Arama sonuçları: *

1. T

Mezun senesi psikolojik (çöküş)

evet alternatif yok kütüphane de yok ancak dedemlere gideblirim orda da imkanlar var 1764579530 reis zaten oyun oynamayı bırakmışım
  2. T

Mezun senesi psikolojik (çöküş)

Arkadaşalar merhaba ilk mezun senem daha önce hiç ders çalışmamıştım mat temelim zayıftı açıkçası okul hayatımda hep orta başarılı bir öğrenciydim neyse 12 bitince 3 ay çalıştım sonra 14 Eylül'den itibaren işten çıktım planlıydı hani 3 ay çalışıp çıkacaktım. ondan sonra YKS'ye sayısaldan...
  3. T

YKS için hangi koçu almalıyım?

ahahaha mantıklı cevap
  4. T

aylık
  5. T

valla 2800 hemen hemen hepsi
  6. T

tamam bende zaten 2 3 aylığına sistemi oturtana kadar tutacağım
  7. T

kardeşim robot program yapsında robotun duygusumu var ben diyorum ki tek yks için değil mental olarak ta lazım ben yapay zekadan prgoram yaptırdım diyelim programa harfiyen uysam dahi ilerde kafamda bir çok soru işareti çıkacak onları da mı yapay zekaya danışacağım yapay zekanın verdiği...
  8. T

konuyla ne alakası var
  9. T

Arkadaşlar merhaba lise mezunuyum açıkçası YKS sayılasa temelden başlayacağım 0'dan bana yol haritası çizecek zamanımı en iyi şekilde kullandırtacak en verimli koç platformu sizce aşağıdakilerden hangisi? Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. 1..kopilot 2.unikazan koçluk...
  10. T

Superbox modem nasıl seçilir?

Arkadaşlar merhaba bölgemizde altyapı olmadığı için magnet veya Superbox almaya karar verdim fakat sınırsız magnetin hız sınırı varmış çok düşük onun için her türlü Superbox kullancağım 1 terabaytlık paketi 1700 TL şimdi benim bir sorum olacak Superbox'ı internetten alırsak dijitale özel 1 TB...
  11. T

Bluetooth kulaklık önerisi

usta tam tersi kulak üstü daha da sıkmaz mı
  12. T

hangi model hocam
  13. T

Arkadaşlar öncelikle merhabalar ders çalışmak için kulak içi kulaklık alacağımda tek istediğim beni günde 6-8 saat götürsün bütçem 600 tl şimdiden teşekkürler
  14. T

Xbox Live'da oturumunuzu açamadık hatası

Merhaba arkadaşlar, Xbox'a girerken şu hatayı alıyorum, hizmetlerden Xbox servislerinin hepsi açık. Neden oluyor? Windows 11 kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim bu arda Windows Update güncel.
  15. T

Performans için Windows 11 mi 10 mu?

Anladım
  16. T

windows 11 mi
  17. T

cpu kullanımı aynı mı boşta yoksa win 11 daha mı fazla
  18. T

he performans düşüşü olmaz yani değilmi 1714806422 peki wnidows 10 dan iyi midir?
  19. T

sınırlı derken güncelleştirme alamazmıyım
  20. T

lisansız kullansam olmazmı?
Geri