Arama sonuçları: *

1. E

İsim ve Soy isim gizli bir şekilde ibana para gönderilebiliyor mu?

İşlem detaylarından açıklama kısmında açıklamanın yanında isim soyad yazıyor, bilemiyorum hocam
  2. E

Vazgeçtim, sağ olun cevaplar için
  3. E

İnternet aracılığıyla tanıştığım ama çok samimi olmadığım birinden oyunla alakalı bir şey alacağım ve para yollayacağım fakat soy ismimin gözükmesini istemiyorum. Bi de naystan ben kendi iş bankası ibanıma para yollayarak denedim ama işlem detaylarında isim soy isim gözüktü
  4. E

Naystan para gönderince detaylar kısmında isim soy isim direkt yazar.
  5. E

Hocam şimdi karşı taraf bana sadece ibanını attı ve bende o ibana belli bir miktarda para atacağım fakat soy ismimin falan tam olarak karşı tarafın görmesini istemiyorum. Moka united ile bunu yapabilir miyim?
  6. E

papara gibi karşı tarafın moka united hesabı açması gerekiyor mu yoksa atıyorum enpara, iş bankası ibanına yollayabiliyor muyuz?
  7. E

- Burayı tam olarak anlamadım. Şimdi ben moka unitedten karşı ibana ismimin ve soy ismimin tam gözükmediği bir şekilde nasıl para göndereceğim
  8. E

Merhabalar, başlıkta yazdığım şey mümkün mü? Farklı bi ibana para yollayacağım fakat ismimin ve soy ismimin tam olarak gözükmesini istemiyorum. ATM'den kartsız işlemlerle karşı ibana para yüklerken de TC girdiğim için açıklama kısmında gözüküyor.
  9. E

Upload Latency nedir?

Hocam aynı durum bende de mevcut düzeltebildiniz mi?
  10. E

Rapoo VT9 Air mı alınmalı vxe r1 mi

ikisi arasında kaldım hocam ben de hanngisini aldınız?
  11. E

Lenovo Legion R25F-30 Alınır mı?

https://www.itopya.com/aoc-24g42e-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299 Bunu almaya karar verdim hocam önerir misiniz?
  12. E

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25f-30-67b8gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-fiyati,487859662.html bu nasıl hocam genellikle fps, arada hikayeli oyunlar ve dizi de izliyorum va panel sıkıntı olur mu
  13. E

6k
  14. E

ips monitör önerebilir misin?
  15. E

6000TL'ye kadar monitör arıyorum bu iyi mi?
  16. E

32-33 bin tl ile sistem önerisi

anakartı neyle değiştireyim peki
  17. E

Hocam ilk sistemde ssd'yi 1tb yapmak istiyorum hangisiyle özelleştireyim sizce?
  18. E

merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi bu kadar bütçeye önerdiğiniz sistemleri atabilir misiniz
  19. E

35000TL'ye kadar sistem önerisi

hocam bütçeyi aşıyor malesef 35-36yı aşamıyorum 1744298684 yok mu 35'e kadar başka önerebileceğiniz sistem
Geri