Arama sonuçları: *

1. MysteriousAeon

Asus Prime A320M-K Anakarta Ryzen 5 5600 işlemci olur mu?

Anakart soketi konusunda fazla bilgim yok. Aşağıdaki anakart ve işlemci birbiri ile sorunsuz çalışır mı? Anakart: Asus Prime A320M-K Amd A320 DDR4 3200 MHz S+GL (OC) AM4 mATX Anakart İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci
  2. MysteriousAeon

Bu ram alınır mı hikvision

Uyumludur.
  3. MysteriousAeon

Bu sisteme önerebileceğiniz PSU?

PSU'lar hakkında bilgim yok. Bu sisteme hangi PSU yeterli gelir? Anakart: Asus Prime A320M-K Amd A320 DDR4 3200 MHz S+GL (OC) AM4 mATX Anakart https://www.hepsiburada.com/asus-prime-a320m-k-amd-a320-ddr4-3200-mhz-s-gl-oc-am4-matx-anakart-p-HBV0000089RAG İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6...
  4. MysteriousAeon

Letgo'da 2. el GTX 1650 ekran kartı alınır mı?

Malum piyasadan dolayı ekran kartlarına 2. el pazardan bakıyorum. Letgo'dan ekran kartı ticareti güvenli midir?
  5. MysteriousAeon

Çözüldü✓ Toplamış olduğum sistemde bir uyumsuzluk bulunuyor mu?

Amacım piyasadaki oyunları oynamak değil. Kendi ihtiyaçlarıma göre bakıp seçtiğim ve bilinçli olarak düşük topladığım bir sistem bu. oyuncu bilgisayarı toplayacak olsam bütçe yazıp tavsiye beklerdim. Tek merak ettiğim bu sistemde birbiriyle uyumsuz olabilecek bir parçanın olup olmadığı.
  6. MysteriousAeon

8.000 tl civarı. Toplam 7.101 tl tutuyor yukarda belirttiğim sistem
  7. MysteriousAeon

Selamlar. Yakın zamanda bilgisayar ihtiyacım olduğu ve eski sistem yeterli gelmediği için yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. ucuz sayılabilecek birkaç parça buldum ancak bu parçaların birbiriyle uyumlu olup olmadığı konusunda bir paranoyaya kapıldım. Çevremde sorabileceğim pek fazla...
Top Bottom