Arama sonuçları: *

• Users: WJINN
  • Order by date
  1. W

Yardım Sistemim 2 ram ile çalışmıyor

Ben başka bir anakart aldım onda çalşıyor sistemim sorun yok .. b650 carbon ile aynı sorunu yaşayanlar olmuş... Garantiye göndereceğim...
  2. W

Çözüldü✓ R9 9950X işlemcisi alınır mı

anakartım gelsin ona göre hareket edeceğim msi b650 carbon var ama sadece 2. slotum çalışıyor sıvı soğtucumu değiştirdim başlarda problem yoktu sonra sonra kapanmaya snrada kasmalar donmalar başladı biraz araştırma yaptığımda msi anakartla bu sorunu yaşanlar olmuş ve b600 kartlarda sorunlu...
  3. W

Bende de 7800x3d ama benim anakartimda sorun var şuan b650 carbon anakartımida değiştircem B850 anakrt alacagim ama hangisini alsam kararsız kaldım asrock mu Asus mu alsam ama bende 9800x3d alırım
  4. W

bende her iki şey için istiyorum aslında. haa çok mu yoğun kullanacağım ikiside değil ama iyi şeylere sahip olma gibi bir takıntım var son 2 yıldır.. 4070ti super ekran kartım var fpsten çok akıcılık daha önemli benim için 2k da oyun oynuyorum.... 9950x'in %1 değerleri daha yüksek vs diyorlar...
  5. W

EKRAN DONUYOR AMA MOUSE HAREKET EDİYOR

yok kardeşim sadece 2.slotta çalışıyor
  6. W

neden onu trcih ettin sorabilir miyim 9950x ile arasında kaldım
  7. W

İşe yaramıyor sanırım donanımsal bir sorun var oyunlarda kasmıyor ama YouTube vs kasıyor 2.ve 4. Slottaydi ramlerim 4. Slotta ram takılıyken sistem açılmıyor sadece 2. Slotta ram takılıyken açılıyor sistem...bios güncelleme sıfırlama vs hepsini denedim anakartı garantiye yollayacağım
  8. W

Çözüldü✓ R9 9900X vs R9 9950X hangisi iyi

Selam memnun musunuz işlemciden bende de 4070ti Super var 9800x3d ile 9950 arasında kaldım
  9. W

Selam hangisini aldın,?
  10. W

5090 icin 9950x mi 9800x3d mi ?

Selam hangisini aldınız bende de 7800x3d var değiştirmek istiyorum fakat bu iki işlemci arasında kaldım 2Kda akıcı oyun deneyimi için hangisini önerirsiniz?
  11. W

Yardım Sistemim 2 ram ile çalışmıyor

Merhaba siz bı çözüm bulabildiniz mi? Bende de 4.slota takınca çalışmıyor
  12. W

selam bende 1 aydır benzer sorunlarla uğraşıyorum siz çözüm bulabildiniz mi ?
  13. W

2K Monitör tavsiyesi

Ben satıyorum Dell3223 oled aldığım için satılık herhangi bir sıkıntısı yok...
  14. W

10bin TL'ye 2k 32inç /4k Monitör Tavsiyesi

Ben satıyorum Dell 3223D
  15. W

27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü Soru Cevap

Selam memnun musun bazıları ekranda titreme var diyor ölü pixel gibi şeyler olıuor mu OLED'de siz herhangi bir sorun yaşadınız mı?
  16. W

Çözüldü✓ İşlemci dahili grafiği

Açık kalmasında bir sorun var mı? İşlemci daha fazla mı yorulur...
  17. W

AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz işlemci ile sistem dizmek istiyorum

Anakartiniz nedir? 7800x3d için ben linkteki anakartı almayı düşünüyorum.sizin başka önereceğiniz anakart var mı? https://www.incehesap.com/gigabyte-x670-gaming-x-axv2-gaming-anakart-fiyati-69202/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.92.5
  18. W

DDR4 VS DDR5 SİSTEM ?

Teşekkürler MSI Pro650s wifi ' den başlayalım fiyatı güzel... çok teşekkür ederim değerli zamanınızı harcadığınız için. 1706046281 Güzel görünüyor ve eminim çokta iyidir ama extra 2 ay daha bekleyemem ☺️ teşekkürler..
  19. W

DDR4 VS DDR5 SİSTEM ?

Her ay bir parça alacağım 3ay belki 2 ayda bitirebilirim işlemciyi abartmazsam :) 1706044425 Teşekkür ederim cevabın için ☺️ 1706044788 Teşekkür ederim cevabın için, bütçe benim için parça parça alacağım ve acelem olmadığı için sorun değil kısmen. Anakart seçimini iyi yapmak istiyorum onun...
  20. W

DDR4 VS DDR5 SİSTEM ?

Bende öyle düşünüyorum ama bir yerlerden de daha erken falan sesleri geliyor kafam karışıyor... Teşekkür ederim cevabın için...
Geri