Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ Formattan Sonra FN+F tuşları çalışmıyor

aygıt yöneticinden insan arabirim cihazları kısmında İAC uyumlu tüketici denetimi aygıtlarını güncelleyince düzeldi
  2. R

Çözüldü✓ Formattan Sonra FN+F tuşları çalışmıyor

Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve klavyem Rampage KB-R81. Format atmadan önce hiçbir sıkıntı yoktu format attıktan sonra FN tuşu ile F1- F12 tuş kombinasyonları çalışmıyor. normal F tuşları çalışıyor. FN tuşunun bozuk olduğunu düşünmüştüm fakat FN+INS ile klavyenin renk modunu...
  3. R

Keydroptan skin çekme sorunu

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Destek ile iletişime geçtim ve skinin stokta olmadığını söyledi. dilerseniz skin change kısmından farklı bir skinle tekrar deneyin dedi. bende farklı bir skinle tekrar denedim saat 11 den sonra. ve aynı değerde farklı bir skin aldım. aynı sorunu yaşayanlar var ise stok...
  4. R

Dün yazdım halen dönüş yok ayrıca trade url yenileyip tekrar denedim fakat sonuç değişmedi 1683461700 En son 15-20 gün kadar önce 5 dolarlık site bakiyesi almıştım depozito muhabbeti için yeterli mi bilmiyorum
  5. R

tamam haklısın ama skin alabilenler nasıl alıyor. onlar da aynı hatayı almıyorlardır sanırsam.
  6. R

yaklaşık 1-2 gün önce cigdemt'nin yaptığı çekilişten bıçak kazandım fakat skini çekemiyorum. bu uyarıyı veriyor. aynı değerde farklı bir skinle change denediğim zaman bu hatayı alıyorum. desteğe yazdım fakat dönüş olmadı aramızda bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdü acaba yardım edersiniz...
  7. R

PC ilk açıldığında steam'e bağlanmıyor

geçen günlerde yeni bir pc aldım tüm anakart driverlarını vs kurdum. PC ilk açıldığında steam'e bağlanmıyor sorun gider deyince bağlanıyor ve internet hızı olduğundan çok düşük bir şekilde indirme yapıyor. Aynı sorunu epic games te yaşamadım. takır takır indiriyor. ama steam'e bağlanmıyor...
Top Bottom