Arama sonuçları: *

1. tungalp

Eğitim için laptop tavsiyesi Bütçe Maks. 14000

Biliyorum hocamda indirimin bitiş zamanına hiç dikkat etmemiştim. Limiti işini halledip rahat rahat sipariş ederim diye düşünüyordum fırsatı kaçırdık. https://www.amazon.com.tr/dp/B0B7SG4RF4/ref=asc_df_B0B7SG4RF41666477800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0B7SG4RF4&linkCode=asn...
  2. tungalp

Benimde limit sorunum vardı hocam. Bugün hallettim ve hadi alayım dedim maalesef fiyatı uçmuş. Bende beklesem mi diye düşünüyorum ama bi yandan da yılbaşı sonrası fiyatların daha da artmasından korkuyorum.
  3. tungalp

Acer modeli çok kafamı kurcaladı akşamdan beri hocam. Hatta dün i5 1240P işlemcili modeli 14.300 liraya satılmış ama bugün indirimi bitmiş moralimi bozdu biraz.
  4. tungalp

Yazılım eğitimi için laptop bakıyorum. C#, SQL, HTML, CSS, JacaScript eğitimi için kullanacağım. Hiç bir şekilde oyun için kullanılmayacak, oyun için masaüstü sistemim var. Laptoptan beklentim iyi bir malzeme kalitesi ve uzun bir pil ömrü. Huawei D15 alacaktım Mediamarkt'dan ama son anda...
  5. tungalp

Çözüldü✓ Acer aspire 7 alınır mı

Valla ben kaçırdım çok üzüldüm şu an Ryzen 5 5625U işlemcili olanı var şu an 14700 civarı amazonda onu mu alsam bilemedim daha ucuza 3050'li laptop bulmak zor ama işlemci 1240P'nin yanına bile yaklaşamaz acaba tekrar indirime girer mi beklemekte istemiyorum
  6. tungalp

Yardım 14000 TL Yazılım için laptop önerisi

Hayırlı olsun hocam. Valla bende almak için girdim indirim bitmiş maalesef 16600 liraya yükselmiş fiyatı. Ryzen 5 5625U işlemci olanıda 14700 lira civarı şu anda. Alsam mı bilemedim daha ucuza 3050'li laptop bulmak çok zor kaçırdık intel işlemcili olanı
Top Bottom