Arama sonuçları: *

1. M

OMURGA DESTEK ÜRÜNÜ 1975TL (2NİSANDA ALIŞVERİŞ YAPMA)

İhtiyacı olan arkadaşlara.. Alternatif satıcılara bakılabilir platformu önermiyorum. https://www.hepsiburada.com/tb-bel-sirt-omurga-destek-masaj-urunu-p-HBCV00007386AB?magaza=Coco%20Joy
  2. M

🔥İndirim Glorious Model O Minus Mat Beyaz 749TL !! 🔥🔥 İyzico ile Öde

Dostum dürüst olacaksam bu seviyede kendini kanıtlamış markaların modelleri arasında pratikte hiçe yakın fark var. Bu seviyelerde biri eline küçük gelir ya da fazla terletir ya da görünüşüne ısınamazsın diğerine geçersin bunları anlarım fakat böyle mouselar arasında iki üç insanın lafıyla ya da...
  3. M

💯💯xbox controller 2383 tl

Arkadaşlar aliexpressten ultimate alın çok daha iyi diyenleri umursamayın xbox kolu her halükarda daha iyi son kullanıcı için o kol daha f/p belki denebilir ama gereksiz özellik ve testlerle daha iyi olduğu savunuluyor
  4. M

🔥İndirim 10.000TL Altına 8 Adet Sıfır Laptoplar🔥Sağlam Liste!

Dostlar acer aspire3 7520u lu modeli 8400e sipariş ettim ama ram yükseltilememesi çok kafamı karıştırdı ben 3 yıl boyunca sadece ofis işleri web ve multimedya ve belki light oyunlar için kullanmayı düşünüyorum masaüstüne ek olarak, sonrasında belki küçük kardeşime veririm aynı amaçlar için...
  5. M

🔥İndirim 10.000TL Altına 8 Adet Sıfır Laptoplar🔥Sağlam Liste!

Arkadaşlar oyun için masaüstü bilgisayarım var ders çalışmak office programları webde surf dizi film için öneriniz var mı? Vergi indirimine uygun olursa iyi olur sanırım 10k yada 9.5k sınırı var. Ayrıca kütüphanede falan da kullanacağım için çok ısınmayan fazla ses çıkarmayan model benim için...
  6. M

❌İndirim Bitti! Visa ile iPhone 15 47099₺

Hocam ben kesinlikle bir tarafın fanatiği değilim belki lg fanatiği olabilirim en çok lg kullandım g serisinin 3 tane modelini kullandım çok memnundum iphoneda 3 seri kullandım samsung ve birkaç marka daha da kullanmışlığım var. Benim sözüm burada iphoneu tercih etmenin manasız olduğunu dile...
  7. M

Samsung eskiye kıyasla daha iyi pixel trde satılmıyor değerlendirmeye gerek bile yok. Samsung hala iphone ile aynı seviyede değil. Öyle olduğunu düşünüyorsanız instagramı açıp story ekranından video çekerken zoom in out yapıp o şekilde story atın yani bu kimileri için önemsiz olabilir ben saygı...
  8. M

Yıllarca 60hz kullandık normal kullanımda kesinlikle önemi çok az telefonum şuan 120hz(i14pro) ayrıca 240hz monitörüm var 60hz telefona da işim düşebiliyor emin olun sadec eyüksek hertzden düşük hertze ilk geçtiğinizde birkaç gün biraz hissediyorsunuz hz farkını onun harici rekabetçi oyunlar...
  9. M

Arkadaşlar ben de android ve samsung severim asla önyargı ile yaklaşmam bir markaya ya da telefona fakat yorumlarda çok gereksiz konuşmuşsunuz telefonlar bu fiyatlardayken iphone ilgilisi birini yakın fiyatta samsung tarafına çekmeniz zor ki çekseniz dee sizin ne işinize yarayacak nedir bu apple...
  10. M

🔥İndirim Kamp Sandalyesi 219 TL

a101den yıllar önce almıştım 2-3 kullanımda kırılmıştı ama tabii şuanki modeller daha sağlam olabilir bilemiyorum
  11. M

❌İndirim Bitti! Vestel Keyif 20 Filtre Kahve Makinesi 799 TL

Kimle aynı çekirdeği kullanıyorsun ben arkadaşa cevap vermiştim sana değil. Kahve çekirdeği onun nerede nasıl öğütüldüğü tazeliği hangi koşullarda saklandığı filtre kahvenin tadını belirleyen ana unsurlardır sonra makine gelir
  12. M

❌İndirim Bitti! Vestel Keyif 20 Filtre Kahve Makinesi 799 TL

Kanka bahsettiğin tad makineyle ilgili değil kahve ile ilgili
  13. M

🔥İndirim 165 hz boe ips monitör sepette 3239tl

300 cd ile 250cd arasında dağlar kadar fark varmış gibi konuşan birini kale almayın bence.
  14. M

🔥İndirim Acer Nitro KG242YM3 180 HZ Ips Panel Monitör 3.549 TL

Bu modelde dahili hoparlör var mı acaba?
  15. M

🔥İndirim Xbox Wireless Controller Beyaz 9.Nesil 2400 TL iyi mi?

alınır hocam uzun süre ds4 kullandım dsense deneimim de oldu ps kolları daha gelişmiş orası net fakat uyumluluk olarak pcde xbox farkı oluyor ayrıca uzun saatler oynadığımda ds4de yaşadığım el bilek ağrılarını xbox kolunda yaşamıyorum tabii bu kısım kişiden kişiye değişse de genel kanı xbox...
  16. M

🔥İndirim Puma Erkek Spor Ayakkabı 954₺🔥Naysla 859₺

Düz beyazını bir süredir kullanıyorum gayet memnunum rahat, hafif ve şık bir ayakkabı. Ama ilk alındığında rezalet kokuyor 2 gün terasta havalandırdım geçsin diye ona rağmen zamanla azalarak anca bitti
  17. M

Ana Konu İTOPYA.COM 7.YAŞINI SÜPER DOĞUM GÜNÜ FIRSATLARI 7 MART SAAT 20.00'DA

Sepette indirim yazan fiyatlar mağazada da geçerli mi acaba?
  18. M

FİFA 24 ALMALİ MİYİM

Dostum öncelikle ruh sağlığını seviyorsan Ultimate Team oynamanı önermem diğer modları seviyorsan alınır şuan güzel bir indirimde. Konsol yok dediğin sanırım gamepad(joystick, controller) yok diyorsun bence bu oyun o olmadan oynanmaz tabii klavyede oynayan insanlar da var bu biraz tercih...
  19. M

🔥İndirim Zotac RTX 4060Ti 16GB 16180TL💥💥

16 gb için gereksiz, dolduracak güç yok gibi bomboş söylemleri bırakalım arkadaşlar. İşten anlayan kişiler zaten bas bas bağırıyor 8gb kartları geride bırakın diye yeni oyunlar vram gittikçe önem kazanıyor halihazırda birçok oyunda bu seviyede kartların 8gb+ olanlarında 10gbları görüyoruz yani...
  20. M

🔥İndirim SteelSeries Sensei Ten 899 TL

1 yıla yakındır sensei ten kullanıyorum görünümü ele oturması falan güzel genel olarak bir sıkıntım yok ama nedense eski mouseum(a4 tech x7) ile daha iyi oynuyordum csyi. Beğenenler için gayet alınabilir bir mouse tabii kişisel zevkler de önemli seçerken ama almanın mantıksız olduğunu söyleyen...
Geri