Arama sonuçları: *

1. T

2025 yks çalışma ve kaynak önerisi

merhaba 2025 yks öğrencisiyim ea'yım bir yerlerden başlamak istiyorum ( biraz geç olabilir ) ve doping hafıza alacağım. tyt dersleri için hangi kaynaklari almaliyim ve hangi kamplara başlamalıyım ? çoğunlukla sosyal derslerim cok iyi kötü olduğum dersler : kimya , matematik , fizik matematik en...
  2. T

TRENDYOL LAPTOP ÖNERİSİ

alışveriş kredisi olduğundan dolayı biniyor 1719242068 alışveriş kredi olduğundan biniyor
  3. T

TRENDYOL LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba 12 ay taksit ile hemen hemen aylık 3-4k ya gelecek monitör + laptop sistem arıyorum yardımcı olur musunuz ?
  4. T

30K LAPTOP SİSTEM TAVSİYESİ

Merhaba 30k monitör dahil laptoplu sistem ariyorum. Oynadığım çok oyun yok genelde c2 , valo , gta5 oynarım bütçeyi duruma göre 33-34k yapabilirim.
  5. T

VATAN 23 BİN TL SİSTEM

Merhabalar vatanda bir sistem buldum ve almayi düşünüyorum ama wi-fi ya nasıl bağlayacağım bilmiyorum kablosuz olarak direkt bağlanıyor mu yoksa benim herhangi bir şey almama gerek var mı...
  6. T

MONİTOR DAHİL TOPLAM 28 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba 28 bin tl bütçem var monitör dahil sistem arıyorum oynadığım tek oyun cs2
  7. T

Ram ve ssd yukseltme

1333 MHz destekliyor
  8. T

Ram ve ssd yukseltme

2
  9. T

Ram ve ssd yukseltme

Aida64 den baktim max 16 destekliyor
  10. T

Ram ve ssd yukseltme

4 ramin yanina 8 alirsam bir sorun çıkarmı ? Herkes 4 al diyor
  11. T

Max 10k telefon önerisi

Redmi Note 11 Pro
  12. T

Ram ve ssd yukseltme

Merhaba hp15-ay008tx adinda bir laptopum var bunun icinde 4 gb ram 500 hdd intel i3 5005 falan var ssd girisi yok bu bilgisayara ram ve ssd almayi düşünüyorum herhangi bir katkisi olurmu ve gta 5 acmasi icin kaclik almaliyim
  13. T

10000 TL BİLGİSAYAR ÖNERİSİ

Sizce alacağım fps değerleri nasıl? Öneriniz için teşekkür ederim.
  14. T

Evet arttırabilirim
  15. T

Merhabalar 10bin tl param var ve kasa sistem almak istiyorum toplama ya da hazir farketmez. Başlıca oynamayı düşündüğüm oyunlar ; Red Dead Redemption 2 Gta 5 Valorant Cs:GO Leauge Of Legends
  16. T

Bilgisayar Toplamak İstiyorum Bunlar Nasıl Ve İlk Hangilerini Almalıyım ?

Merhabalar Ben Bilgisayar Toplamak İstiyorum Ama Nereden Başlayacağım Bilemiyorum ilk Hangi Parçayı Almalıyım ve Hangi Parçaları Almayalıyım ? Aklımdaki Parçalar: Gtx1660 i3 12. nesil 16 gb herhangi bir ram Cpu Bilmiyorum Karar Veremedim Anakart Bilmiyorum Karar Veremedim Monitör Bilmiyorum...
Geri