Arama sonuçları: *

1. F

4070 süper görüntü vermiyor

Onu nasıl yapicam anlamadım
  2. F

12VHPWR kablosu bununla taktım direkt 2x8 kablosunu da bağladım fan 1 saniyeden daha az dönüp duruyor
  3. F

Yani hocam farklı ekran kartı ile denedim görüntü geldi ama bu ekran kartı ile denedim görüntü gelmedi no Signal hatası veriyor
  4. F

Sistem apu bu arada ekran kartsız o yüzden çalışıyor ama görüntü gelmiyor ekrana no Signal hatası alıyorum ve kasayı açarken ekran kartın fanı 1 saniyeden daha az süre dönüp duruyor
  5. F

Herkese merhabalar yeni bir ekran kartı aldım ama görüntü vermiyor nedeni ne olabilir güç bağlantısını da yaptım ama olmadı
  6. F

11000 TL'ye İkinci El RX 6800 XT Alınır mı?

6800 XT 73 derece 3070 daha bakmadım
  7. F

11000 TL'ye İkinci El RX 6800 XT Alınır mı?

Herkese selamlar ekran kartı almayı düşünüyorum Biri 3070 9500 Diğeri 6800xt 11000 Genellikle FPS ağırlıklı oyunları oynicam sizce hangisi uygun hangisini almalıyım
  8. F

Anakart montajı için yardım

Herkese iyi günler dilerim yeni anakart aldım ama nasıl montajı yapicam bilmiyorum yardımcı olur musunuz eski anakartim a620me yeni aldığım a620m hdvi biraz kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
  9. F

Kasa açıldıktan sonra kapanıyor

Hocam nasıl atacağım kasayı açmaya çalışınca onarım yapıyor sonra gelişmiş ayarlar falan oraya atıyor
  10. F

Kasa açıldıktan sonra kapanıyor

Herkese selamlar oyunda iken görüntü gitti daha sonra bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman Windows ekranı gelip 1 saniye sonra yine no Signal uyarısı aldım ve şimdi de açmaya çalışırken böyle hata alıyorum
  11. F

Anakart rgb girişi pin sayısı

Dostum anlaşılıyor zaten 🙃 anakart rgb giriş yeri 3 pin benim kasanın kablosu 4 pin bunlar uymuyor nasıl hallederim?
  12. F

Hocam anakart rgb pin girişi 3 bende de 4 var kasa da yani kasanın fanlarının RGB girişi 4 anakartib RGB girişi 3 onu nasıl halledicem
  13. F

Arkadaşlar herkese selamlar anakartim a620m e modeli anakartim da 4 RGB girişi var kasam da gamepower warcry onda da 3 giriş var napmam gerekiyor
  14. F

Kasadan bilgisayarı kapatinca kapanmıyor

Yok hocam onda sorun yok işte çalışıyordu birden görüntü gitti oyuna giriyordum sonra kasadan da kapanmıyor monitör de de scanning gör singal falan Dio
  15. F

Kasadan bilgisayarı kapatinca kapanmıyor

Birden görüntü gitti ama kasa çalışıyordu sonra monitörü açtığımızda no ddp Signal from hatası aldım ve kasayı tuşundan kapatmaya çalışıyorum ama olmuyor sorun ne olabilir
  16. F

Valorant hesap satın alabileceğim yerler

Valorant hesap satın alicam DC sunucu bilen var mı ya da gamesatis itemsatisdan başka orda bulamadım
  17. F

Puff içime çektiğimde öksürüyorum

İçme
  18. F

Alt yapı değerlerim değişiyor

neredeyse çoğu zaman değişiyor sabit kalmıyor internet hızım 35 mbps önceden alıyordum ama şu an alamıyorum 23 destekliyor şu an alt yapı bazenleri de 48,38,25 falan oluyor sonra 23e düşüyor ve yükselmiyor
  19. F

Alt yapı değerlerimm

Bakayım 1709062607 Yani hocam demek istediğim paketi 35 yapsam kopma gibi sorunlar olur mu
  20. F

Alt yapı değerlerimm

Bazıları yanlış gösteriyor hocam sizin güvendiğin site varsa link atin ordan yapayım
Geri