Limit Gaming Laptop Arıyorum

merhaba arkadaşlar farklı bir şehire taşındığım için masa üstü bilgisayarımı arkamda bırakmak zorunda kaldım.mecburiyetten şuan gaming laptop almak istiyorum fakat laptoplar konusunda çok fazla bilgim yok çünkü watt değerleri gibi farklı özellikleri olduğunu biliyorum.başlıkta yazdığım gibi...
  20. T

new balance 530 bulamıyorum

merhaba new balance 530 43 numara hiç bir yerde bulamıyorum.bildiğiniz veya nereden alabileceğimi söyleyecek varsa çok mutlu olurum.
Top Bottom