Arama sonuçları: *

1. B

Ankara'da Bios Güncelleyebilecek Birisini Arıyorum

Yok artık abartmasın ya 3 dakikalık işlem
  2. B

Hocam ücret ne kadar bu arada?
  3. B

Hocam Aydınlıkevlerdeyim ben Ankara'da Polatlı çok uzak aracım da yok :( Teşekkür ederim
  4. B

Hocam etrafımda düzgün internet kafe yok olanlar da pek anlayan tipler değil. Parasıyla da güvenilir yer bilen birisi varsa yaptırabilirim ama belki Ankara'da ikamet edip bana yardım etmek isteyen olursa diye açtım konuyu.
  5. B

Değil hocam 1672526280 Ryzen 1600 bile olsa güncelleyeceğim ama işte arkadaşım yok bilgisayarı olan.
  6. B

Canınız sağ olsun arkadaşlar
  7. B

Evet biliyorum ikinci el aldım ilk başta 3600 alma düşüncem vardı sonra 5600 alınca böyle kalakaldım. 1672506854 Arkadaşlar günceldir.
  8. B

hayır hocam dediğim gibi 3000 ready 1672504861 Yazdım hocam 1672505175 Sizdeki 3000 serisi olduğu için oluyor sanırım Ankara'da mısınız?
  9. B

Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topluyorum ve gigabyte s2h v2 model anakartım var ve işlemcim de Ryzen 5 5600. Elimde eski nesil işlemci olmadığından dolayı kullanamıyorum çünkü bios update gerekiyor. Halk tabiriyle "Mahalle Bilgisayarcı"larına da vermek istemedim. Ankara'da olup yardımcı...
  10. B

Ankara'da Bios Güncellemesi Yapabilecek Birini Arıyorum

Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topluyorum ve gigabyte s2h v2 model anakartım var ve işlemcim de Ryzen 5 5600. Elimde eski nesil işlemci olmadığından dolayı kullanamıyorum çünkü bios update gerekiyor. Halk tabiriyle "Mahalle Bilgisayarcı"larına da vermek istemedim. Ankara'da olup yardımcı...
Geri