Arama sonuçları: *

1. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! 11.199 TL - TCL 55c745gtv 55 İnç 139 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4k Uhd Qled TV

mediamarktın sağı solu belli olmuyor kapıdan çok geri döndüğümde oldu geçen bedavaya bulaşık makinesi aldığımda oldu şans işi.
  2. RPchepfoxCS

🔥İndirim Paketli Kuruyemişlerde 2 Al 1 Öde Migros Sanal Market

migrosun ilk kez yaptığı bir şey değil bu, geceden beri böyle isteseler düzeltirlerdi. kendim gidip aldım sistem hatasıysada açıkcası çokta umrumda değil.
  3. RPchepfoxCS

🔥İndirim Paketli Kuruyemişlerde 2 Al 1 Öde Migros Sanal Market

kara sevdanın 160g paketlerinde 2 kez 2 al 1 öde var, paketi 13.5tl. tuzlu versiyonuda aynı para
  4. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Mera 10 Kg Tahılsız Somonlu Kedi Maması (4.950 TL)

konudan biraz bağımsız ayrı konu açmak istemedim isteyen açabilir, qumpara pro plan mamaya 2000tl 800 opet puan iade veriyor, 2 kez katılma hakkı var 2 katınıda sayıyor 4 e 1.6 olmuş oluyor, amazonda 14kg pro planlar genellikle 5 bin üstü oluyor arada verilen 500tl kupon + banka bonuslarıyla...
  5. RPchepfoxCS

Yardım Apple Watch Series 10, Kadranlar Arasında Donuyor ve Denetim Merkezinde Kasıyor

aynı sürümde se 3 kullanırken hiç takılma yaşamadım demo s10 alınca aynı sorunlar vardı hatta rastgale zamanlarda 5fps gibi çalışıyordu 30-40sn sonra düzeliyordu şuan watchos27 ile hiçbir sorunum kalmadı. yedek alıp garantiye götürün tekrar yazılım atmalarını isteyin çözülür belki
  6. RPchepfoxCS

Ikinci El AMD Radeon RX 9070 XT mi Yoksa Sıfır RTX 5060 mı

9070xt uv+pl yapılabilir evet aradaki farkıda açıcaktır, 9070 oc konusunda xt ye göre önü daha açık. bir nevi 2 yönlüde kullanabilir, stock haliyle verimlilik/fps konusunda mükemmel bir kart, verimliliği önemsemeyip isteyende xt biosu atıp önünü açabilir.
  7. RPchepfoxCS

silikona bağlı olarak uv+pl ile stock giriş-orta seviye xt lere yetişiyor. xt bios flash üstüne uv+pl yapınca çoğu stock xt ile aynı hatta geçiyor ama verimlilik olarak w/fps dengesini yitiriyor. f/p olarak ben memnunum stock haliyle bile 2kda çok rahatım garanti bitimiyle bios flashlayıp 4-5...
  8. RPchepfoxCS

pulse 9070 kullanıyorum güzel bir uv ile 9070 xt seviyesine yaklaşıyor, garantisi bittiği gibi xt biosu flashlıyacağım alternatif olarak fpsflowda var ancak nedense bende ters etki yaratıyor şimdilik uv ile idare ediyorum. 32 33 bandında sıfır kapalı kutuları vardı sanki
  9. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Baseus 45w Adaptor 159 Lira

onunda şimdi geldi faturası, gelir gelir bunlar
  10. RPchepfoxCS

Kargoya verildiği zaman yüklenir sisteme. iptal et butonu silinmiş zaten istesemde edemiyorum şuan. Powerbank hazırlanıyorda duruyor önce onu almama rağmen onuda keseler diye ümit ediyorum gün içinde.
  11. RPchepfoxCS

Faturası kesildi maili geldi ancak sistemde gözükmüyor 1-2 saate düzelir, bu saaten sonra iptal olucağını düşünmüyorum
  12. RPchepfoxCS

powerbank efsaneydi trendyol göndericekmi bakalım
  13. RPchepfoxCS

https://www.trendyol.com/baseus/ipad-icin-egim-kontrollu-dual-sarj-wireless-manyetik-10-saat-sarj-led-gostergeli-kalem-beyaz-p-958033168?boutiqueId=689770&merchantId=968 buda var farklı konu açmayım. geçen ay 500e almıştım baseus smooth writing 2 olarak geliyor ürün
  14. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Polo M Masaj Aletli Motorlu Koşu Bandı 937 TL

numara girme ekranı gelmediki bekliyorum öyle :kekw:
  15. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Polo M Masaj Aletli Motorlu Koşu Bandı 937 TL

garantipeyle hızlı çekeriz dedik çektik farklı şeyleri 10dkdır kaldı böyle
  16. RPchepfoxCS

Apple İpad A16 Alınır mı?

kardeşime geçen ay almıştım amazon depodan 256 lığı 17.5 geldi 500e de kalem çözdüm kullanıyor memnun şekilde ekranı o kadarda kötü değil fazlasıyla işini görür
  17. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

diğer ramlerde düşmüştü o gün, sistemdeki fıyatlar geçenki ram indirimiyle uyuşuyor bu ürün bazında, stokları bitiyorlar gibi diğer ürünlerde girebilir belki takip edilebilir
  18. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

4 ay önce almıştım. aynı gün aynı saate yakın düşmüş diğer ramlere pusu kurulabiir arkası gelebilir bu ürün dışında.
Geri