Arama sonuçları: *

1. Masterjey

Yardım CS2 Girerken ekran donuyor

Cs2 girerken bilgisayarın ekranı komple donuyor ama sesler geliyor acer nitro 16 4050 amd ryzen 7735hs laptopum var
  2. Masterjey

Kaliteli Termal Macun

sen ne önerirsin biraz fazla gr lı alıp ikisine sürmek istiyoruz fiyatı da düşüyor hem öyle
  3. Masterjey

Kaliteli Termal Macun

arkadaşlar 2 kişi laptoplara sürücez bizde kaliteli olsun istiyoruz mx 6 8gr almak mantıklı mı?
  4. Masterjey

❌İndirim Bitti! S25 Edge alana samsung ring ve samsung watch bedava

bilmiyorum hocam ama sanırsam direkt bankalarla anlaşmalılar oyuzden geçiyordur bence ürüne göre de değişebilir
  5. Masterjey

Fren Ve Vites Seti Değişmek İstiyor

hocam bütçe ne bilmiyorum ama carraro bisikletleri iyi diye biliyorum
  6. Masterjey

Samsung 2K 180Hz 32 inç Monitör Alınır mı?

kuzenimde var aynısından büyüklüğü ve görüntüsü yeterli çok güzel hikaye oyunu oynanıyor o bir sıkıntı yaşamadı daha memnun gayet
  7. Masterjey

❌İndirim Bitti! S25 Edge alana samsung ring ve samsung watch bedava

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s25-edge-12-512-gb-akilli-telefon-titanyum-gece-siyahi.html 1753872932 inan bilmiyorum ben s25 yada s25fe alacağım duruma göre s25fe den emin değilim 8gb ram diyorlar edge modeli karşıma çıktı bakayım dedim 2 tane hediye veriyordu dedim belki...
  8. Masterjey

Bütçenizi söyleyin telefon önereyim

Hocam S24FE ile S24 arasındaki fark arasındaki fiyat farkına değer mi?
  9. Masterjey

Çözüldü✓ Dragos Dragmode B760M ddr5 Pro LGA 1700 Soket Anakart alınır mı

Hocam anakart ı güzel almak lazım, bence bilinmedik marka almamalısın şahsen benim fikrim bu yönde ilk defa duydum bu markayı.
  10. Masterjey

İyzico ile gaming gen tr

eyw hocam
  11. Masterjey

İyzico ile gaming gen tr

iyzico da şuan hem 500tl hem %25 var iyzico öde yapıp tüm işlemleri yaptığımda kampanya olarak sadece %25 çıkıyor yukarıda bende 500 ü vermez diye iptal ettim acaba o popüler kampanya olduğu için mi gözüküyor yoksa sadece 1tane kampanya mı kullanabiliyoruz ikisini aynı anda kullanamıyor muyuz...
  12. Masterjey

🔥İndirim GameRaider M OLED Mouse Lansmana Özel 1.999 TL

Hocam bu fiyat bandında alınacak en iyisi L7 pro mu dersin yoksa daha iyisi var mıdır L7 pro nun daha iyi olma sebbei nedir açıklaya bilir misin lütfen alabilme ihtimalim var
  13. Masterjey

Laptopta donanıma ayrılan ram 2.3gb

illaki bir bilimsel elektroniksel açıklaması vardır da benim bildiğim bütün ramler böyle belli bir kullanımını alıyor bu noraml bir şey yani başka bir şey kullanıyordur o yuzden gözüktürmez normal ynai bu durum
  14. Masterjey

Çözüldü✓ Vatandaki bu sistem alınır mı?

20 ortalama 4060 sistemler var bulabilirsen indirimli fln bence 4000 serisi al birazda bütçeni aşabilir ama 4060 daha sağlıklı olur 2-3 bin e değer diye düşünüyorum
  15. Masterjey

bu sistem alınır mı?

bence de vatandan alınır
  16. Masterjey

Yardım EKRAN KARTI ALDIM BUNLAR NORMAL Mİ

aynen hocam o olabilir bende onda kullanıyorum bi sıkıntı çıkmaz yani kullanım 4-5 sıklık frekans fln fullde hep ani reaksiyonlara karşı direkt gösterim yapsın diye 1718825343 açabilirsin bir sıkıntı çıkmaz ben laptopta bile kullanıyorum
  17. Masterjey

Yardım EKRAN KARTI ALDIM BUNLAR NORMAL Mİ

hocam ekrankartı ayarlarından yapılıyor eğer unlost fps arttırma yapılmışsa(videosunda var) sürekli en yüksek mhrz de çalışır ki ani bir işlem olduğunda ekrankartı boşlamadan direkt yanıt verebilsin fps drop olmasın bende böyle kullanıyorum sıkıntı yok oc yapılmamışsa oc den anlamam fazla
  18. Masterjey

Yardım Hazır sistemde güç kaynağı geliyormu?

bunda 650 watt psu var hocam bak en aşağıda kasaya indiğin zaman 600 650 700 watt yazıyor hepsinde güzel olsun diye 600 psu lu alma sistemde 650 var zaten .d
  19. Masterjey

Yardım Hazır sistemde güç kaynağı geliyormu?

hocam link atar mısnız bilgisayarın bazı kasalarda psu birlikte oluyor bazılarında olmuyor hazır sistem alacağınız pc nin linkini atsanız daha rahat olur
Geri