Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım HP Victus 16 laptopta X86 Tuning Utility CPU watt limiti nasıl olmalı?

gün içerisinde 444 81 21 i ara yardımcı olurlar cihazının seri numarasını verip sorunlarını söyle gerekli olanı yaparlar yalnız göndermeden önce 2 kağıt hazırla sorunlarını detaylı olarak yaz telefon numarası e posta vs kağıdı kutu içerisine koy 1730318080 ben son 3 ay kala yolladım
  2. Y

hayır garanti süresince çarpma darbe senden kaynaklı bir sorun olmadığı sürece onlara ait
  3. Y

ücretsiz yaptılar hocam garanti süresi içinde bilinçli zarar vermediğin halde cihaz kaynaklı olan her şeyi marka karşılıyor temizlik de dahil ek bilgi vatan bilgisayar dan aldığım için vatan üzerinden servise yolladım hem gidiş hem gelmesi 7 8 gün sürdü eğer siz kargolayıp hp ye servis kaydı...
  4. Y

Selam arkadaşlar, Ryzen 7 6800H işlemcim için universal X86 tuning Utility üzerinden undervolt yapmak istiyorum. Bu programı kullanan var mı HP Victus 16 üzerinde önerebileceğiniz değerler nedir? işlemcim hem yorulmasın hemde çok fazla ısınıp fan açmasını istemiyorum 1 hafta önce yeni garantiden...
  5. Y

Yardım HP Victus 16 bitmeyen servis süreci

evet hocam korkuyorum 1 yıl sonra yine şişecek pil ısınmaya maruz kaldığı için pil şişmesi oluyormuş garanti bitmesine son 3 ay kaldı bir daha aynı şeyi yaşarsam sıkıntı olur acer aspire 515-41G kullanıyorum şuanda 2019 da almıştım bu cihaz da servis de bayağı git gel oldu 5 6 kez bir yeşil...
  6. Y

hocam dün servis ile konuştum vatandan istediğim servis numarasını hp servisini arayarak aldım kayıt da pil fan ve alt kapak gözüküyor idi ve alt kapak da null yazıyor idi bugün baktığımda ise geldi yazıyor inşallah yakın zamanda biter ve gelir telefonda sadece fan ve pil demişlerdi kayıt da alt...
  7. Y

HP Victus 16 pil garantide değişir mi?

muhtemelen bdh dir hocam
  8. Y

inşallah o kadar sürmez hocam bayağı bir mağdur oldum eski bilgisayar var elimde ama oyun vs oynayamıyorum 1728910693 hocam servise mail atsam ssd de değişirler mi cihazı kardeşim teslim etti eksik bilgi vermiş vatan çalışanı da yazmamış
  9. Y

hayır gazimuhtar hocam hocam servise mail atsam ssd de değişirler mi cihazı kardeşim teslim etti eksik bilgi vermiş vatan çalışanı da yazmamış
  10. Y

@'SteeL dostum gelişme 16.09.2024 de vatan üzerinden gönderim yaptım ailem kargoya güvenemedi 24.09.2024 tarihinde cihaz servise ulaşmış istenilen parçalar şu şekilde 2 fan 1 pil 1 de arka kapak sanırım arka kapağın gelmesini bekliyorlar kapak üzerinde bulunan tozu temizlemek için uğraşmamışlar...
  11. Y

Nvidia program hatası (Nvidia uygulamasında bir sorun oluştu)

rica ederim ne demek ekran kartı ile ilgili bir sorun yaşarsanız bu şekilde çözebilirsiniz donanımsal bir problem olmadığı sürece
  12. Y

Nvidia program hatası (Nvidia uygulamasında bir sorun oluştu)

hocam DDU ile kaldırıp sürücüleri tekrar kurun
  13. Y

elimde eski bilgisayarım var yedek bilgisayar istemem de 4 hafta daha bekleyemem ben zaten garantimin 1 ayı serviste geçti size teklif edilen modeller nedir benim cihazım HP Victus 16-E1001NT Ryzen 7 6800H RTX 3050 Tİ 2X8 16 DDR5 RAM 512GB NVME GEN 4 SSD bana bir üst modeli gelirse aynı RTX 3050...
  14. Y

Sıfır Laptop içerisinde Windows kurulu gelmiş ?

çok büyük bir sıkıntı hocam vallahi
  15. Y

zaten içerisinde windows ile gelip 14 saat çalışması bir kanıttır
  16. Y

alırken freedos olduğunu söyleyip iade et
  17. Y

nefret ediyorum bu ülke de satıcıların tüketiciye 2 3 cü sınıf muamele yapmasına :mad:
  18. Y

muhtemelen açılmış beğenmeyip iade etmişler içerisinde de windows kalmış onuda size yollamışlar
  19. Y

ona göre değerlendirin kontrol edip 1728728460 aynen öyle düşünüyorum
  20. Y

çekti iseniz resmi mail ile ürün bilgileri ile bu ürün açılmış iade etmek istiyorum diyin
Geri