Arama sonuçları: *

1. yavuzagyar

Gözümde problem var askerlik yapabilir miyim?

Yanlış hatırlamıyorsam öyle olması gerekiyor e devletten askerliğim kısmında tecilin bitti ise aile hekiminden randevu alıp sağlık ocağına gidiyorsun boyunu kilonu tansiyonunu falan ölçüyorlar bahsedersin göz sorunundan aile hekiminde sisteme giriyor zaten oradan da devlet hastanesine yönlendiriyor
  2. yavuzagyar

Gözümde problem var askerlik yapabilir miyim?

Askerliğin geldiği zaman aile hekimine gidip muayene oluyorsun o da duruma göre seni yakınındaki bir devlet hastanesine yönlendirip heyete girebilirsin
  3. yavuzagyar

Kasayı Temizledikten Sonra Bilgisayar Kendi Kendine Yeniden Başlatıyor

Dün bu bahsettiğim olayı yaptım yaklaşık 1 2 saat kapanmadı ancak şimdi aynı şekilde yine kapanmaya başladı sebebini anlamadım ayriyeten şöyle bir sorunum daha var 4 ram slotum var anakartta iki gün öncesine kadar 3. Ve 4. Ram slotum çalışırken dün çalışmamaya başladı 3.ve 4. Slotlara ram...
  4. yavuzagyar

Hocam onuda denedim aynı sonuç. Şuan cpu ve rami o.cladım şuan kendisini kapatmadı çözebilirsem nasıl çözdüğümü yazarım konuyu kapatırım
  5. yavuzagyar

Hocam ramleri tek takıp denedim hepsini yine aynısı oldu dün akşam diğer ekran kartımı taktım sorun düzeldi sandım ancak yine aynı durumla karşılaştım yedek 700w psu vardı onuda denedim yine aynı şekil oldu kendisini resetledi geriye bi işlemci kalıyor işlemciyi silerken alkollü mendil ile...
  6. yavuzagyar

Sorunu çözdüm gibi sorun ekran kartından büyük ihtimalle yedekte duran GTX 1050 2GB ekran kartını taktım sorun şimdilik düzeldi. Şimdilik sorum şu olacak ekran kartını incehesap üzerinden almıştım MSI RX6800 garantiye yollamak için yine incehesap üzerinden mi yollamalıyım yoksa direkt msi...
  7. yavuzagyar

Olay görüntüleyiciyi açtığımda önemli bölümünde kernel power 41 (63) tarzında bir yazı yazıyordu
  8. yavuzagyar

4 adet ramim vardı çıkardım ikiye düşürdüm , anakartı kasadan çıkartıp tahtanın üstüne koyup uzay sistem deniyor galiba öyle de denedim yine aynı bilgisayardan soğumadım değil şahsen
  9. yavuzagyar

Hocam anakart modeli msi b550m pro vdh wifi cpu için güç girişini taktım anakartın güç girişini taktım kabloları eksiksik taktığımdan eminim bugün yine göz gezdirdim gözümden kaçmış olabilir belki ama gördüğüm kadarıyla hepsini uygun yerine taktım düşünüyorum düşünüyorum yok aklıma gelmiyor kaç...
  10. yavuzagyar

Statik elektrik olsa açılıyormuş gibi yapıp kendisini komple kapatmaz mı
  11. yavuzagyar

Herkese iyi forumlar, bu geceden beri bir sorunum var 1 gün önce kasayı söküp temizlik yaptım hafif yumuşak fırça ile temizledim fanlarıda kolonyalı bez ile sildim. Sistemi tekrar kurduğumda ilk başta deneme amaçlı televizyonda denemek istedim açtığımda gayet düzgün açıldı herhangi bir sorun...
  12. yavuzagyar

Grafik Tasarım İçin Monitör Arıyorum

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar adobe ürünlerini kullanacağım için güzel bir monitör arıyorum kendime genellikle video için uğraşacağım çekeceğim videolar 4k 60 fps hdr olacak. renkleri vs. düzgün canlı gösteren 4K monitör önerilerinizi alabilir miyim.
  13. yavuzagyar

BAŞLANGIÇ İÇİN RS 200

Hasar kaydı hangi yıldan kalma ?
  14. yavuzagyar

DRONE ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM

Gençler herkese iyi forumlar DJI marka drone almak istiyorum bu drone ile düğün nişan vs. tarzı çekim işleri yapmak istiyorum güzel kaliteli video çeken özellikleri iyi olan F/P drone önerisi alabilir miyim ? Bütçe İçin Max 20.000 TL veya 25.000 TL ye kadar çıkabilirim.
  15. yavuzagyar

Çözüldü✓ 6000 TL Psu Önerisi

Pekala teşekkür ederim
  16. yavuzagyar

Psu kutusundan tüm gerekli kablolar çıkıyor değil mi
  17. yavuzagyar

Cevabınız için teşekkür ederim. Ekran kartım 8+8 pinli size bahsettim psu da veya sizin bana önermiş olduğunuz psularda herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi ? Kutu içeriğinde 8 8 pinli kablo çıkıyor galiba
  18. yavuzagyar

Msi mpg a750gf nasıldır bilginiz var mı acaba
  19. yavuzagyar

gençler merhaba acilinden psuya ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum 800w yeter diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakart: MSI B550m pro vdh wifi Ekran kartı: MSI RX6800 16gb 256 bit İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Kasa: NZXT H510 Bu sistemime uygun psu önerilerinizi bekliyorum.
  20. yavuzagyar

Ekran Kartı Kablosu Hk.

Gençler merhaba yeni ekran kartı aldım ekran kartı 8 + 8 pinli benim güç kaynağından gelen kablom ise 6 + 6 pinli 16 pinli ekran kartını 12 pinle çalıştırma imkanım var mıdır ?
Top Bottom