Arama sonuçları: *

1. G

Powerbank düştü sorun olur mu

Yeni aldigim havit marka powerbank gogus yuksekligimden asfalt yola dustu gorunurde olan hasari assagidaki fotoda gozukuyor sarj etmesinde bir problem yok 20w cekiyor ekranli bir kabloyla denedim ama 16 pro telefona zarar verir mi arada kaldım
  2. G

WİFİ dongle veya kart önerisi

Arkadaşlar bilgisayar için Wi-Fi dongle önerir misiniz USB girişli Wi-Fi dongleda olabilir pcei X1 girişli Wi-Fi kartida olabilir 500 lirayi çok gecmezse sevinirim şimdiden teşekkürler
  3. G

Bu kulaklik alinmali mi

Kulaklik olarak havit fuxi h3 kullaniyorum ve yetersiz geliyor ytde veya dizi izlerken problem yok ama oyunlarda kalitesizmis gibi hissediyorum ses kalitesi olarak havitin Havit Gamenote h2039bg kulakligini aliyim mi sizce oyunlar icin yoksa o butcede kablolu kulaklik daha mi iyi olur
  4. G

Kaliteli modem önerisi

internet sağlayıcımla konuştum istediğim modemi kullanabileceğimi söylediler
  5. G

Kaliteli modem önerisi

Hocam eski bir modem kullaniyorum direk modem önerisi istiyorum birde ayriyetten bilgisayara baglamak icin usb wifi dongle ı
  6. G

Kaliteli modem önerisi

Arkadaşlar modemim çok eski kötü bir modem bana bir modem önerir misiniz internet paketim vdsl 75mbps birde modemin yaninda bilgisayar için kablosuz internet alıcısı onerirseniz cok iyi olur
  7. G

Fifine kulaklıklar alınır mı

bu kulaklıklardan biri alınır mı havit fuxi h3 kullanıyorum ses kalitesinin çok iyi olmadığını düşünüyorum bunlar tatmin eder mi https://www.itopya.com/fifine-ampligame-h9-mikrofonlu-71-siyah-rgb-gaming-kulaklik_u27069...
  8. G

Razer blackshark v2 x

itopyada 1800 lira gibi bi fiyata satılıyo 1 ay önce fuxi h3 kablosuz aldım ses kalitesi güzel bi kulaklık istiyorum sizce bu fiyata alınır mı anakartım msı h610 m https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978
  9. G

Fps oyunları için kulaklık önerisi

maks bütçe 3000 fps oyunları için kulaklık önerisi kablolu olsa iyi olur kablosuzlarda ses kalitesi kötü oluyor
  10. G

Klavye önerisi 2500 tl

maxın beyazı gelir mi peki yoksa sadece siyahı mi gelir
  11. G

Klavye önerisi 2500 tl

Max ve pronun farkı ne
  12. G

Klavye önerisi 2500 tl

2500 liraya rt bulunan klavye onerir misiniz valorant oynicam
  13. G

EA PLAY fc25 indirimi ne zamana kadar

Bu indirim ne zamana kadar nasil ogrenebilirim
  14. G

Havit Gamenote Fuxi H3

Havit gamenote fuxi H3 kulaklik aldim bu fiyatta bir kulakliga gore kablosuz ses kalitesi ortalama ama fps oyunlarinda kablolu baglarsam daha iyi ses alir miyim birde kablolu bagla derseniz 3.5mm jakla mi bagliyim usb ile mi icinden 2 cesit kablo cikiyo
  15. G

Kablosuz kulaklık Dongle ı

Ön taraf boş arkada wifi dongle var wifi donglela cakismasin diye öne takmak istiyorum ama önden iyi olmuyo diyenler var
  16. G

Kablosuz kulaklık Dongle ı

kablosuz kulaklığın dongleını kasanın arkasındaki anakart girişine mi takmalıyım yoksa kasanın önüne mi
  17. G

Bilgisayar Masa Önerisi 130x60

Marangozdan yaptırıcam galiba
  18. G

Bilgisayar Masa Önerisi 130x60

kaliteli uygun fiyatlı masa önerisi sallanma yapmasın üst yüzey tahta olsun yeter 130x60 boyut
  19. G

İkea Masa Ayak Önerisi

İkeanın bu masası için ayak onerisi sağlam bilgisayar koyunca hareket ettirmeyecek demir iskelette olsa olur https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-beyaz-140x60-cm-calisma-masasi-tablasi-40460815
  20. G

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

2 şubatta siparis ettim şuanda havaalani deposunda diyo ne zaman elime ulaşır
Geri