Arama sonuçları: *

1. A

gamepower warlord tamiri

dediğiniz durum kulaklığı tamir eder mi demek istediğinizi anlayamadım 1703754705 cidden saçma bir şekilde laps diye düştü izmir de yaşıyorum yapıcak bir yer de bulamadım
  2. A

gamepower warlord tamiri

modeli aşlıkta yazdığı kulaklığım yere düşerken refleks olarak bir anda kablodan tuttum ve kablosu elimde kalıp kendisi yere düştü içindeki lehimleri koptu bunun tamiri mevcut mudur bunun için nerelerde yaptırabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  3. A

spotify ses kalitesi

spotify ses kalitesini ayarlardan nasıl daha çok arttırabilirim? burada ne yapmalıyım öneriniz nelerdir?
  4. A

pc bluetooth dongle görmüyor

almış olduğum bluetooth dongle masa üstü bilgisayarıma bağlayınca aygıt yöneticisinde gözükmüyor bunun için ne yapmalıyım
  5. A

discord moderatör nasıl olunur ne yapması gerekir

kardelşm saygımı bozmak istemiyorum ama ciddi bir soruya ukala ukala konuşmanız rahatsız edici bir şey öğrenmeye çalışıyorum burada
  6. A

ne demek istediğini anlayamadım 1681083226 ciddi bir şekilce soru sordum ve dalga geçer gibi cevap veriyorsun amacın ne anlatsana
  7. A

bir sunucunun discordunda moderatörlük yapmak üzere görüşmeye çağrıldım benden bu konuda ne beklenir ne yapmam gerekir ilk defa böyle bir şey yapıcam bilgisi olan bir bilgi verebilir mi ve bu durum karşısında benim alacağım bir karşılık oluyor mu
  8. A

viewsonic monitör ekran

evet belli bir süre sonra geçiyor ama neden böyle bir şey oldu hasar da almadı anlamıyorum
  9. A

viewsonic monitör ekran

sahip olduğum ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6 modeli monitörüm pc açarken ekranda böyle şeyler çıkıyor viewsonic ile mail yoluyla irtibata geçtim ve garantisi dolduğu için ücretli cihaz değişiliği yapacaklarını ve ücretlerde kur bazlı olduğu için yurtdışından alınıp fiyat 290 usd+kdv dediler bu...
  10. A

ram frekans hızımı yükseltme

ve şimdide kendiliğinden monitörü kapatıyor res de atmıyor ben kasadan atıyorum
  11. A

16 gb yapmak isterim ama ram fiyatları çok yüksek ssd de yer azaldı bundan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum ve sürücüler kurul güncel
  12. A

MSI GEFORCE GTX 1660 VENTUS XS işlemci amd ryzen5 2600 GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram kıngston SA400M8/120G
  13. A

sadece valoda değil league og legends da kasıyor pc donoyuror
  14. A

beyler dediğiniz şeyleri yaptım lakin bundan sonra da valorant girerken bir anda pc donuyor bir şey de yapamıyorum başka ekranada geçmiyor napmam lazım bu neyden kaynaklandı
  15. A

beyler sizler adamsınız çok teşekkür ederim bios sıfırladım dediğiniz her şeyi yapmış bulunmaktayım rami 3000 mhz çıkarttım ve kasma sorunum gitti <3
  16. A

tamamdır teşekkür ederim deneyip haber vericem
  17. A

GA-A320M-S2H anakart modelim bu manuel olarakdan kastınız nedir 1673096226 bios xmp nasıl açabilirim
  18. A

ram frekansım 3000 mhz bios ayarlarında 2133 mhz gözüküyor fakat bunu 3000 mhz yapınca pc çok kasıyor ve anakartım 3200 mhz e kadar destekliyor nedeni nedir 1673040049 arkadaşlar kusura bakmayın bir hata yaptıysam konu açarken ilk defa açıyorum bilmiyorum
Geri