Arama sonuçları: *

1. H

MacOs , hackintosh hakkindi bilgisi olan varmi

Hocam sadece build te değil xcode uzerinden kod ta değişiklik yapmam lazım oyunu flutter ile yaptım tek kod 2 platform ama illa bi sıkıntı çıkar iostada test etmem gerekli cloud yeterli bi çozummu
  2. H

Sistem R5 5600 Rx6600 1770481477
  3. H

Appstoreya oyun çıkaracağım ama bunun için bir macbook lazım Hackintosh indirip kursam sıkıntı yaşarmı Bilgisi olan yazılımcı abiler soru işaretimi giderebilirmi lütfen
  4. H

BYNOGAME den ak47 skini alıp steamde satmak mantıklımı

hmm anladım eyvallah kral
  5. H

eyvallah kral aslında bynogame bakiyesini nakde çevirsem o bile bana yeter onun bi çözümü var mı yoksa steame trade edip sonra bidaha steamden byno gameye trade edip bynogame den mi satmam lazım
  6. H

Hmm ne yapcaz peki herkes bu kadar az mı kar ediyor
  7. H

benimkisi byno hediye parası ya bynodan yapmak zorundayım 1768857182 yani benim karım 2 3 dolar fln mı oluyor?
  8. H

knkalar skini al sat yapacam sonra fiyatı stabil bi skin alır 1 hafta bekler byno ya atarım sonra parayı nakite çeviririm diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz
  9. H

Beyler skin bu : https://www.bynogame.com/tr/oyunlar/cs2-skin/ak-47-legion-of-anubis-field-tested-p16376 bynogame de 35 dolar steamde ortalama 46 dolara satılıyor 45 dolara satsam 10dolar kar ederim 2 doları steame gitse 8 dolar kar mantıklımı sizce çok bilmiyorum trade mantığını sistem bu...
  10. H

Steam itemleriyle nasıl para kazanılır

knka sana çok fena söverdim forum kurallarına dua et engelli engelli cevap verme insanlara bilmiyosan yorum yapma
  11. H

Yardım Türk telekom modem yardım

knka benim bildiğim o modem değil router ve vdsl desteklemiyor
  12. H

he bilgisi olan?
  13. H

beyler bynogame de biraz bakiyem var item al sat yada başka nasıl taktikler var nasıl para kazanılıyor
  14. H

35-40 k bandında laptop önerisi

41k zaten bencede bunu alsın 3050 çöp 1k farka 4060 varken 4050 almakta mantıksız
  15. H

AMD AFMF 2.1 DENEYİMLERİNİZİ ANLATIRMISINIZ

knk şuan tlou 2 de test ediyorum ama çözemedim afmf yi açınca fps 70 ten 50 düşüyor ama hissiyat olarak sanki aynılar normal tlounun kendi içindeki fps göstergesinden bakıyorum açınca fps düşüyor ama hissiyat hemen hemen aynı 70 ile 50 arasındaki fark bence anlaşılır ama anlaşılmıyor bence o...
  16. H

AMD AFMF 2.1 DENEYİMLERİNİZİ ANLATIRMISINIZ

merhaba arkadaşlar afmf 2.1 deneyimlerinizi anlatırmısınız fsr kare oluşturma gibimi acaba fsr açınca 80 fps gösteriytyor oyun ama kesinlikle 80 fps degil oyun acaba afmf 2 de bu hissayat cidden 80 fps mi yoksa 40 mi
  17. H

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

apartmanda ne kdr insan varsa hepsi sayemde selfyli oldu 1767905444 zenginsin ozaman olm başka açıklaması yok yada item al sat
  18. H

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

one olm SOPĞDHINFOIDHGĞSHI satıcımısın
Geri