Arama sonuçları: *

1. M

Oyun ekibim için arkadaş topluyorum

yaş 24 dc : mehins . bakalım inş bu dc güzel yere çıkar
  2. M

Göz altı kırışıklığı artışını durdurma ve kırşıklık giderme

teşekkürler dediklerine bakayım ayrıca hali hazırdakileri çizgileri de geçirmek istiyorum
  3. M

Göz altı kırışıklığı artışını durdurma ve kırşıklık giderme

Yaş 23 ama göz altında çok belli olacak şekilde 2şer çizgi çıkmaya başladı artık. Çok fazla belli oldukları için bu sıkıntı hep gözümün önünde ( yada altında :D) olduğundan da kafama çok takıyorum . önceden lütfen kafana takma demeyin çünkü olmuyor öyle bir şey. Etrafımdaki insanlara bakıyorum...
  4. M

Battlefield™ 1 alınır mı

BF1 güzel bir oyun ama ŞAHSEN silahlar açısından çok da beğenmiyorum. Scope olan silaz çok az ve çoğu silah doğal olarak 1.dünya savaşı zamanı olduğundan biraz sinir bozucu bana göre. Aylardan beri oynuyorum daha dün gerçek manada ilk defa teleportçu ve görünmezlik açan hileci gördüm. Arada...
  5. M

27 inch 240hz 1ms 5000tl

asansör problemi nedir ki , ilk defa duyuyorum . not : bunu yazar iken internetten araştırırım dedim ama buraya kadar yazdım artık
  6. M

17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı , 27" Monitörüme uymuyor

Monitörüm : https://www.trendyol.com/msi/27-optix-mag275r-flat-ips-1920x1080-fhd-16-9-144hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-108927912 Kullandığım monitör kolu ...
  7. M

Hayatta Alınmaması Gereken SSD'ler

peki bir de hangi marka ssd ler alınır diye bilgilendirme yapabilir misiniz
  8. M

Artık Spotify almak mantıklı değil

Yt music kullanırken şarkılar arası geçiş çok yavaş, En azından her şarkı geçişinde 1-2 saniye beklemek hele ki günde çok şarkı dinleyen ben için aşırı sinir bozucu oluyor spotify da şarkılar arası geçişte gecikme yok bu yüzden tercihim spotify
  9. M

Ryzen 5 4500 , neden AMD'nin destek sayfasında bile yok?

sistemi zaten topladım ama çok da iyi performans vermediği için (yada beklentimi karşılamadığı için) acaba driver sıkıntısı mı var diye araştırayım demiştim .
  10. M

teşekkürler ancak anlamadığım yer ; 4500 haricindeki diğer seri işlemciler fotoğrafta koyduğum gibi sıralanır iken bu sıralamada 5 4500 yok
  11. M

Bu Kadar Saygısızlık Olmaz

yav ne alaka. tiktokta bunu yapan, o platform kapandığında bu aynı hareketleri yapacak başka bir platform bulur. Sıkıntı platformlar değil.
  12. M

Bende ryzen 5 4500 masaüstü işlemcisi var ama bazı işlemci karşılaştırma sitelerinde ve amd'nin kendi sitesinde bile bu işlemci neden gözükmüyor
  13. M

Max 850tl kablosuz mouse önerisi

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-basilisk-x-hyperspeed-oyuncu-mouse-fiyati,602194309.html bu mouse hakkında kullananların veya bilenlerin düşünceleri nelerdir
  14. M

❌İndirim Bitti! BONTEC 13-27 inç LCD LED Ekran için Çift Monitör Kolu - 552 +99 TL

Daha dün amazon para çekti hesaptan prime için :D . forumda konuklara bakıyorum mesela adamda kargo ücretsiz veya 100 lira falan diyor rastgele bir ürün için . ben bakıyorum benden 400-500 depozito parası istiyor
  15. M

❌İndirim Bitti! BONTEC 13-27 inç LCD LED Ekran için Çift Monitör Kolu - 552 +99 TL

Ürünün sayfasında 165 lira depozito derken neden sepette 831 lira üstüne teslimat koyuyorlar ki . Bu bendeki fiyat herkeste böyle mi
  16. M

Çözüldü✓ Anakart vidası sökülmüyor

o zaman pense ile biraz o siyah plastik köprüyü zoryalarak kendine çek ki vida az biraz gevşesin. sonrasında yine anakartın alt tabakasını elinle döndürmeye çalıl
  17. M

Çözüldü✓ Anakart vidası sökülmüyor

kardeşim daha geçen gün de aynı sıkıntıyı yaşadım acını çok iyi anlıyorum. bende tek vidada kaldı idim . tek vida kaldığı için anakartın alt tablası biraz daha rahat dönüyor. alt tablayı biraz havaya kaldırıp vidanın açılma yönünde biraz oynatır isen vida gevşeyebilir. şahsen ben anca böyle...
  18. M

Mekanizmalı Cüzdan Önerisi

https://www.hepsiburada.com/avca-erkek-siyah-mekanizmali-nakit-para-bolmeli-citli-deri-cuzdan-kartlik-p-HBCV00000ERJU1?magaza=Avca%20Store Buna 9 kart rahat sığdırı üstüne istediğin kadar da kağıt para koyarsın ancak biraz büyük geliyor benim için. aşağıda paylaştığım 3. cündanın eninin 2...
Geri