Arama sonuçları: *

1. M

tercih sırasında istediğim bölüm gelir mi?

çok teşşekür ederim reis
  2. M

tercih sırasında istediğim bölüm gelir mi?

arkadaşlar sıralamam 824 bin edebiyat istiyorum bölümün yks kılavuzdaki sıralaması 825bin gelirmi? acaba yardımcı olursanız sevinirim
  3. M

power supply önerisi sesiz olan önerin lütfen

Frisby FC-8965G 400W RGB Led Şerit Gaming (Oyuncu) Kasa bu kasayı almayı planlıyorum kasanın görünümü benim için çok iyi yalnız psu ses yapar mı yapmaz mı bilmiyorum psu nun sesizliği bizim için çok önemli sessiz psu yu nasıl anlayabilirim şimdiden teşekür ederim
  4. M

Sesiz çalışan psu önerisi

Arkadaşlar merhaba elimde ryzen 5 2400g var ve rtx 3050 sipariş ettim yarın geliyor psu xmatek 500wat var Parçaları sürekli yenileyen birisiyim ve psu yu yenilmek istiyorum ilk kriterim çok sesiz çalışması bana 1000 TL bandında çok sesiz çalışan bir psu önermenizi istiyorum ve sesiz...
  5. M

Unreal engine5 ve blender için ekran kartı önerisi

ortalama 5 -6 bin fazlasına çıkamam ve tercihen sıfır hocam siz ne önerirsiniz?
  6. M

Unreal engine5 ve blender için ekran kartı önerisi

unreal engine 5 ve blender için ekran kartı önerisi istiyorum gigabyte ve asusun rtx 3050 modellerini düşünüyorum
  7. M

Ekran kartı önerisi?

6bin TL'ye çıkabilirim en fazla çok zorlasam 6.500
  8. M

500w psu bu sisteme yeterli mi?

fiyat olarak 1000 tl daha uygun rtx3050 ve unreal engine kullanmayı planlıyorum
  9. M

Ekran kartı önerisi?

arkakdaşlar herkese merhaba hem oyun oynamak hemde unreal negine gibi bi motoru kullanmak için kart önerisi istiyorum çok bi bütçem yok düşünüdüğüm bu iki kart arasında siz hangsini seçerdiniz? ve neden? ASUS Geforce Dual-RTX3050-O8G 8 GB GDDR6 128 bit OC 1xHDMI 3xDP RGB Ekran Kartı GIGABYTE...
  10. M

bir sorum daha olacak ASUS Geforce Dual-RTX3050-O8G 8 GB GDDR6 128 bit OC 1xHDMI 3xDP RGB Ekran Kartı GIGABYTE GeForce RTX 3050 EAGLE OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı hangisini tercih edersiniz?
  11. M

Hocam kesin yeter değil mi? 1680877127 sorun çıkartmaz değil mi hocam
  12. M

13. M

Arkadaşlar hepinize merhaba Ekran kartı almayı planlıyorum rtx 3050 8gb gigabyte marka fakat psu yeterli mi diye danışmak istioyrum şuanki güncel sistem: anakart :gigabyte b450m s2h v2 işlemci: amd ryzen 5 2400g ram: kingston fury rgb 32 gb ram 3 tane rgb fan 120mm 2 tane sdd psu 500wat...
  14. M

İşlemci uyumsuzluğu Acil yardım

arkadaşlar merhaba bilgisayarımda gigabyt b450m s2h v2 anakart var biosumu güncelledim ryzen 5 2400 g yerine ryzen5 5500 geçiş yapacaktım biosu güncelememe rağmen işlemciyi taktığımda görüntü gelmiyor her şeyi denedim ramleri söktüm taktım bios pilini çıkarttım görüntü hiç bi şekilde gelmedi...
Geri