Arama sonuçları: *

• Users: Mkann
  • Order by date
  1. Mkann

Gaming kulak içi öneri

kulaküstü kulaklıktan sıkıldığım için kulakiçi kulaklık alacağım öneriniz nedir
  2. Mkann

Harici mikrofon önerisi

merhaba normal kulaklıktan sıkıldığım için harici mikrofon önerisi alabilir miyim bütçem çok fazla yok ortalam 3 bin civarı masaya sabitlenen cinsten olursa daha da güzel olur şimdiden teşekkürler
  3. Mkann

2025 te RUST alınır mı?

Lise yıllarımı ve yaklaşık 10k saatimi rust'a verdim ve kesinlikle alınmaz oynanmaz, bu oyun yüzünden sinir hastası oldum. Önereceğim bir oyun değil kesinlikle kafa dağıtmak için wipe'dan wipe'a girilir ama her gün 12-13 saat oynayacam diyorsanız sakın yanaşmayın
  4. Mkann

Logitech DFGT alınır mı?

kesinlikle alınmaz, çok eskide kaldı artık maalesef biraz daha ekleyip ikinci el g29 tavsiye ediyorum, DFGT çok ses yapıyor yarı otomatik ve nm'si çok az olduğundan kaynaklı kesinlikle tat vermeyecek. En azından g29 alırsanız drift'i bir tık daha iyi yapabilirsiniz eğer bütçeniz çok daha fazla...
  5. Mkann

Microsoft fly simulator 2020

merhaba bu oyuna başlamak istiyorum da sizce alınır mı, gerçekçiliğini biliyorum ve biraz da olsa merakım var öğretici videolar ile öğrenebilir miyim
  6. Mkann

27 inç ekran için monitör tutacağı

teşekkürler
  7. Mkann

27 inç ekran için monitör tutacağı

27 inç için monitör tutacağı önerisi verir misiniz. bütçe problemim çok yok, önceliğim aktif kullananlar olursa çok memnun olurum
  8. Mkann

Moza R5 hakkında bilgi

Merhabalar moza r5 almak istiyorum aktif olarak kullanan veya daha önce deneyimlemiş birileri var mı
  9. Mkann

Türk telekom rezaletiği

şunu diyorum bende 1 hafta önce yaklaşık 15 yıldır olduğum binada böyle problem yaşamazken son 1 haftadır dünyanın kesintisini yiyorum 1756664313 ADSL kullanıyor olmam lazım
  10. Mkann

Türk telekom rezaletiği

nasıl yani ne üstünden derken 1756664024 bide formatla alakalı olabilir mi genel olarak format attırdıktan sonra koplamar yaşanmaya başladı
  11. Mkann

Türk telekom rezaletiği

evet adsl her saniye kopuyor bide, müşteri hizmetleri de suç bizdeymiş gibi suçu bize atıyorlar
  12. Mkann

Türk telekom rezaletiği

yaklaşık 1 haftadır internetim günde 30-40 kere kopuyor saniyelik olarak bazen bu arka arkaya 5-6 kere dahil oluyor. Hatta bu yazıyı yazarken bile 4 kere koptu. Müşteri hizmetlerini her aradığım da sözlükten bakar gibi hep aynı şeyleri söylüyorlar türk telekom kunllanıyorsanız bu sizin de...
  13. Mkann

Ethernet kablosu tavsiye

https://www.hepsiburada.com/ugreen-cat8-25gbps-2000mhz-orgulu-ethernet-kablosu-1-metre-pm-HBC00005SIH2Q internetim 50mb bu yeterli olur mu hiç bilgim yok önceliğim kısa olması
  14. Mkann

İphone 16 pro kılıf.

merhaba iphone 16 pro için karbon kılıf arıyorum ama trendyol veya hepsiburada gidi sitelerden değil. Bildiğiniz butik tarzı siteler var mıdır
  15. Mkann

Bilgisayardan ses gelmiyor

durup dururken böyle oldu ve hiç bir şekilde ses gelmiyor hd realtek'i tekrardan kurmayı denedim hata veriyor
  16. Mkann

Bf1 açılmama problemi

tamamdır teşekkürler
  17. Mkann

Bf1 açılmama problemi

link var mı acaba benim baktığımda en son güncelleme 2024'de diyor
  18. Mkann

Bf1 açılmama problemi

böyle bir problem yaşıyorum bf1 açılmıyor ne yapmam gerekiyor
  19. Mkann

İcloud kilit problemi

açıldı hocam, apple destek şifre sıfırlama linki gönderdi
  20. Mkann

İphone 16 icloud problemi

destek ile konuştum fatura vs istemeden direk kurtarma işlemi yaptılar 2 gün sonra aynı icloud hesabıma yeni şifre belirleyip devam edebilcem
Geri