Arama sonuçları: *

1. O

Önerebileceğiniz motorsiklet aksiyon kamerası modeli max 15k civarı

https://www.trendyol.com/dji/osmo-action-4-standart-combo-p-749102287 aklımda bu var ama fiyat performans olarak önerileri bekliyorum
  2. O

ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 27 HDR GAMING 2K Alınır mı?

Bende 240 Hz modeli var gayet güzel kesinlikle iş görür bundan önce kullandığım monitörde asustu garantisi bitmeye bir hafta kala ölü piksel oluştu garantiye gönderdim yenisini göndermişlerdi
  3. O

50Bin₺ İle 65Bin₺ Arası PC Alacağım.. Önerilerinizi Beklerim..!!!

Bende diyorum bendemi sıkıntı var 2 3 kere denedim resmen şaka gibi 😅
  4. O

Evet doğru kusura bakma yazdıktan sonra farkettim
  5. O

Yani adam sormuş ya eksik gıdık varmı sisteme son bir değişiklik yapmış eğer bilen arkadaşlar alınır derse alırız o anlamda onay dedim benimde pek. Bilgim yok ziyan olmasın paramiz
  6. O

Sistemin onay alırsa hazır halini paylaşır mısın bende alacağım böyle bir şey iyi denk geldi
  7. O

60 70k arası sistem önerisi

Ryzen 7 7800x3d. 4070 ti süper li bı sistem düşünüyorum onerebileceğiniz bir sistem varmıdır anakart ram ne seçmeliyim ve hangi siteden almaliyim
  8. O

30K CİVARI HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

GÜNCEL OLARAK BU CİVARDA BİR SİSTEM ARIYORUM BAYA BAKTIM FAKAT AKLIMA YATAN OLMADI ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR SİSTEM VARMIDIR
  9. O

yeni ekran kartı aldım pc açılmıyo

2060 super ekran kartı aldım bağlantılarını yaptım fakat sistem açılmıyor psudan sorun olabilirmi 500watt
  10. O

Ekran kartı sıcaklığı

hayır ekran kartları yüksek sıcaklığa dayanacak şekilde üretilmiştir yük altında çok normal bir sıcaklık
  11. O

MSI RTX 3070 Ti suprim modeli yüktemi çalışıyor ?

Kart boşta iken afterburner bakınca değerleri tavanda gözüküyor eskiden olmuyordu ve kart boştayken 60 derece kadar çıkıyor sebebi nedir bir türlü çözemedim
  12. O

İŞLEMCİMİ DEĞİŞEYİM MONİTÖRMÜ DARBOĞAZ İÇİN

ne almalıyım z590a pro anakart var önerin nedir
  13. O

İŞLEMCİMİ DEĞİŞEYİM MONİTÖRMÜ DARBOĞAZ İÇİN

3070 Tİ İ5 11400F VAR VE %30 CİVARI DAR BOĞAZ YAPIYOR 1080P DE SİZCE 2K YAMI GEÇMELİYİM YOKSA İŞLEMCİYİMİ YÜKSELTMELİYİM ANAKART Z590A PRO İ7 11700K VAR AKLIMDA AMA KARARSIZ KALDIM
  14. O

DARBOĞAZMI mu yapıyor sistem?

2k monitör alsam peki sorun çözülürmü?
  15. O

DARBOĞAZMI mu yapıyor sistem?

3070Tİ İ5 11400F Z590A PRO ANAKRT VAR OYUNLARDA BAZI OYUNLARDA CPU FUL GPU YARIM KULLANIYOR VE KASIYOR GENELLİKLE PROBLEM DARBOĞAZMI 1080P DE OYNUYORUM
  16. O

MEMORY CORE CLOCK ANLIK FIRLAMASI BOŞTAYKEN

Memory core clock'un boştayken bir anda fırlaması sebebi nedir yaklaşık 30 saniyede en az bir kere böyle fırlıyor
  17. O

BİR SÜRE SONRA OYUNDA FPS DÜŞÜŞÜ

Sistemi yeni topladım , örnek olarak csgo'dan veriyorum oyunun başlarında min 400fps alırken 20 30 dakika sonra 300 fps e kadar düşüyor bazen daha aşşağıya bile iniyor bu sebepten dolayı format attım fakat çözüm yolu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim bu konuda ekran kartı : MSİ 3070 ti...
Geri