Arama sonuçları: *

• Users: irmik
  • Order by date
  1. irmik

Monitörümde glitchli yırtılma var

Merhabalar, monitörde glitchli bir yırtılma oluşuyor, kasamı televizyon ekranına takıp da denedim orda bir sorun oluşmuyor, sorun ekran kartından ya da monitörden kaynaklı anlayamadım, fikriniz varsa söyler misiniz neden olur bu? (üst tarafa ve alt tarafa dikkat ederseniz fotoğrafta görünüyor)
  2. irmik

Bilgisayarım donuyor açılmıyor.

Merhabalar, bi kaç gün önce bilgisayarımda ders çalışırken alt tab attım, bi anda windowsun alt barındaki uygulamalar kayboldu, sonrasında mouseum donup takıldı, windows simgesinden yeniden başlata bastım bu sefer alt bar tamamen kayboldu, bilgisayar yeniden başlamadı öyle dondu kaldı, kendim...
  3. irmik

Steam envanterimdeki eşyalar benim haberim olmadan satışa çıkarılmış

Arkadaşlar erkek arkadaşımın ve benim riot hesabımın bugün farklı e postalarla değiştirildiğini gördük, şifreleri değiştirdik, e postaları kontrol ettik 2 adımlı doğrulama yaptık, ben herşeyimi kurtarabildim, şifreleri de e postaları da, bilmediğim cihazlarda oturum var mı diye de kontrol ettim...
  4. irmik

TYT, AYT ve YDT test kitabı önerisi

Hangi yayının daha iyi olduğunu bilmiyorum, konu anlatımlı değil sadece test olarak bir şeyler arıyorum, sizlerin bildiği önerebileceğiniz en iyi yayın evi hangisidir acaba?
  5. irmik

Doping Hafıza almalı mıyım?

program dediğiniz tam olarak nasıl acaba, belirli saatlerde mi derse yardımcı oluyorlar mesela onun gibi mi?
  6. irmik

Doping Hafıza almalı mıyım?

Merhabalar ben bu sene mezuna kaldım, üniversite kazanmıştım ama ailem göndermedi, dershaneye gitmeyi düşünüyordum ama bulunduğum yerden çok uzak ve dershane saatleri de garip bi şekilde çok değişik saatlerde olduğu ve beni bırakıcak kimse de olmadığı için gitmekten vazgeçmek zorunda kaldım...
  7. irmik

Öneri CARLOTA Kablosuz Kedili Kulaklık Fiyatına göre görünüş için iyi bir kulaklık mı?

Kulaklık linki: CARLOTA Kablosuz Bluetooth 5.0 Led Işıklı Kedili Kulaklık Hediye ios Android Uyumlu 8d Stereo Hd Ses Fiyatı, Yorumları - Trendyol Kulaklık linki bu, aslında sadece görünüşü için istemiştim ama yolda giderken de az biraz müzik dinlesem fena olmaz diye düşündüm, sizce bu fiyata...
  8. irmik

RTX ekran kartı önerisi

Merhabalar, yeni bi ekran kartına ihtiyacım var, RTX almayı planlıyorum ama fiyatı 10 bini geçsin istemiyorum, bu fiyata önerebileceğiniz en iyi ekran kartı hangisi? Ve sizce 2. el mi almalıyım yoksa sıfır mı? Şimdiden teşekkür ederim :peepokalp:
  9. irmik

1000tl - 500tl arası kulaklık önerisi

Merhabalar 1000tl ile 500tl arası kulaklık bakıyorum, 500tl zaten cebimde üstüne ekleme yapıcam önerilerinizi alabilirim.
  10. irmik

Valorant'ta sebepsiz ban yemek.

Büyük ihtimalle dediğiniz şeyden dolayı oldu, başka oyunlarda para hilesi yapmıştı, ben hiçbir oyunda hile yapmam çünkü hileden hiçbir şekilde hoşlanmıyorum, steel series mouse uygulamasından yememiştir umarım, bende James Donkey mouse driverı var, oyunda 2-3 tane de olsa skinlerim var, eğer...
  11. irmik

Benim bu olaydan çıkardığım bir ders varsa o da hesabını kimseye vermemek, başkasının bilgisayarından bu oyunu oynamamak ve oyunu oynarken info dışında hiç kimseyle konuşmamak. Zaten oyuna 5 pre dışında yalnızken spike hücüm ve tam gaz giriyordum, artık oyunu zevkle değil korka korka oynayacağım.
  12. irmik

Yok öyle bişey hiç yapmıyoruz hatta biz genelde chatte yazı bile yazmıyoruz, toksik insanlar olduğundan böyle şeylerden kaçınıyoruz.
  13. irmik

Merhabalar iyi günler dilerim herkese, yakın zamanda erkek arkadaşımın Valorant hesabı hiçbir hile yapmamasına rağmen hile ve 3. parti yazılım kullanımından perma ban yedi, ek bir uygulama kullanmadı ya da oyun içinde herhangi bir bugdan yararlanmadı ya da hile yapmadı fakat hesabı perma ban...
  14. irmik

6 bin liraya en iyi ekran kartı

Peki rx mi daha iyidir yoksa rtx mi
  15. irmik

6 bin liraya en iyi ekran kartı

Merhabalar abilerim, masa üstü bilgisayar kullanıyorum, benim maksimum 6 bin lira bir bütçem var, rtx almayı planlıyordum çünkü en çok övülen ve en popüler ekran kartları onlar, rtx 2060'a baktım fakat bazı insanlar öneriyor bazıları önermiyor o yüzden kafam çok karıştı, ekran kartlarından çok...
Geri