Arama sonuçları: *

1. T

Sipariş ettiğim sistemin içinden çıkan bu parçanın ne olduğunu bilen var mı?

Geçtiğimiz günlerde pc siparişi verdim içerisinde ekran kartı hariç her şey monteli geldi ancak kutudan şöyle görselde gördüğünüz gibi bir parça da çıktı. Bu parçanın ne olduğunu, ne işe yaradığını, ve nerede kullanıldığını bilmiyorum. Bunun ne işe yaradığını ve kullanıp, kullanmam gerektiğini...
  2. T

Steam Deck nasıl alabilirim?

Steam deck nasıl alabirim acaba? Sahibinden.com veya başka 2.el sitelerden değil de bizzat steam üzerinden sıfır ve eksiksiz bir şekilde almak istiyorum. Türkiye de ne zaman satışa çıkar? veya almamın en azından sıraya girmemin bir yolu var mı ? Bir de Steam deck 2 diye bir şey duydum ne kadar...
  3. T

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5600 + GeForce RTX3060 lı bir sistem toplamak istiyorum.

Tamamdır hocam çok sağol her şey için senin linkten MANTİS AMD siparişimi vereceğim, monitörü de başka bir yerden ayarlıyorum. Başta biraz pahalı gelmişti bana anlam veremedim donanımlara da çok aşina değilim modelleri pek takip etmiyorum. Biraz daha araştırınca benim baktığım ekran kartı RTX...
  4. T

O zaman senin attığın linkte ki pc yi 1tb ssd ile değiştirip alıyorum. Ancak Ram i nasıl arttırmalıyım? 4X8GB olur mu acaba?
  5. T

Böyle sistem için maalesef birazcık monitör kalitesinden kısmam gerekliydi. Sistem sağlam olduğu sürece monitörü ilerleyen zamanlar yenilerim sıkıntı değil. PSU yu 700W yaparım bütçeyi 30 a kadar genişletebilirim. Ancak anakartı seçerken nelere dikkat etmeliyim acaba? veya bu sistem için hangi...
  6. T

Ona baktım ancak maalesef 32gb ram desteklemiyor. Gaming.gen de de 32GB RAM li bir sistem bulamadım. Onun yerinde şöyle bir sistem buldum. Bu sistem nasıl sizce hocam ? (İçerisinde monitör de mevcut) AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci - 3.178 TL ASUS 21.5 VP228HE...
  7. T

Tamamdır çok teşekkür ederim :) Son olarak arkadaşın attığı linkte ki bilgisayarı 1Tb ssd ve 2x16GB Ram le değiştirmek istiyorum bir de bu sistemin yanına soğutucu almalı mıyım veya alırsam bana performans açısından nasıl bir etki bırakır. Uzun lafın kısası buna değer mi acaba?
  8. T

1673021661 Haa Tamamdır linki biraz geç fark ettim teşekkür ederim :) 1673021939 Peki bahsettiğiniz site güvenilir mi acaba? Hiç duymadığım siteler hepsi o yüzden biraz çekingen yaklaşabiliyorum. Daha çok itopya üzerinden toplamayı düşünüyordum da ben.
  9. T

SSD zaten 1TB Sanırım 1673020888 İncehesap.com pc toplama sihirbazı üzerinden seçimlerimi yaptım. Toplam Tutar 23.500 olarak gözüküyor
  10. T

20-25 bin lira arasında bir sistem toplamak istiyorum. Sistem toplama konusunda yeterince tecrübeli değilim. Şimdilik siteler yardımıyla az buçuk bir sistem toplama konusunda fikir sahibi oldum ve toplamayı düşündüğüm sistem bu. Atladığım veya yanlış seçtiğim donanımlar varsa veya ''Bunun yerine...
  11. T

Amd Ryzen 5 5600 3.5 Ghz ile Amd Ryzen 5 5600 4.4ghz neden aynı fiyatta?

İlk defa yeni bir bilgisayar toplayacağım. Donanım ve uyumluluk konularında yeterince tecrübeli değilim. Trendyol da 2 adet AMD İşlemci dikkatimi çekti. (Amd Ryzen 5 5600 3.5 Ghz 6 Çekirdek 32mb Cache Am4 Soket Radeon Graphics 7nm Işlemci 100-100000927BOX) ile (Amd Ryzen 5 5600 4.4ghz 35mb 65w...
Geri