oyun içinden uc aldım ama ne oyunda ne de play storede satın alımım gözükmüyor. telefonuma şifre de geldi hesabımdan çekilmiş para ama pubg mobile desteğe yazdığımda bana öyle bir satın alımın olmadığını söylediler. ne yapabilirim
teklif atarken hesap abimin hesabıydı telden onaylarken de abimin hesabıydı ama guarddan onayladıktan sonra abimin hesabına düşmedi item. abimin hesabından takas tekliflerine bakarken takasın iptal edildiğini gördük itemin gittiği hesap 0 seviye hiçbir itemi yok, tek itemi benim, hiçbir oyunu...
sıcaklıklar normal csde anlık olarak baya bi fps düşüyor, gtadakini hallettim sürücü güncellemesiyle ama cs geçmiyor, ramler çift kanal, 16 gb. csde 250-300 den 45e kadar düşüyor en az 20-30 sn öyle kalıyor
oyunu 2 yıldır oynuyordum, geçen hafta bilgisayara format attım. yeniden indirdikten sonra oynaya tıkladım steamdan, biliyorsunuz oradan ea gamese yönlendiriyor. oyunun açılması lazımken oyun açılmıyor ve lisansınız geçersiz diyor. ne yapmam lazım
para çıkışır onda sıkıntı yok ama başka önerileriniz varsa ona da bakabilirim. normalde bütçem 650 tl ama diğer konulara baktığımda hep biraz yüksek fiyatlısını gösterdikleri için öyle yazmıştım.