Arama sonuçları: *

1. M

Asus dual 4060 ekran kartı var 2k monitör bakıyorum

normalde oyunlar için 2 tane 1080p monitörüm var ikiside ViewSonic amacım dizi film kalitesini artırmak oyun için 2k çözünürlükte zorlanacağını biliyorum amacım dizi film izlemek sizlerin fikirlerinizi rica ediyorum Teşekkürler. Not: bütçe olarak bakmıyorum önceliğim qled monitör oledler biraz...
  2. M

Çift Monitör Kullanımı İçin Ayar Önerileri

genelde ayar gerektiren kısım hangisi ana monitör olacak diye ayarlasan yeterli yenileme hızlarını ayarladıktan sonra çok bir ayar kalmaz düşük ekran kartların nasıl bilmiyorum ben 4060 çift monitor kullanıyorum
  3. M

Discord ses kanalına bağlanmıyor

şuan problem var mı?
  4. M

Discord ses kanalına bağlanmıyor

o zaman genel bir problem var bende bağlanamıyorum
  5. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

razer blackshark v2 neden gözükmüyor fiyat yazıyor ama ürün stok da yok
  6. M

Nvidia geforce rtx 4060 3 fanlı model tavsiyesi ve bir model sormak istiyorum

Bu model nasıldır, 3 fanlı modelini pek bulamadım ti olan modellerde var fakat ben düz modelde 3 fanlı arıyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
  7. M

Makrolu mouse Kullananlardan öneri

tuşa sürekli basmasını ayarlayabileceğim mouse var mıdır, yani bir simgenin üstüne sürükleyip bırakınca aralıksız tıklatması gibi oyun'da kullanacağım
  8. M

kulaklık da yıpranılan yerlere uygulanacak tavsiyeler

kablolu ve kablosuz olarak kullandığım kulaklığın üst kısmı kafa bandı dediğimiz yer suni deri yıprandı ve soyuldu buraya uygulayabileceğim kaplama tarzı tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca yedek parça olarak ne isminde geçtiğini bilmiyorum model= sony wh-ch 710n kulaklıktan memnunum aslında...
  9. M

Çözüldü✓ Yıpranmış kulaklık ped/ yastığı öneri ve tavsiye

Sağolasın n11 satıcısında buldum zahmetin için teşekkürler
  10. M

aradığım bunlar fakat kısa sürede tr de satan var mı diye baktım ama neredeyse yok dışarıdan gelen biraz uzun sürecek de elimdekiler patlamadan önce diye düşündüm
  11. M

Aktif olarak kullandığım sony wh-ch 710n modeli kulaklığımın yastıkları değiştirecem fakat dikişli kısımlarından patlamak üzere gibi alternatif olarak yerine kullanabileceğim yani böyle yapan var mı şimdi servisi arayacam muhtemelen ya elimde var yada yok diyecek hızlıca yenisini bulmam lazım...
  12. M

Harley-Davidson Arles (025M100704) bot nasıldır?

arkadaşlar botta %35 sepette indirim var bi kapattılar tekrar açtılar almak isteyen koşsun
  13. M

Yılbaşına Nasıl Girdiniz?

ana hesabımın 6'cı reenimi kasıyodum bi baktım sabah olmuş
  14. M

aga indirim biti sinirlerim bozuldu keşke alsamymışım borç yapar yine öderdim
  15. M

sepette %35 indirim var 44 numara 1169 denk geliyor yarında geçerli olursa almayı düşünüyorum bazı numaralarda indirim var
  16. M

çevremde pek fazla görmedim görmem biraz zor olur. hangi şehirdesin?
  17. M

https://www.hepsiburada.com/harley-davidson-arles-025m100704-siyah-deri-bot-p-HBCV00000SHIA7?magaza=Hepsiburada Yeni bir bot almayı planlıyorum ama orjinal olup olmadığı biraz şüpheye düşürüyor, alıp kullanan var mı? numara konusunda bir kaç ay önce aldığım spor ayakkabı 44 almıştım bir...
Geri