Arama sonuçları: *

1. Bekir Parlak

Kullandığım SSD bozuk mu ?

Hocam SSD ekran kartının arkasında kalıyor doğal olarak fandan nasibini alıyor max 43 derece fln
  2. Bekir Parlak

Hocam Steam kaynaklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Çünkü sadece Steam üzerinde böyle değil. Epic Games veya en basidi internet indirmelerinde de aynı sorunla karşılaşıyorum. Bana kalırsa tek sorun ssd de ancak dün sağlık testi yapıncaya kadar sağlığının oldukça düştüğünü tahmin ediyordum.
  3. Bekir Parlak

Kullanmış olduğum SSD'yi laptopumdan sökmüştüm. 1 TB nvme m2 ssd. sağlık testinde %93 gibi bir değer yazıyor. evimin interneti de gayet hızlı 1000MBPS hızı tamamıyla alabiliyorum. zaten bu SSD'yi ilk taktığım zamanlar örnek veriyorum GTA 5i indirmem 15 dakikamı falan alıyordu ancak şuan 10gb...
  4. Bekir Parlak

Amazon İade Mağduriyeti

Öncelikle selamlar. Bundan bir kaç gün önce kulaklık sipariş verdim amazon üzerinden ve yanlış kart ile aldığımı fark edip iptal ettim para iadesi yapıldı zaten ondan sonra bi kere daha sipariş verdim ve 2 gün sonra başka bir sitede daha uygununu buldum ve oradan da sipariş verdim. Amazon...
  5. Bekir Parlak

Çözüldü✓ Sıvı Soğutma Fan Kablosu Nereye takılır

Tamamdır hocam eyvallah
  6. Bekir Parlak

Tek kablo haline derken
  7. Bekir Parlak

Hocam pumb adlı yeri göremiyorum benim anakartta olmayabilir mi
  8. Bekir Parlak

Öncelikle selamlar. Elimde bir tane Cooler Master 240mm sıvı soğutma var montajını yaptım ancak dikkat etmeden montaj yapmışım. Benim anakartım ASUS Prime A520M-K. Sıvı soğutmanın 3 pinlik soketini CPU fana takacağım dümdüz ancak fanlarının 4'er pinlik 2 soketini nereye takacağım bulamadım...
  9. Bekir Parlak

Sıvı soğutmamın parçası eksik

Selamlar. Geçenlerde Kadıköy bitpazarından sıvı soğutma aldı Cooler Master 240mm çift fanlı bir sıvı soğutma. Ancak üzerinde tahmin edeceğiniz üzere parçaları yok sadece LGA soket için var ve bana AM4 soket uyumlu olan aşağıda da işaretlemiş olduğum hilal şeklindeki metal parça lazım. Bu parçayı...
  10. Bekir Parlak

Gaming Mouse Klavye Önerisi

Selamlar oyuncu ekipmanların var ancak kablo sıkıyor bir zamandan sonra. Kablosuz oyuncu mouse ve klavye arıyorum mümkünse siyah. Bütçe toplam 2 veya 2.5k
  11. Bekir Parlak

GTA Online da yapılan heiste tekrar dönülür mü?

Tamamdır çözüm Lester i arayıp doomstey görevine geri dön seçeneği varmış oradan hallettim
  12. Bekir Parlak

Hocam o nedir ?
  13. Bekir Parlak

Öncelikle merhaba. GTA Online'da heist yapıyorduk arkadaşımla ve bogdan heistte glitch olduğunu öğrendik fakat bu glitch'i yapınca heist kaybolmuyordu. Ancak bir şeyleri yanlış yaptık herhalde ki görevi tekrar göremiyorum. Bu heist'i tekrar getirme şansımız var mı?
  14. Bekir Parlak

"Windows'u etkinleştirin" hatası

Elimdeki bilgisayar ile uzun zamandır Windows 11 Pro kullanıyorum. Herhangi bir problemim vs. olmadı. Bundan 1 ay önce üniversiteye gittim ve yeni laptop aldım. Laptopta Windows 11 kurdum ve evimdeki bilgisayar ile aynı Microsoft hesabı ile oturum açtım. Şu an geri masaüstü bilgisayarıma...
  15. Bekir Parlak

Sağ Üstte Fps Gpu Cpu Bildirim ekranı var

AMD ekran kartlarında var bu durum. Ctrl+Shift+O ile açılıp kapatılıyor.
  16. Bekir Parlak

Çözüldü✓ DOSTLAR TOPLADIĞIM PCYE Bİ GÖZ ATAR MISINIZ?

aynı sitede bulamadım fakat şöyle bi sistem var gaming.gen.tr Ki ben olsam sadece kasaya 45k bayacağıma gider linkteki sistemi alırım. Ha soğutucu da diyorsan soğutucuyu da eklerim ve 29 k ya kapatırım Teknosa
  17. Bekir Parlak

Çözüldü✓ DOSTLAR TOPLADIĞIM PCYE Bİ GÖZ ATAR MISINIZ?

Hocam bu bileşenler aynı sitede bile max 25K ya var.
  18. Bekir Parlak

Bilgisayarımda virüs mü var ?

Teşekkürler. Format atacağım gibi duruyor.
  19. Bekir Parlak

Bilgisayarımda virüs mü var ?

Selamlar. Forza da hile yapacaktım :D Herkesin kullandığı (arkadaşlarım dahi ) genel bi mod menü vardı vs. Ben indirdiğimde her hangi bir sıkıntı olmadı ancak oyun açıkken programı başlattığımda oyun kapanıyordu bende pgrograma girmeden oyunu açtım oyun 30 fps lerde takılıyordu normalde 100 ün...
  20. Bekir Parlak

Bu fiyata Bluetooth Dongle alınır mı?

Öncelikle selamın aleyküm. Bilgisayarda takılırken elim bi ps 4 dualshock aramıyor değil fiyatlar oldukta da fazla olduğu için kaliteli replika bakıyorum. Bunu bağlamam içinde bi bluetooth dongle a ihtiyacım var. Sizce bu tp link UB 400 alınır mı ? Ve ya gecikme yapar mı fazla? TP Link UB 400
Geri