Arama sonuçları: *

1. D

PC ÇOK GEÇ AÇILIYOR!

güzel dostum sistemim 2 günlük sıfır daha uygulama bile yukle degıl pcye driver kurdum duruyor sistemin durumu gayet başarılı uyumsuz bıleşen yok darbagoza sebebıyet verıcek bısey yok akımlarda yeterlı duzeydı sıstem 10 numara calısıyor tek sıkıntım bu acılıs meselesı
  2. D

PC ÇOK GEÇ AÇILIYOR!

denedim oda çözmedi mekanik bir arıza var gibi ya anakart yada powerdan kaynaklı oldugu kesınleşti , teşekkürler dostum 1672482628 evet 5 fanda dönüyor kasa aktif duruma geliyor ama görüntüyü geç iletiyor
  3. D

PC ÇOK GEÇ AÇILIYOR!

kardeşim cevabın için teşekkür ederim düzgün cevap veren birisi çıktı en azından ekran geldikten sonra biraz bekliyo 1 saniyelik gücü kesiyo tekrar devreye alıyor ve windows ekranına atıyor
  4. D

PC ÇOK GEÇ AÇILIYOR!

evet güncel 1672479124 biostar b550mh 1672479218 dostum senin pcde'de sıkıntı var o zaman görev yöneticisinden başlangıca girip açılış süresinde yazıyor zaten önceden bu pcnin 2 segment altı bir bilgisayara sahiptim o bile 8 saniyede açılıyodu
  5. D

PC ÇOK GEÇ AÇILIYOR!

arkadaşlar kullandığım ssdinin farkında değilsiniz sanırım 4 saniyede windows ekranına girmesi lazım bu pcnin ama 12 saniyede anca ekrana yeni güç veriyor DALGA GEÇTİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
  6. D

PC ÇOK GEÇ AÇILIYOR!

Arkadaşlar merhaba. Pc'nin güç tuşuna basınca ekrana güç 12 saniye sonra geliyor herşeyim güncel ayrıca prizi değiştim akımdan mı diye odayı değiştim ekran kartını söküp anakarta bagladım baglantıları kontrol ettım guc kablosunu degıstırdım herseyı yaptım mekanık bır sorun oldugu kesın ama...
Geri