Arama sonuçları: *

1. O

Amazon 7500₺ ye 750₺ İndirim Kodu

monitör de de olmuyor.
  2. O

Nvidia 5080 rop sorunu devam ediyor mu ?

Merhaba arkadaşlar bugün MSI 5080(satıcı Hepsiburada) gaming Trio ekran kartı aldım. Nvidia kartlarda Şubat 2025 te rop sorunu vardı. Bu sorun hala devam ediyor mu? Ben parçaları uygun fiyat bulunca almak istiyorum. O zamana kadar (1 ay kadar ) kartı takmaya bilirim. Deneyecek yerim de yok...
  3. O

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Arkadaş 5080 alayım dedim yüzde 10 indirim oluyor. Yapı Kredi Bankası kartımı girince indirim gidiyor. Neden ???
  4. O

❌İndirim Bitti! MSI MAG I360 CORELIQUID SIVI SOGUTMA 3799 TL TEBILON

ben aldım fiyat 5898 tl olmuş valla çok sevindim bunun e serisini 6700 tl ye alacaktım eski seriymiş 1768588856 Bu arada hepsiburada aynı fiyat 3998 tl ye vade farksız 3 tasit de yapmış satıcı aynı.
  5. O

KILIT

Beyler satın almayın ben aldım 😀 mail ime gelen indirme bağlantısı çalışmıyor. Öyle bir bağlantı yok. Keyi göndermiş ama programı göndermemiş arkadaş. Neyse olan 150 TL ye oldu. Siz almayın bari uyarayım.
  6. O

🔥İndirim Kaspersky'de Efsane Cuma Fırsatı başladı

Bilmem gelen mesajı söylüyorum.
  7. O

🔥İndirim Kaspersky'de Efsane Cuma Fırsatı başladı

kaspersky vpn de yeni bir sisteme geçtiğini ve vpn ni düzelteceklerini söylemiş bana böyle bir mail geldi.
  8. O

Çözüldü✓ İşlemci almak istiyorum, AMD i*rail'i destekliyor mu?

Kardeşim Firefox kullanıyorum. İsrail olmayan ürün varsa onu kullanıyorum. Yoksa kullanmak zorunda kalırsam anca öyle kullanırım. Kullanıyor diye de soruyu soran arkadaşla dalga geçen insanlar asıl dalga geçilecek insanlardır. İsrail'in sözcülüğünü yapmak zorunda mı o arkadaşlar ?
  9. O

Çözüldü✓ İşlemci almak istiyorum, AMD i*rail'i destekliyor mu?

Oğlum siz ne cahil insanlarsınız. Adam düzgünce soru sormuş. Boykot ürünlerine destek vermiyor alternatif arıyor. Sanane ya git Yahudi mallarını alın İsrail e kurşun verin. Ben ve konuyu açan arkadaş farklı düşünüyoruz. Adam gibi cevap vereceksen ver . Vermeyeceksen yaptığın çok doğruymuş gibi...
  10. O

Çözüldü✓ Monster (Mavi Ekran hatası)

Çok teşekkür ederim. 80 dereceye 1 defa çıktı 75-76 derecelerde takıldı. Soğutucu olmadan bu sıcaklığı aldım. Soğutucu 7-8 derece düşürüyor.
  11. O

Benim cihaz geleli 2 gün oldu . Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. . Tüm driverları güncelledim. Özellikle intel driverlar 2024 yılının driverları yüklü geliyor. Avg driver güncelleyici ile genel bir güncelleme yaptım. Daha sonra İntel driver support ile işlemciyi ve uhd grafik sürücüsünü en...
  12. O

Hocam denedikten sonra yazacam. Bim den aldım 4 gün oldu ne zaman gelir bilmiyorum.
  13. O

Yazmadı ve ben yeni okudum aldı beni bir merak. Hemde tulpar t6 v3.2.5 siparişi vermişken 😀
  14. O

5800x işlemci sıvı soğutucu önerisi

Arkadaşlar kasam Zalman z3 plus anakartım Asus tuf b550m plus . 5800x işlemci aldım 1400 TL yi geçmeyecek sessiz kasaya sığacak sıvı soğutucu önerir misiniz ? Gelecek ay AMD RX 6900 xt de alacağım bunlara uygun olacak bir sıvı soğutma almam lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Geri