Arama sonuçları: *

1. MehmetÇetinel

Turknet gigafiber hakkında

Şansına artık.Bende kabloyu binanın dışına getirdiklerinde gigafiber altyapısı görünüyordu.Kutuyu takmaları ve interneti bağlamaları yaklaşık 1.5 ay sürdü.1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum.
  2. MehmetÇetinel

Çözüldü✓ Xbox Series S Controller Bluetooth Özelliği Çalışmıyor

Aynı durumun benzerini yaşadığım için tekrar kolun üstündeki düğmeye basarak sistemin kolu görmesini sağladım.O şekilde de olmuyorsa sorun kolda olabilir.
  3. MehmetÇetinel

Çözüldü✓ Xbox Series S Controller Bluetooth Özelliği Çalışmıyor

Kolun üstünde bağlantı için siyah küçük bi düğme olması gerekiyor.Ona basılı tutup ışıklar hızlıca yanıp sönmeye başladığında tekrar eşleştirebilirsin
  4. MehmetÇetinel

VA Panel 240 hz GHOSTİNG

Monitörün siyah dengesini düşürdüğünde ghosting baya azalıyor.Bende daha önce yaşadım bu durumu.Siyah dengesini düşüp biraz renkten feragat edip ghosting ten kuruluşmuştum
  5. MehmetÇetinel

🔥İndirim Keçeli Boya Kalemi, 18'li Kavanoz 101TL🔥%56 İndirim

Aldım bende dursun kenarda.Kızım 20 aylık ilerde veririm😂
  6. MehmetÇetinel

Amazon Prime Yenileme Fiyatı 7.90?

40 tl ödüyorum ben
  7. MehmetÇetinel

Arkadaşlar Darboğaz olur mu ?

Olmaz,hatta işlemcin fazla bile o ekran kartına.
  8. MehmetÇetinel

Oyun oynamak artık zevk vermiyor

Aynı durum bende de var.Yaşım 35 ve bi süredir oyunlardan keyif alamıyorum.Hikayeli oyun zaten oynayamıyorum canım sıkılıyor.Tek başıma online oyun da oynamak sıkıyor.Bi arkadaşım var samimi olduğum p Pubg ye girince bende giriyorum birlikte keyifli oluyor.Bende ki sorun muhtemelen yalnız oyun...
  9. MehmetÇetinel

FAR CRY 6 GPU KULLANIM YÜZDESİ

Bende de aynı durum vardı işleme ölçeğini yükselttim daha net görüntü aldım ve ekran kartı %99 a çıktı kullanımı
  10. MehmetÇetinel

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Band 7 499₺/ 6 399₺/ 5 299₺!

299 u veren 399 u verir.399 u veren 499 u da verir.
  11. MehmetÇetinel

🔥İndirim Kiğılı Kapitone Spor Mont 340TL

Yeşilden aldım bende 1 tane.Yorumları okudum benim boy 178 kilo 82 56 beden aldım muhtemelen olur.
  12. MehmetÇetinel

🔥İndirim Casio MTP-1302D-1A2VDF Erkek Kol Saati 999TL

Bende aldım ve beğendim.Herhangi bi sorunu da yok.
  13. MehmetÇetinel

Corsair void RGB elite ses sorunu yaşıyorum

Kendim pc başında değilim fakat olması gereken ayar bu.
  14. MehmetÇetinel

Bende ilk aldığımda bu ayarını yapana kadar seste sorun yaşadım.İcue uygulamasında herşeyi denedim.Sesi netleştirdim fakat Pubg de çok az ses duydum.Normalde çıkması gerekiyor ses yüksekliği eşitlemenin.Onu yapamadan maalesef istediğin sese ulaşman zor.Bu şekilde kullanırsan silah sesi çok fazla...
  15. MehmetÇetinel

Anladım.aynı kulaklığı kullanıyorum.Geliştirmeler diye bi sekme olması gerekiyor orada çıkıyor.Bilgisayarı tekrardan başlatıp dener misin
  16. MehmetÇetinel

Evet buradan bahsediyorum.Gelişmişte çıkmıyor mu?
  17. MehmetÇetinel

Ses kısmında kulaklığı bulup sağ tık yapıp özellikler dediğinde çıkması lazım. 1715164143 Uygulamayı kaldırdıktan sonra pc yi tekrardan başlatman gerekiyor.
  18. MehmetÇetinel

icue uygulamasını kurduysan önce onu kaldır.(kaldırmazsan bu ayarı göremezsin) daha sonra ses ayarlarına gelip kulaklığı seç ve geliştirmeler sekmesinde ses eşitliği düzenleme gibi bi seçenek olacak onu aktif et.Farkı hissedeceksin
  19. MehmetÇetinel

Turkcell Superonline vs Türknet hangisi tercih edilmeli?

Hangisine geçersen geç altyapı türk telekomun olduğu için gözle görülür bi fark yaratmayacaktır.Superonline ın müşteri hizmetlerini bilmiyorum ama türknetin özellikle kendi altyapısının olmadığı internette müşteri hizmetleri çok kötü.
  20. MehmetÇetinel

Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe 2300 TL ye alınır mı ?

Bende 2 ay önce aldım bu klavyeyi gayet memnunum sesi çok tatlı basım hissiyatıda bi o kadar güzel.İyi fiyata almışsınız ben 4500 gibi bi rakama almıştım.
Top Bottom