Arama sonuçları: *

1. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

Pardon ben usb diyince özel olarak format usbsi gibi bişey anladım.. elimde normal boş bir sürü usb var 32 gb lık bir tane buldum şimdi ne yapmam gerekiyor.. ssd için de söylediğin gibi yapacağım
  2. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

Durum son görseldeki gibi değil,soruyu yazı olarak güncelledim şu an açıldı laptop yani.. usbye hala gerek varsa bildiğim birinden temin edebilirim belki.. ssd basit bir işlemse önce kendim takmayı deneyeyim o zaman.. 🙄
  3. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

Soruyu güncelledim.. Durum o şekilde şu an da
  4. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

Disk dolu diye bir şey gördüğümü ve rahatlaymaya çalıştığımı hatırlıyorum.. Konuyu güncelledim yine de usb ile onarmayı deneyeyim mi? Çok teşekkür ederim.. 1705026253 Çok teşekkür ederim
  5. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

Teşekkür ederim.. önerinizi dikkate alacağım şimdi ise laptopu tekrar açıp aynı ekran geldiğinde ilk önce enter basıp deneyeceğim
  6. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

böyle bir ekran geldi.. ve 2 dk sonra laptop kapandı
  7. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

bu sefer de böyle kaldı yükleniyor imgesi de yok.. 😪
  8. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

açıyorum o zaman laptopu.. 😓
  9. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

hard disk konusunda teknik durumunda pek bir bilgim yok maalesef.. konuyla ilgili güncelleme yaptım bu arada aşama değişikliği oldu teşekkür ederim.. açıklamaya düzenleme ekledim bu arada bu aşamada ne yapmalıyım acaba?
  10. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

ikinci fotoğraftaki ekrandan beri yaklaşık yarım saat olmuştur belirttiğim gibi stage 1’in %100 olmasını bekledim şu an da stage 2’inin dolmasını bekliyorum sanırım anladığım kadarıyla
  11. elyidas

Laptop Fixing Ekranı

Arkadaşlar laptopumu açtığımda samsung yüklenme logosunda uzun süre kalmıştı ardından mouse tıklamam ile sanırım ilk fotoğraftaki ekran geldi hiç bişey yapmadan bekleyince ikinci fotoğraftaki ekran geldi. Stage’in %100 olmasını bekledim şimdi de stage 2 nin dolmasını bekliyorum sanırım.. Ne...
  12. elyidas

Yardım Laptop Ses Bozulmasi

Arkadaşlar Discorddan arayinca bir kere caliyor sonra ses boguklasiyor Sebebini anlamiyorum Bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfen?
  13. elyidas

Yardım Discord Ses Cızırtı Sorunu

Arkadaşlar kulaklıksız laptoptan sadece DC deyken ses cızırtılı geliyor ve ses patlamaları oluyor. Discord dışında sorun yok. Bilgisi olan var mıdır acaba?
  14. elyidas

Geforce now ses sorunu?

Geforce now henuz satin almadim Denerken cs ve lol oynarken ses yok denecek kadar az geliyor Cozum onerisi olan var mi?
Geri