Arama sonuçları: *

1. A

Exvega Oyuncu Koltuğu İndirim Kodu Var Mı?

Arkadaşlar Merhaba, Exvega'nın kendi sitesinden "Exvega Andromeda Yüzüklerin Efendisi Balrog Lisanslı Oyuncu Koltuğu"nu satın almayı düşünüyorum. Genel olarak Exvega markasını ve özellikle Andromeda serisini kullanan var mı ? Sitede kullanabileceğim yayıncı youtuber vb. indirim kodu var mıdır...
  2. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Glamor | AMD Ryzen 5 8400F bence baya iyi fiyat
  3. A

İncehesap gecesindeki pc

29K fiyatlı kasayı diyosanız bence alınır ancak o fiyatlara düşeceğini pek sanmıyorum 26-27k civarlarında kalır..
  4. A

Msi bios vmd ayarını kapatamıyorum

Siz bulabildiniz mi bende aynı durumdayım maalesef 😮‍💨
  5. A

Arctis 7x+ vs Arctis 9 vs Nova 7

Hocam denedim öyle çok daha kötü geldi bana göre iade edicem sanırım..
  6. A

Yardım Artics Nova 7 Wireless Ekolayzır Ayarı Nasıl Olmalı ?

Merhaba arkadaşlar, Nova 7 Wireless Diablo IV serisini satın aldım. Kullanıyorum müzikte vs gayet memnunum. Ancak Valorant'ta sesler tatmin edici gelmedi uygulama üzerindeki ayarları denedim yine de aynı geliyor. Önereceğiniz bi ayar var mı? Teşekkür ederim..
  7. A

Arctis 7x+ vs Arctis 9 vs Nova 7

Hocam valorantta test edebildiniz mi default valorant ayarlarını ve 7.1 özelliği için spatial audio özellini kullandım ancak tatmin edici gelmedi. Sizin denediğiniz bi eko vb. ayar var mı?
  8. A

Yardım SteelSeries Arctis Nova 7 Alınır mı ?

Hocam valorantta kayıtlı olan ayarı kullandığımda bana tatmin edici gelmedi. Siz ekstra bi ayar uyguladınız mı örneğin 7.1 için vs ?
  9. A

Nova 7 Diablo IV Alınır mı sizce şuanki fiyatı 7k indirimle 6.3 k ya falan düşerse alınır mı sizce ??
  10. A

Çözüldü✓ Arctis Nova 7 alınır mı?

Hocam aldınız mı? Kullanıyorsanız memnun musunuz?
  11. A

Bugünkü Gaming Gecesinde almaya değer dediğiniz ürün var mı ?
  12. A

Yardım Asus Rog Strix Delta S RGB Alınır Mı?

Büyük bi hayal kırıklığı oldu benim için şuan :F: Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. O hâlde Nova 7 indirim kovalama yolu gözüktü ? :blobdance:
  13. A

Kulaklık mouse vs. durumlarında pek güvenemiyorum mecburen taksitle vs olduğu için sıfır fiyatına razı geliyorum. 1692812509 Delta mı Delta S mi S versiyonu daha farklı diye biliyorum sadece tasarımdan ibaret değil diye gördüm ama ?
  14. A

Hocam piyasasına baktığım zaman ortalama olarak 800 TL lik bi fark var. ( Delta daha pahalı ) Benim normalde amacım bir yandan da ROG serisi ekipman oluşturmak. Rog Strix Deluxe NX klavyesi mevcut. Mouse olarak da Rog Gladius 3 Kablosuzunu almayı düşünüyorum. Sizce bu durumda aradaki farkı ve...
  15. A

Herkese iyi formlar, Başlıkta belirttiğim Delta S RGB modeli sizce piyasadaki muadili olan kulaklıklara kıyasla tercih edilmeli mi? Kablolu olması bir yandan dezavantaj gibi geliyor ancak ses aktarımı gecikme vb. durumları önlediği için gözüme batmıyor açıkçası. Sizin düşünceleriniz nelerdir ...
  16. A

Gaming gecesi delta s alınır mı?

Vallahi çok kafama takıldı halen alınır mı alınmaz mı piyasası çok uçtu ama ne ederinde ki bu devirde :d 1692779345 Peki şuan ortalama 6.5-7k civarlarında fiyatına rağmen piyasaya göre yine tercihiniz Delta S ten yana mı olurdu yoksa başka muadiline bakar mıydınız ?
  17. A

Gaming gecesi delta s alınır mı?

Hocam beklediğiniz performansı alabildiniz mi?
  18. A

🔥İndirim Atomicrops 6.25 TL !

Oyuna dair hiçbir fikrim yok ama bu devirde bu fiyat bedavadan da ucuz :d Sağolun hocam ..
  19. A

Yardım Maks. 3000 TL Kask Önerisi

Birkaç renk seçeneği mevcut biraz araştırıp renklerinden en hoşunuza gideni almanızı tavsiye ederim. 3700 TL bandında ancak bulunduğunuz şehirde motosiklet ekipmanı satan dükkanlarda pazarlık ile biraz daha uyguna alabilirsiniz...
  20. A

Yardım Maks. 3000 TL Kask Önerisi

MT Thunder 4
Geri