Arama sonuçları: *

1. O

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2K 180Hz) - 20,4 bin TL

Fps oyunlarında oyun zevki ne kadar fark ediyor? Şu an 240hz ips kullanıyorum 360 olede geçmeme değer mi sizce (görüntü kalitesi farkını biliyorum oyun zevki açısından soruyorum hocam) bi de oledler ipslere göre daha mı çok göz yoruyor sizce
  2. O

❌İndirim Bitti! Orico Type-C USB 3.2 Gen 1 256 Gb Flash Bellek 614TL

Neredeymiş o kioxia yav 😅
  3. O

❌İndirim Bitti! Orico Type-C USB 3.2 Gen 1 256 Gb Flash Bellek 614TL

Nası markadır daha önce hiç duymadım
  4. O

🔥İndirim QCY GT2 AMOLED Saat 999 TL

Apple ile uyumlu mudur
  5. O

Cam mousepad deneyimi

Valla ben aldım çok inovatif çok orijinal bi olay ama sarmıyor abi kumasa Geri döndüm cam mousepad de elimde kaldi…
  6. O

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Akko anniversary 3200e satılan klavyenin rapid triggerı nasıl çalışıyor fikriniz var mı? Wooting kadar olmasını beklemiyorum tabii ki ama iş görür düzeyde mi onu merak ediyorum
  7. O

Oyun için İem Kulaklık Önerebilir misiniz

Wraithin yeni cikardigi kendi ürünlerine bakabilirsiniz bi tanesi kendinden mikrofonlu ve ses kartlıydı sanırım hatta 1000 lira olması lazım
  8. O

HEM 2k 144hz hem de 1080p 240hz

Düşmez neden düşsün
  9. O

HEM 2k 144hz hem de 1080p 240hz

Cs oynarken 24 rdr oynarken 32 inç olan var hocam uyar mı
  10. O

🔥İndirim msi gaming x slim beyaz 4070 super 26857₺ +40dolar steam kod

5600x veya i5 12400f ile darboğaz yapar mı 2K’da
  11. O

iPhone 12 mini Orjinal kılıfları

Çok teşekkür ederim :)
  12. O

iPhone 12 mini Orjinal kılıfları

Tüm kılıflar mı 200dü şimdi fiyatlar baya bi farklı 200den :(
  13. O

Valorant Rank sorunu

yaklaşık 3 ayda 1 hard reset geliyor o yüzden düşük atmış :) genelde böyle 3-4 kademe düşük atar
  14. O

Bluetooth dongle sorunu

Arkadaşlar selam. PC’de dualsense kullanabilmek için tp link ub500 dongle kullanıyorum. Ancak kasayı tvye bağladığımdan beri kopmalar gecikmeler yaşıyorum yaklaşık 2 metre mesafe var bu problemi nasıl çözebilirim? Daha uzak mesafeden çekebilecek bir Bluetooth adaptörü var mıdır?
  15. O

❌İndirim Bitti! STEELSERİES APEX PRO KLAVYE (5.800TL) VATAN BİLGİSAYAR

Bu modelde omnipoint Switch var ama her türlü wraith almak çok daha mantıklı
  16. O

❌İndirim Bitti! 1999 TL RAZER Legendary Bundle (Kaira + PS5 Dualsense Şarj İstasyonu)

İçinden dönüştürücü çıkıyor hocam en azından videolarda öyle gördüm
Geri