Arama sonuçları: *

1. C

Bu durum normal mi??

Yukarıda gördüğünüz gibi şikayetimi belirttim, durumu biraz daha açacak olursam. Cihaz super amoled ekrana sahip ve sadece beyaz ekranda düşük ışıkta dokununca bu çizgiler beliriyor ( eski tüplü televizyonların kameraya alınırken yaptığı çizgilerin çok daha ince gri ve sabit versiyonu). Siyah...
  2. C

Çözüldü✓ PC'de Virüs olduğunu nasıl anlayabilirim?

Malwarebytes'i tamamen unutmuşum :D şimdi açtım. Hiçbir şey bulamadı. Bu arada hd sential, hd tune falan kurdum. Disk'e baktım tertemiz çıktı. Tek tek görev yöneticisi işlemlerini denetledim sıkıntılı bir arkadaş yok. Birkaç yama indirmiştim onları ve indirdiğim siteyi falan tarattım bir sıkıntı...
  3. C

Kaspersky ile tarattım bir şey bulamadı. Malwarebytes yüklüyorum şimdi.
  4. C

Kaspersky bir şey bulamadı. Malwarebytes şimdi yükleniyor.
  5. C

Yok gpu konusunda gayet rahat ama arada HDD çok yoğunlaşıyor eski bir bilgisayar olduğundan olabilir mi ? 1672244451 Kaspersky kullanıyorum aktif olarak malwarebytes yükleniyor şimdi.
  6. C

Hocam disk kullanımının aniden %90 lara fırlayıp geri düşmesi. Bazen uzun süre %75 kalıp bazen uzun süre %5-10 arası kalması şüphelendiriyor şimdi. bir sorun var mıdır yokaa normal midir?
  7. C

Selamlar, öncelikle iyi forumlar. Pek güçlü denemeyecek bir bilgisayarım var. Yine de son zamanlarda performanstan düştü gibi. Bazı forumlardalarda gezindiğimde mining virüsü olabileceği söylendi. Gpu %0-1 arası geziniyor ve harici durum böyle. Bilgisayarımı komple tarattım. Yerel disk C ve D yi...
Top Bottom