Arama sonuçları: *

1. W

🔥İndirim REDBUL 12 ADET 456 TL TANESİ 38 TL

şekersizini için ille içecekseniz
  2. W

🔥İndirim 🔥Samsung Galaxy Watch7 (5.604TL)🔥

daha geçen aylarda 3k'ya satılıyordu bu saat, hatta s25 alana hediye vb. veriliyordu. şu anki rakama bak! ekonomi ne halde, yazık.
  3. W

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

arkadaşlar merhaba bu üründe dahili uydu alıcı var diyor, fakat conax modul (kart) olarak sokacak bir yer var mı?
  4. W

❌İndirim Bitti! Assassin'd Creed Shadows 614₺!

Aldım hemen teşekkürler.
  5. W

Batman serisi alınır mı ?

net alınır
  6. W

Cyberpunk 2077 mı Uncharted Hırsızlar Mirası koleksiyonu mu?

ben aynı o şekilde yaptım ve hikayede herhangi bir kopukluk hissetmedim dostum. her iki oyunda Türkçe altyazı mevcut, her iki oyunda güzel. eğer imkanın varsa ve indirimler iyiyse ikisini de al. ama bir tane alacaksan uncharted içinde iki oyun barındırıyor ve Türkçe Dublajı ile öne çıkıyor.
  7. W

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Üyelerine Özel Starbucks Kahvelerde %48'e Varan İNDİRİM!

bu ürünlerde şeker var mı yoksa şekersiz mi? ürün görseli ve açıklamalarında hiç bir yerde yazmıyor bu bilgi ondan soruyorum
  8. W

🔥İndirim Ziya Erkek Hakiki Deri Bot Siyah 845 TL

ayakkabılarda wireless alıcı var herhalde işaretini koymuşlar üstüne :p
  9. W

🔥İndirim Xpg S70 Blade 2 Tb Nays ile 3000 TL

Arkadaşlar selam, benim Amazon'dan aldığım ürün iptal edildi ve bedel anında kartıma geri yatırıldı. Neden böyle oldu bilmiyorum. Hem n11'de hem de amazonda 1 adet stok kaldı yazıyordu, acaba benden önce n11'de başkası kaptıda ondan mı böyle oldu.. Merhaba, .... numaralı Amazon Pazaryeri...
  10. W

🔥İndirim Xpg S70 Blade 2 Tb Nays ile 3000 TL

bende sonuncuyu aldım şimdi, herkese hayırlı olsun, güle güle kullanın, paylaşım yapan arkadaşada teşekkürler.
  11. W

🔥İndirim Youtube Premium, 3 Aylık Xbox PC Gamepass veriyor 🔥 🔥 🔥

premium avantaj sekmeside game pass ile alakalı hiç bir şey yokki
  12. W

🔥İndirim 12tane pil 12,90tl teknosa

iptal oldu da, meğer asıl bomba ödemeyi de geri yapmıyorlarmış düşünsenize :D
  13. W

sipariş iptal edildi hayırlısı :) sizde durum nedir?
  14. W

piilerde skt oluyor evet, ama bayağı uzun oluyor, geçen pil almıştım baktım skt 2030 mesela. bunlarında inş uzun süre vardır daha skt'sine.
  15. W

🔥İndirim Metro exodus Saga Bundle Steam de %82 indirim

mesela benim gog platformu hakkında bir bilgim vb. yok idi. eğer dediğiniz gibi ise o zaman elbette tekrar başka platformdan almak mantıksız olur. benim tek derdim tek aplikasyondan olması idi. gog platformunu araştıracağım, teşekkürler.
  16. W

🔥İndirim Metro exodus Saga Bundle Steam de %82 indirim

Aynen katılıyorum, bende senin kafadanım. Oyunlar için 50 tane uygulama yüklemek istemiyorum, daha çok oyunumun bulunduğu steam'i tek kullanmak işime geliyor. Bu yüzden epic'de metro last night olmasına rağmen, steam için 3 oyunu 50 küsür tl'ye tekrar aldım. ama indirim olduğu için aldım, normal...
  17. W

🔥İndirim Intel core İ5 13600KF 6249₺

13700f'i kaçırdık ya!
  18. W

🔥İndirim Vatanbilgisayar ATX 3.0 ve alınabilecek diğer PSU listesi

aynı güç kaynağını kullanıyorum coilwhine sorunu var maalesef, bilginiz olsun. şimdi msi atx3.0 850 watt a850g'ye geçmeyi düşünüyorum.
  19. W

🔥İndirim 🔥🔥 Intel Core i5-12400F (NAYS ile 2.999,00 TL) 🔥🔥

şu nays olayı nasıl yapılıyor, anlatabilir misiniz?
  20. W

Kingston 1 TB KC3000 Okuma Hızı: 7000 MB/s | Yazma Hızı: 6000 MB/s 2000TL

tr fiyatıyla arada yaklaşık 200-300 tl fark var. bence yurtdışından almaya değmez 300 tl fark için.
Geri