Arama sonuçları: *

1. FauxNoir

PS3 Uyumlu kol önerisi (FPS için)

Merhabalar, Elimde PS3 ve ona ait orjinal/yan sanayi olmak üzere 6 kol var hepsi zamanla bozulduğundan parçalarını söküp birbirleriyle birleştirmiş durumdayım. Ancak elimdeki kolların analog hassasiyeti çok kalas geliyor ve internetten PS3 uyumlu kollara baktığımda da çok pahalı ve kalitesinden...
  2. FauxNoir

Öneri EVGA RTX 2060 Alınır mı?

Hem çok pahalı hem 80 derece çok yüksek hem de 2060 cidden kurtarmaz şu anda hiçbir oyunda
  3. FauxNoir

15-20K Hazır Sistem Önerisi

Bütçe: 20000TL Çok yüksek grafik ayarlarına takıntılı biri değilim. Yeni nesil oyunları açabilecek 1080p monitörüme uygun ve mümkünse Nvidia 4000 serisi bir karta sahip bir kasa istiyorum. AMD ekran kartlarına çok uzağım mümkünse hiç öneri olarak almak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
  4. FauxNoir

I9 10900KF ve Nvidia RTX 4090 Darboğaz Yapar Mı?

Unreal Engine üzerinden render almaya çalışıyoruz 4k renderda bile yavaşlamalar oluyor. Hatta ram kullanımı 100gb gibi bir kullanımda kalıyor. MSI Z490 128GB 3600Mhz RAM (4x32) I9 10900KF Gigabyte RTX 4090
  5. FauxNoir

Alış Veriş Yaparken Muhakkak Dikkat Edin

Konuşmalar servis ile alakalı olduğu için orayı iletmeyi düşünmüyorum zaten sadece ürünün yurtdışından alındığını ve kendi servisine götüremediğimden kaynaklı şikayet edeceğim.
  6. FauxNoir

Keşke şöyle uğraştırmayıp en başından güzellikle yapsalar.
  7. FauxNoir

Size de kolay gelsin hocam şimdilik şikayeti açıp sonuç almayı deneyeceğim gibi duruyor. Teşekkür ederim.
  8. FauxNoir

İkisi aynı yer zaten satıcı firma veriyor teknik servisini.
  9. FauxNoir

Furmarkta hiçbir sorun çıkmıyor işte garip olan da o sadece oyunlarda crash yiyorum. İntel sistemde de denedim kardeşimin bilgisayarı orada da aynı sorun var hatta bu ekran kartı haricinde 2 farklı ekran kartı ile denedim onlarda hiçbir sorun olmadan oyun oynayabiliyorum. 1681396168 Bir şey...
  10. FauxNoir

Sorun çıkarmadığı için test etmedim yalan olmasın ama oyunlar gayet yeterliydi benim için fps konusunda.
  11. FauxNoir

Teşekkürler, birden fazla oyunda farklı hatalar alıyorum (genelde directx hatası) ama hepsinde windows "Uygulamanın Grafik Donanımına Erişimi Engellendi" bildirimi çıkartıyor. -150Mhz Downclock ettiğimde sorunsuz kullanabiliyorum.
  12. FauxNoir

4 Ay önce PttAvm üzerinden MSI NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Ventus 3X OC LHR Ekran Kartı satın aldım. Aynı ürün amazonda da aynı firma üzerinden satıldığı için fiyat sebebiyle orayı tercih ettim tereddüt etmeden. Aldığımda oyunlarda çökme gibi bir sorunla karşılaştım. Hata uyarısı olarak da...
  13. FauxNoir

Sizce Bu Sistem Nasıl??

Sistem gerçekten iyi değerlendiricem ama şöyle bir sıkıntı var ki ram ve soğutucu ekleyince bütçeyi ufak bir aşıyor ama kesinlikle zorlamaya çalışacağım.
  14. FauxNoir

Sizce Bu Sistem Nasıl??

Sistem gerçekten iyimiş fakat sıkıntı şu ki 16 ram hayatta yetmez sonradan değiştirmeye kalksam 16gbx2 yapmam gerekecek
  15. FauxNoir

Sizce Bu Sistem Nasıl??

Kullanacağım sistemi tamamen görüntü işleme model eğitimi için kullanacağım 24 saat açık kalacak bir sistem olacak. Kendimce bir sistem ve fiyat çıkardım. Bütçe: 21000 Sistemim; AMD Ryzen 5 5600 2845 Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 x2 1758 Gıgabyte B450M K 3600MHZ Ddr4...
  16. FauxNoir

Çözüldü✓ Directx ile alakalı sorun yaşıyorum

İnternette MSI Afterburner üzerinden -150MHz Downclock edildiğini gördüm onu denedim şu an için bir hata almıyorum.
  17. FauxNoir

Olmuyor bu şekilde...
  18. FauxNoir

Farklı farklı oyunlarda buna benzer hatalar almaktayım. Sistem bilgilerim imza kısmında yazıyor. Furmark testine de soktum orada hiçbir sorun yaşamıyorum. Çözüm olarak denediklerim; 1. Directx End-User kurmak 2. Regedit üzerinden Graphic Card kısmına TdrLevel dosyası açmak 3. Nvidia 3d...
  19. FauxNoir

Ekran Kartının Verdiği Anlamsız Hata

Sıfırdan Windows kurulumu bile yaptım kaç defa ama nafile BIOS 4408 şu anda
Geri